פטורים לא מוצדקים??

• פותח הנושא jepe
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

jepe

New member
פטורים לא מוצדקים??

פטורים לא מוצדקים??
שלום. אני עובד כמאבטח במשרד הפנים דרך חברת שמירה כ9- חודשים. לפני כשבוע שלחתי למנהל החברה שלי מכתב רשום ובו מופיעים כל החוסרים שלי במשכורות ,כמו: חוסר בתשלום מלא של חופשי חודשי . כמו כן בקשתי שיפרישו לי למבטחים על מנת שלא יפגעו זכויות הפנסיה שלי. ובקשתי העתק של החוזה שלי . לאחר כשבוע קבלתי מכתב פיטורים הביתה בגלל שקולים עניניים כך נכתב . האם זה חוקי ?

jepe

New member
עוד שאלה,כמה המעביד צריך להפריש

פטורים לא מוצדקים??
שלום. אני עובד כמאבטח במשרד הפנים דרך חברת שמירה כ9- חודשים. לפני כשבוע שלחתי למנהל החברה שלי מכתב רשום ובו מופיעים כל החוסרים שלי במשכורות ,כמו: חוסר בתשלום מלא של חופשי חודשי . כמו כן בקשתי שיפרישו לי למבטחים על מנת שלא יפגעו זכויות הפנסיה שלי. ובקשתי העתק של החוזה שלי . לאחר כשבוע קבלתי מכתב פיטורים הביתה בגלל שקולים עניניים כך נכתב . האם זה חוקי ?
עוד שאלה,כמה המעביד צריך להפריש
למבטחים מהמשכורת החודשית?

אתה יכול לתבוע את המעסיק על הפיטורי

פטורים לא מוצדקים??
אתה יכול לתבוע את המעסיק על הפיטורי
שאינם כדין וכן בגין כל החוסרים שעליהם אתה מדבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה