פטור מאנגלית

Narciss

New member
פטור מאנגלית

לא הבנתי מה הקטע של פטור באינגליש עם יש ציון פסיכו גבוה...
כי מכך נובע שצריכים ללמוד אינגליש באוניברסטיה באוניברסיטה .. אז לא הולכים ללמוד פקולטה מסויימת ביותר? ולומדים רק דברים שקשורים למקצוע שבו היא עוסקת!? מה פתאום מישהו שהולך להיות רופא או סטיטיקאי או משהו צריך ללמוד איגנליש אני אישית הולך לטכניון, לאדריכלות אז אני יצטרך ללמוד שם גם אנגלית?
 

Hofman007

New member
כן

בכל קורס צריך אנגלית ומתמטיקה. כמה אתה צריך זה כבר תלוי במקצוע שאתה לומד. אם קיבלתי 134 ומעלה באנגלית בפסיכו. אתה פטור מלימודי אנגלית.
 

Narciss

New member
מה!?!?

אני עושה אבל תואר באדריכלות! לא באיגנליש מה זה השטויות האלה? מספיק מקצועות מיותרים היו לי בבית ספר מישהו יכול להסביר לי את ההגיון העקום של האונבסיטה? וזה בטוח ככה גם בטכניון??
אוף טוף..ינסה להוציא 134 ...שיתן לי פטור בנתיים אני מצליח לעשות שיהיה לי 132 ככה..
 

Hofman007

New member
גם אני הולך לטכניון

להנדסת מחשבים. ותאמין לי שיש לי פי 2 מקצועות מיותרים ממך. בוא נראה שנייה.. אדריכלות אתה אומר? אז אין לך הרבה שלא קשור. אולי קורס או 2 באנגלית.
 

Mapisto

New member
משום מה

בפסיכומטרי יותר קל מאשר בסימולציות לא בצורה דרסטית אבל לי זה לפחות ככה. ואנגלית עושים בשביל הקטע שאקדמאים יצאו עם שפה שניה (שיקול דפוק, אבל אין ברירה).
 
אתה לא לומד אנגלית, אלא אדריכלות...

אם עכשיו מגישים לך מאמר מקצועי באנגלית בנושא אדריכלות באורך 20 עמודים, אתה תבין אותו? באוניברסיטה, לא משנה מה אתה הולך ללמוד, אתה תצטרך להתמודד עם כמויות אדירות של חומר באנגלית, שהוא ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה מהאנגלית שאתה רגיל אליה. כדי להביא את כל הסטודנטים לרמה שהם יכולים להתמודד עם מאמרים וספרות מקצועית באנגלית, צריך להעביר קורסים באנגלית, לפי הרמות השונות שיש.
 
סיבה אחת ויחידה

רוב החומר המקצועי שתלמד ממנו יהיא באנגלית.. מה לעשות הספרות בעיברית לא מי יודע מה.. במילים אחרות : אין שום ספר בעיברית
 
למעלה