פטורים

• פותח הנושא omath
  • פורסם בתאריך

omath

New member
פטורים

מישהו יודע איזה פטרים מביאים , על סעיף לחץ דם גבוה(שהוריד לי את הפרופיל ל64), אלרגיה? האם לכל מי שיש אלרגיה קשה של כרדית האבק , נותנים , במידה והוא הולך להיות בטכני בחיל האויר, להיות בתנאי מעבדה?

EcstaZ

New member
עצה שלי אל תתחיל עם זה..פשוט אל..

למה אתה רוצה להכנס לטכני? אתה עוד צעיר, תברח. אבל אם בכל זאת אין לך אפשרות לצאת..קודם כל בשביל להיות בתנאי מעבדה אתה חייב להתמיין לאשכול חשמל או אלקטרוניקה. אם יתנו לך מכונות שכח ממעבדה זה לא קיים. דבר שני, יש קורסים מסויימים שבהם אתה מקבל דרג ב' [ככה קוראים לתנאי מעבדה] רק אם אתה מצטיין בתפקיד שלך בדרג א' [טייסת] אז לא בטוח שתקבל. עדיף שתבחר קורס שקיים אך ורק בתנאי מעבדה. דבר שלישי, לא נראה לי שכל אחד במצב שלך יקבל תנאי מעבדה, אולי זה תלוי בחומרת המצב.

omath

New member
אל תדאג אומנם

ראיתי את הפרק הראשון אבל פיספסתי את השני
... ובנוגע לטכני עוד לא נכנסתי לשם!, אני פשוט מתגייס ב31.1 ומנסה להכין את עצמי לגרוע מכל, בגלל זה שאלתי..

EcstaZ

New member
אני בכלל לא רואה את זה../images/Emo3.gif

הפרסומת הזאת נכנסה למח... בכלל זה נשמע כמו הרצאה של נרקומנים "אל תתחילו..זה ממכר..." יש לי רק שאלה קטנה, קיבלת את הטכני כי רצית, או בגלל הפרופיל נתנו לך אותו?

omath

New member
עוד לא התגייסתי

ובכלל לא אמרו לי עדיין אם אני מיועד לטכני או בכלל לחיל האויר..סתם רציתי לשאול : "למקרה ש.."..

למעלה