פחת

ilush1

New member
פחת

השאלה מדוע כאשר מוליך האפס היה מחובר בכניסת הפחת ולא ביציאתו גרם לקפיצת הפחת לגבי הממצאים של המשאבה אני יעדכן כשאדע

lekner

New member
מוזר מאוד אך יתכן ש בעצם

חיברו את הפחת הפוך? הכוונה הכניסה מלמעלה ויציאה מלמטה? בעיקרון זה לא הפוך אלא רק כדי שתבין מה אני מתכוון כי הרי זה לא משנה מאיזה צד הכניסה ואיזה היציאה ואתה בעצם עקפת את הפחת ?ולא כמו שחשבת? סתם עירעור כי אני לא יכול לדעת בלי לראות ברגע שמעגל מסוים מוזן לפני הפחת הוא לא אמור להקפיץ את הפחת גם בתקלה אלא אם יש עוד מעגל פחת ומחליפים באפסים אבל לא נראה לי שזה המצב אצלך

F00D Is G00D

New member
מממ

הוא כתב שרק ה 0 עוקף את הפחת, זה מאוד הגיוני! יש הפרש בין 2 הפוטנציאלים ולכן הוא קופץ...

lekner

New member
הסבר למה קפץ הפחת

דבר ראשון אציין ש פוד האיר את עיניי לא שמתי לב לפרטים ועל זה תודה עיקרון מפסק הפחת הוא ע"י השוואת זרמים בין פאזה לאפס ע"י מנגנון מגנטי כידוע כוחות מגנטים שווים בכיוון הפוך מבטלים זה את זה לכן כאשר נצרך זרם דרך הפחת הוא חייב לחזור לאפס שחוזר לפחת כאשר הצרכן מחובר אחרי הפחת וככה זה בדרך כלל הזרם שנצרך הוא דרך הפחת ולכן נוצר שדה מגנטי אך מכיוון שהאפס מחובר ישירות ל פס האפסים הוא לא חוזר דרך הפחת ואז אין שיווין השדה שנוצר בתוך הפחת מקפיץ אותו כדי לעקוף הגנת פחת ושהוא לא יעבוד על אותו מעגל יש להזין את המאמת של אותו מעגל לפני הפחת אחרי המפסק הראשי ואז לחבר את האפס של אותו מעגל לפני הפחת ואז הפחת לא ירגיש את הזרם של אותו צרכן ולא ימדוד אותו מקווה שהייתי ברור במידה ולא תעדכנו אותי ואנסה שוב

lekner

New member
לא נראת אפשרות שזה עבד היתכן

שמי שבא לבדוק את המשאבה פשוט ניסה לעקוף את הפחת וחיבר את זה ככה ללא ידיעתך וזה לא עבד (כמובן ויודעים למה) ופשוט פירק את המשאבה ולא החזיר את האפס למקום?????????????????????? זה מה שנראה לי אתה תגיד אם זה יתכן

למעלה