פחית רעש

krunchi

New member
פחית רעש

שלום איפה אני יכולה למצוא הוראות שימוש נכון בפחית ספציפי לגבי נביחות? הכלב שלי תמיד נובח על אנשים שבאים הביתה (לא בני משפחה) הוא מרחרח אותם כמה דקות ואז מפסיק. דבר ראשון: האם זו התנהגות שאני רוצה למנוע או שזה דווקא דבר נורמלי ורצוי (גנבים במקרה הצורך). מה שיותר מפריע לי זה שאחרי שהוא מריח אותם ונרגע אם הם מנסים ללטף אותו הוא נוהם ואם אני לא אהיה שם לעצור אותו הוא גם ינשך. איך אני מונעת את זה??ולמה זה בכלל נגרם??האם פחית רעש יכולה לעזור במקרה כזה? תודה מורן

פחית רעש לא תעזור במקרה של תוקפנות אם מפחד

או מסיבה אחרת טריטוריאלית, התגוננות,רכושנות,וכו'.. עליך לטפל בעיקר ולא בסימפטום ,,פחית הרעש יכולה להחמיר את המצב או ממש לגרום לו לנשוך במקרה והוא רגיש לרעש או מנהיג ביחסיך עמו ,מה שאני מנחש..שהוא אכן מנהיג מבניכם..ולא סתם הוא מזהיר (נוהם) על "הפולשים" הגבריים אשר מהוים תחרות למקומו במיצוב המידרג ההיררכי בניכם..חשוב להתיעץ עם מומחה להתנהגות בכלבים בכדי להקנות הרגלים חדשים ,,ולקיחת אחריות שלך על המצב ולא לאפשר לכלב להיות המנהיג והשולט במצבים השונים. מצ"ב מאמר המשקף לקיחת מנהיגות בין הבעלים לכלב אשר יעזור להבנת מסגרת הלהקה והחוקים... אשמח לענות לכל שאלה.

krunchi

New member
תודה אבנר.עוד משהו קטן

האם העובדה שהכלב בן שנתיים וקצת אמורה להפריע לחינוך מחדש? האם מאוחר מידי? תודה מורן

ממש לא מאוחר אך חשוב לאבחן את מקור הבעיה

ואת האינטריאקציה בניכם.. אשמח להמליץ על מאלף/ת מאזור מגוריך. אשמח לענות לכל שאלה.

למעלה