היי. אני מיועד לקורס ממ"ק ואמרו לי שאם אני מוציא פטור מנעליים אני יוצא מהקורס. זה חרא של קורס ואני מת לעוף ממנו. מישהו יודע איך אני מוציא פטור מנעליים? מה אני צריך להגיד לרופא?
זה הקורס הכי גרוע בח"א!!! היציאות בקורס הן שבת כן שבת לא לאחר מכן בחצי שנה ראשונה של השירות אתה יכול לראות את הבית רק בתמונות. היציאות הן שבת אחת לשלוש. אני מהיחידים שהצליחו לברוח מהקורס הזה !!! הדרכים היחידות לצאת הקורס ממ"ק רד"ט הן : 1. להוריד לפרופיל 64 ומטה. 2. להוציא תש שלוש לפחות. שתי דרכים הלו הן קשות : להמציא בעיה רפואית זה קשה, ולהוציא ת"ש לוקח חודש לפחות. ישנה דרך מסוכנת והיא לסרב לחתום על נשק ביום הראשון - בד"כ מעיפים אותך אבל בדרך גם שופטים אותך למחבוש. להכשל בקורס לא יעזור לך - מי שנכשל נשאר שבת לתרגול נוסף ואם גם אז הוא נכשל מכניסים אותו למחבוש. אם אתה עדין מסופח לימ"מ יש לך עוד סיכוי קלוש = לבקש לראות את הכלבה (קצינת המיון) ולבקש ממנה לבדוק את האפשרות שאתה מתאים לקורס ברמה יותר גבוהה ( תבקש טכני או משהו כזה ) ולבקש לראות רופא ולבקש ממנו להפנות אותך לחר"פ לרופא (שתבחר) ושם לבקש להוריד פרופיל. בכל מקרה כל קורס עדיף על ממ"ק!!!!!! אפילו מפענח תצ"א!!!! אם אתה נדפק ובכל זאת הולך לקורס : צור איתי קשר ואני יתן לך טיפים !!! בהצלחה [email protected]