פח מסריח

Northone

New member
פח מסריח

שלום, פעם ראשונה שיש לנו פח מתחת לכיור (נשלף מתוך ארון) וזה מסריח
מה עושים??? תודה עופר

דורי56

New member
פח זבל

אחרי שאני מרוקנת את הפח אני שוטפת אותו עם אקונומיקה מיבשת ושמה קצת (כף ) מרכך כביסה לפני שאני שמה את השקית אשפה בפנים. הפח מריח טוב .

בבולה

New member
קודם מנקים את הפח אח"כ

1. שמים שקית כפול, למקרה שאחת נקרעת בתחתית אז השניה סופגת את הנוזלים וזורקיםאת שתיהן יחד 2. מניחים נייר עיתון בתחתית הפח לספיגת נוזלים 3. מפזרים סודה לשתיה בתחתית הפח (מתחת לשקיות), מנטרל ריחות רעים. 4. לא שמים פח מתחת לכיור. החום באיזור זה גבוה יותר וזה יוצר תסיסה מהירה יותר של החומרים האורגניים ולפיכך הריח. לחילופין להוריד זבל פעמיים ביום (בעיניי שיעבוד, אבל איש כטוב בעינייו יעשה)

maybesure

New member
פח מתחת לכיור

תמיד היה ותמיד יהיה לנו - אין שום בעיה איתו אם מרוקנים בקביעות. בקיץ רצוי אחת ליום. כמו שכתבו פה: 1. שתי שקיות למקרה של קריעה. את שולי השקית העליונה תמיד לכווץ על האשפה אם לא מרוקנים בתדירות גבוהה. לפתוח כל פעם שצריך לזרוק עד לריקון הפח. 2. אפשר לשים סודה לשתיה ועיתונים. אפשר גם מגבונים לחים שייתנו ריח של נקי, במקום הסודה והעיתונים. אם הפח ממתכת - ממליצה לא לשטוף ובטח לא באקונומיקה רק לנגב בעזרת מטלית טבולה במעט אקונומיקה וסחוטה היטב - לייבש מייד. הפחים האלו מחלידים למרות היותם עשויים מנירוסטה, הנירוסטה שלהם מאיכות ירודה ומכילה יותר ברזל שמחליד. יש לי כזה והמידע הזה מנסיון.

goanin

New member
עצות:

לשמור על הנקיון ולזרוק את הזבל. לדאוג שהשקית אטומה ולא מאפשרת טפטוף לתחתית הפח. לדאוג שהשקית סגורה תמיד. לפזר סודה לשתיה בתחתית הפח.

למעלה