פטיפון

האספן

New member
פטיפון

קניתי פטיפון חדש ואני לא יודע איך לכבות אותו..איך?להרים את המחוגה הזאת?(זה שעל התקליט),או לילחוץ "פאואר"?אפשר לכבות ככה אבל אולי זה הורס... ------------------------------------------------------------ וגם..מחפש תקליטים ופטיפונים ישנים

JAMES DEAN

New member
להרים את החוגה ולהחזיר אחורה

למעמד.

בּני

New member
פטיפון

קודם כל תתחדש. אצלי בפטיפון ישנו מנגנון שמרים את הזרוע בסוף התקליט או בלחיצה על כפתור. בכל מקרה לא מומלץ להשאיר את המחט על התקליט, אם אין מנגנון כזה אצלך, פשוט תרים את הזרוע בעדינות ואז כבה את הפטיפון. איזה מוזיקה אתה מחפש?

בּני

New member
כל מיני...

שלח לי מסר עם מה מעניין אותך ונראה איך נתקדם.

בּני

New member
../images/Emo99.gif פוליפון ../images/Emo99.gif

למי שיצא לראות flog it ב-b.b.c prime היום (לפני 10 דקות...) ועדיין לא החליט מה לקנות לי ליומולדת מכשיר הפוליפון המדהים שנמכר שם בהחלט יהיה מתנה מוצלחת
מרוב ההתרגשות לא שמתי לב מה היה המחיר הסופי? 1300 פאונד?

בּני

New member
בשוק הפשפשים

יש לא מעט פטיפונים, בטווח מחירים רחב. בחנויות מוסיקה התחילו לשווק פטיפונים חדשים ואפילו בחוברות של כרטיסי האשראי מפרסמים נגן תקליטים עם מגבר ורמקולים פנימיים, נשמע לא רע.

Mercyful God

New member
ואללה ... אם תבוא למפגש אולי תעזור

לי לבחור אחד שגם יעבוד ושלא יעבדו עלי עם המחיר ...

python 4

New member
הוא עם מגבר פנימי?

הפטיפון שלי הוא בלי מגבר וצריך לחבר אליו רמקולים, וזה מעצבן לאללה. אני חושב להזמין את ההוא מישרכארט... האם 400 ש"ח זה מחיר סביר לכזה פטיפון? כתוב שם שהוא עם מגבר, רמקולים פנימיים ורדיו AM/FM!
כל מה שנשאר להוסיף זה רק 8-track וגמרנו.

בּני

New member
בדיוק כמו שכתוב...

ואם אני לא טועה הוא למהירויות 78, 45 ו-33.3. בהתחשב בעובדה שהוא עם מגבר ורמקולים המחיר נשמע סביר, אבל... הייתי שמח לשמוע אותו עובד קודם. דבר נוסף, לא זוכר את שם הפירמה אבל לא חושב שזה היה משהוא מוכר. אני חושב שאם לא היה לי פטיפון, הייתי מזמין אותו...

broadaxe

New member
אל תצפו רק שב-400 ש"ח

תקבלו הגברה ושמע איכותיים. אולי זה טוב כדי לשמוע מה יש בתקליט, אבל אני מניח שלשוחרי השמיעה האיכותית זה לא מספיק.

python 4

New member
שמיעה איכותית? בתקליט?../images/Emo6.gif

בשביל שמיעה איכותית יש לי מערכת ותקליטורים.. אני מניח שזה יספיק לי.. מה גם שזה המקום היחיד שמוכר פטיפונים שזמין לי..

broadaxe

New member
ולמה לא?

תקליט בהדפסה איכותית מחברה מכובדת, אם נשמר כדת מספק שמיעה איכותית, כמובן על פטיפון טוב עם מחט מתאימה, שמחובר למגבר רציני עם רמקולים מתאימים.

ran lir

New member
איכות התקליט../images/Emo39.gif

תקליט שנשמר טוב וללא פגיעה איכותו לא נופלת מדיסק.כמו שסער הסביר על מנת לשמוע את התקופה בצורה איכותית (ואם קצת נוסטלגיה) צריך מגבר ורמקולים שעולים טיפ טיפה יותר מ- 400 שקל.

בּני

New member
נכון אבל...

אין ספר שבמערכת מקצועית עם מגבר טוב ורמקולים טובים ישמעו את התקליטים הרבה יותר טוב, אבל למאזין הממוצע, כמכשיר ראשוני וללא עלות גבוהה מדי, המכשיר עושה רושם נחמד.

פטיפון ב400 שקל למה כל כך יקר

אני אוסף מכשירי רדיו וגם פטיפונים ויש לי הרבה פטיפונים ואל אף אחד לא השקעתי 400 שקל אפילו לא על רדיו אים פטיפון שהוא מאוד איכותי ואפילו על פטיפון שמנגן תקליטים עקומים וסרוטים הוא עובד על מנורה אחת ושומעים בו יפה וחזק בשוק הפשפשים אפשר למצאו פטיפון טוב גם בפחות והרבה ב400 שקל אפשר לקנות אפילו 3 לאוסף שלי אני יכול לקנות בין 6 ל8 או יותר פריטים לאוסף זה יכול להיות רדיו או פטיפון

בּני

New member
מדובר על מכשיר חדש

שכולל בתוכו גם מגבר וגם רמקולים. נכון שבשוק הפשפשים אפשר לקנות פטיפונים בפחות וגם ציינתי זאת בהודעה הקודמת אבל עדיין המכשיר, למי שמחפש פשטות, נראש קורץ. המחיר באמת קצת יקר, אם היה פחות לא הייתי מהסס כלל...

למעלה