פטור מנעלי בקום

irena18

New member
פטור מנעלי בקום

איך אפשר להשיג פטור מנעלי בקום? יש לי כאבי גב כתוצאה מעקמת והם רק מחמירים בנעליים האלה. היום הייתי אצל אורטופד והוא אמר שזאת לא סיבה מספיק טובה לפטור. אנשים עם הרבה פחות בעיות ממני משיגים פטור, איך??!! מה אני צריכה לשבור רגל בשביל זה?! יש אופציה קצת יותר מעשית?

eXtreM1

New member
אנשים עם הרבה פחות בעיות ממך

משיגים המלצה מרופא מומחה. זה גם מה שאתה צריך.

irena18

New member
קודם כל אני בת =)

המלצמה מרופא מומחה? כנראה שהייתי צריכה לחשוב על זה לפני הגיוס.. הייתי אצל אורטופד מומחה היום והוא אמר שאין סיבה לפטור שכזה.. מוסר השכל: הצבא זה מסגרת דפוקה (וזה עוד בא ממני כולי הייתי מורעלת) אז תורידו פרופיל ותוציאו פטורים ממה שאתם רק יכולים לפני הגיוס! אל תחזרו על אותה טעות כמוני וכמו רבים אחרים שהכוונות שלהם בסך הכל היו טובות וקיבלו מהצבא זין אחד גדול! (סליחה על ההתבטאויות)

נהה, אל תשברי רגל...

אם תשברי רגל תהיי בגבס, ולרגל השנייה לא יהיה פטור מנעל צבאית.

Lord Of Dark

New member
נצל"ש בנושא

איך אפשר להוציא פטור מגילוח, לא מלא אלא רק להשאיר קצת זיפים, פשוט כשמתגלחים עד הסוף הרבה זה יוצר פצעונים ופצעים ועוד באבק ובלכלוך הקרבי זה בכלל קאטאסטרופה, יש איזה הסברים משכנעים לרופא בבאקו"ם?

תוםםםם

New member
למה רוב התגובות הן ציניות ופוגעות?

תבינו שלא כולם כמוכם. לא כולם מסוגלים. אז בואו נצחק עליהם! נראה להם שהם אפסים! נקרא לגבר ההוא... שמשתפן מקרבי "נקבה" או "הומו" כי הוא אפס משתמט! חבל, כי באמת שיש פה אנשים טובים.

eXtreM1

New member
אהמ..ניסחפת חביבי

הייתה פה תגובה צינית אחת, לבחור ששאל על הפטור לגילוח, עם עדיין לא התגייסת, פשוט תבוא לא מגולח לבקו''ם ושיצלמו אותך ככה לחוגר..זה אוטומטית נותן לך פטור מגילוח. ולאירנה, היית אצל רופא מומחה והוא קבע שאין סיבה לפטור מנעליי צבא, קודם כל עם זה רופא אזרחי ,מה קשור הצבא שאת כל כך מתעצבנת עליו? חוץ מזה, אתה יכולה לדבר עם הרופא בבקו''ם או ביחידה שתגיעי אליה בסופו של דבר ויש מצב שתסדרי את זה. בוא נגיד עד כמה שזה ישמע מונפץ אבל יש טיפה יותר גמישות לבנות בנושאים האלה . תנסי מה יש לך להפסיד, ועם לא תצליחי לארגן פטור, פשוט תקני מדרסים זה עוזר (מנסיון)

samn

New member
נראה לי שהוא התבלבל בשירשור

וגם אם לא אז הוא לא שירשר אותו לבנאדם הנכון בכל מקרה לבחור עם הגילוח, תבוא עם זקן לבקום שיצלמו אותך ככה ובטופס טיולים נכנס לבא"ח שתהיה בו הרופא ישאל אותך אם אתה רוצה להישאר עם הזקן תגיד לו שכן -וזהו, יהיה לך פטור. חשוב אבל שלא תגלח אותו בשום פנים ואופן לפני הטופס טיולים, המ"כ שלי בטרום טירונות אמר לכולם לגלח וכמעט עשיתי זאת אבל אם לא היו אומרים לי לחכות לטופס טיולים אז לא היה לי אישור וגם לא פנים, אז רק אחרי שאתה עובר טופס טיולים! ובקשר לאירנה, עדיף שתחתרי למדרסים ולא לפטורים שהצבא נוקט מדיניות נוקשה כלפיהם (במיוחד לג'ובניקים), וזה גם יכול לסדר לך את הבעיות.

irena18

New member
אממ לא נראה לי שהבנת...

התגייסתי לפני 5 חודשים... האורטופד שהייתי אצלו - צבאי מן הסתם.. והרופא של היחידה גם לא הסכים לי לפטור.. :,-(

eXtreM1

New member
כן, כניראה לא הבנתי אותך

אז כמו שאמרתי עם לא הצלחת, כדאי לקנות מדרסים זה לפחות עוזר .

eXtreM1

New member
למי אתה מתכוון, ומה אתה רוצה?

לא הבנתי מה אתה רוצה ואל מי דיברת?

תוםםםם

New member
את משמעות המילה אתה מכיר?

""חבל, יש פה כאלה שכן רוצים ללמוד."" (איך מצטטים ציטוט?)

ואגב, אם התשובה שלי הייתה הצינית

שעליה דיברתם, אז רק לידע כללי - עניתי ברצינות לגמרי.

למעלה