פטור לשינה בבית

פטור לשינה בבית

שלום לכם. קיימת אצלי בעיה, אני לא יכול לישון מחוץ לבית. לא סיפרתי עדיין לצבא, כי הבנתי שזה יכול להוציא אותי מהצבא. אני כרגע בעל פרופיל קרבי ומיועד לקרבי, ומעוניין לשרת במקצוע שלמדתי. אני חושב שאין לי ברירה אלא לספר להם על הבעיה, אך אני חושש שמא יתנו לי פטור מהצבא. כי ממה שהבנתי פטור של שינה בבית תמנע ממני לעשות טירונות שזה ימנע ממני צבא בכלל. יציאה מהצבא, זה עד כדי כך נורא כמו שכולם מספרים? תודה רבה ומקווה לעזרה.

ertert15

New member
חס וחלילה,זה לא ימנע ממך צבא

תקבל פרופיל 45 ותחזור כל יום הביתה בשירותך,אבל טירונות עדין תטרך לעבור :\ אולי זה טירונות 01,אני ממש לא יודע.

PopPy

New member
בעיה בריאותית או נפשית?

בכל מקרה אם תפרט יותר אני בטוחה שיוכלו לעזור לך יותר. לא כל דבר משחרר כל-כך מהר מהצבא.

הדבר האחרון שאני זה שיחרור מהצבא

הבעיה היא בעיית הרטבה בלילה. לפי דברים שקראתי זה מקנה לי לינה בבית, אבל יכול להיות שזה יתן לי גם פטור מצבא, כי אני כנראה לא אעשה טירונות ובלי טירונות אין צבא? החשש שלי, זה אם אני אכן יעבור משיבוץ קרבי לשיבוץ מקצועי בעקבות הבעיה הזו, ימנעו ממני קורסים הנדרשים למקצוע. כל רצוני בצבא זה לשרת במקצוע שלמדתי (אלקטרוניקה ותיכנות) ואם לא אוכל להגיע לקורסים כנראה לא יתנתו לי המקצועות האלה. עצות מה לעשות?

אני ממש בספק אם משחררים על הרטבה...

ובטח שלא בגלל הסקת המסקנות המוזרה הזו שהסקת, כי כנראה לא תעשה טירונות ובלי טירונות אין צבא. קודם כל, פטורים והקלות מסוגים אלו ואחרים לא תופסים בטירונות. במידה וכן - אני יכולה לחשוב על 2 מקרים גרועים: 1. תעשה טירונות ותרטיב במיטה, בבסיס... 2. תעשה טירונות ותצא כל יום הביתה, להרטיב שם... אל תבין לא נכון, אני לא צוחקת על הבעיה שלך לרגע אחד, סליחה אם זה נשמע שכן
פשוט כמו שאתה מתמודד עם הבעיה הזו בחיי היום יום - אתה תתמודד עם הבעיה הזו בחיי היום יום שלך, בצבא...

להתמודד עם הבעיה לבד, קל יותר

להתמודד עם הבעיה לבד זה קל יותר מאשר להיות עם עוד 100 איש. אני מודע לכך שיש לי בעיה, אבל האם יכריחו אותי לישון בבסיס? אפשרי לדבר עם קב"ן לפני הגיוס? ביום הגיוס זה כנראה מאוחר. ומה בקשר לקורסים, זה עלול לפגוע בהם? תודה רבה לכם.

purple rose

New member
יש הקלות לבנים המרטיבים בלילה

אני חשובת שאחת מהם זה באמת קל"ב... ז"א שחוזרים כל יום הביתה. אני אל יודעת מה בדבר הטירונות. אבל כדאי באמת שתספר על הבעיה שלך.. עובדה שזה מפריעה לך.. והם גם ככה יגלו את זה בהמשך ואז יורידו לך פורפיל ומה עשית בזה? בקשר לקורסים-תלוי לאיזה פרופיל יורידו לך מה כל קורס דורש.. אם תיתקבל בכלל... אחרי שמקבלים את הפקופיל הקבא וההקלות משייכים אותך לתפקידים מסוימים.

למעלה