פטור מהצבא

MY NAME IS HILA

New member
פטור מהצבא

כדי להירשם לשלומית צריך פטור מהצבא אבלללל ידעי את זה רק עכשיו אז רק עכשיו הלכתי להצהיר. יש איזושהי דרך לזרז את הצבא לקבלת הפטור , להתקשר או משהו כזה? או שנגזר עלי לחכות?? :(

M o n a L i s a

New member
גם לי יש שאלה...

האם השורה האדומה למעלה היא קישוט? זה לא כתוב בעברית? כי משום מה לי זה נראה די ברור.

MY NAME IS HILA

New member
מצטערת

אך הדבר אינו משתמע משורה זו.לא שאלתי על דרכים בהם אפשר לצאת מהצבא אלא על דרך לזרז את קבלת הפטור, דבר אשר ניראה לי לגטימי ואינו פוגע בכללי הפורום. חבל שזו הדרך בה אתם מקבלים חדשים במקום להסביר פנים ולהסביר יפה.

M o n a L i s a

New member
הכוונה לא הייתה לפגוע...

אבל גם השאלה ששאלת היא חלק מקבלת הפטור, אפילו אם זו לא השאלה הישירה. הכוונה היא גם לא לעצבן, אבל העניין הזה הוא אחד הכללים הכי חשובים בפורום, ואני נורא מבקשת לא להעלות אותו שוב בשום צורה.

היי

ברוכה הבאה לפורום :) אם את רוצה לדעת איך לקבל פטור מצבא, אפשרויות דרכים וכו' תפני אלי בפרטי ואני אשמח לעזור לך ולהפנות אותך לאתרים המתאימים. יום נפלא לך. ותשתדלי לא לקחת קשה את החוקים של הפורום הזה, גם אותי הם מעצבנים, אבל זה מין מדיניות כזו, יש אותה גם באגודות של שירות לאומי.... יום נפלא בכל מקרה.

היי אלה

לפי מה שהבנתי את מבינה הרבה בעיניין והצעת למישהי לפנות אליך לפרטי, איך עושים את זה? הייתי רוצה לשוחח איתך קצת על השירות ושתסבירי לי כמה דברים כי בפורום זה קצת מעצבן.. אני ישמח אם תרצי לעזור לי תודה מראש

G II L A T

New member
הילה

אל תיקחי את זה כעילבון, זה לא אישי, זה פשוט החוקים. בכל אופן, לדעתי את תצטרכי פשוט לחכות עד שיגיע הפטור, כי אם אין לך פרוטקציות לא נראה לי שמשהו יעזור. פשוט תחכי עד שיגיע הפטור ותירשמי מיד, בינתיים את יכולה להתענין במקומות שירות, לראות מה מושך אותך. שיהיה לך בהצלחה,וברוכה הבאה לפורום!

למעלה