פחחח!!!!

פחחח!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

תגידו? אתן באמת מעריצות את עלן ריכמן? פחחחחח
לפי מה שראיתי פה, יש פה ילדות בנות 16-19... ואתן מעריצות זקן בן איזה 50 (?) הוא יכול להיות אבא שלכן לעזאזל!! איזה פיגור... טוב, אני מאחלת לכן המשך הערצה נעים
(
).

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifארר... כתבת את השם שלו

עם שגיאות כתיב בכוונה
או שזה סתם יצא לך... בכל מקרה אני עדיין מנסה להבין את האנשים האלה שתמיד מנסים לגרום לך להפסיק להעריץ את מי שאתה אוהב.. זה לא כאילו אנחנו מנסות לשכנע את כל העולם להעריץ אותו... אבל אם לבנאדם (או במקרה הזה אל
) יש כישרון ויופי לדעתנו אז יש לנו את הזכות להעריץ אותו... אחרי הכל אנחנו חיים במדינה דמוקרטית

מלאכית16

New member
הייתי שולחת אותך למכתב ../images/Emo110.gif|אור|

המנהלת...אבל את כבר כתבת את מה שרצית להגיד... יש חלק במכתב המנהלת שפונה בדיוק לאנשים כמוך- הוא הולך בערך ככה (טוב, זה הולך בדיוק ככה...עשיתי העתק הדבק)- ..."אם בא לכם לתת ביקות (שלילית) על אלן ריקמן יש לעשות את זה בצורה יפה ונאותה. כל שימוש בקללות או ירידה לפסים אישיים תגרום להרחקתכ מהפורום.... אם אתם גם מפרסמים ביקורת שלילית עליו, כדאי לכם להתחשב בזה שכל ביקורת שלילית על אלן ריקמן תגרור אחריה סקילה שלכם, דבר שאתם בטח לא רוצים.... אז כדאי לכם להימנע כמה שיותר מלשתף אותנו בזה שאתם חושבים שאלן ריקמן מכוער, זקן וכו´ כי אנחנו לא חושבים ככה....." כן, אנחנו אוהבת את אלן רי*ק*מן ואנחנו גאות בזה
יש לך בעיה
חבל... תודה, אני בטוחה שיהיה לנו המשך הערצה נעים מאוד....
|נמס||מזיל ריר|
שנה טובה ולהתראות

I n n u e n d o

New member
סליחה!?!?!

אסקזמוווווווווואההההההההההההההההההה זה שכל הפקצות בארץ מעריצות את המורדים הבולבולים הקטנים האלא לא אומר שגם אני צריכה ללכת אחריהם ולהעריץ את כל מה שבמודה להפך אני אף פעם לא הלכתי מה לפי המודה למעשה אני נראת כאילו היציאו אותי משנות ה80 מאיזה רחוב בניו יורק[אפרו] בכל אופן אלן זה לא הזקן היחידי שאני מעריצה אני מעריצה גם מתים כמו פרדי מרקורי ויש את ג'ון שלי שהוא בן אדם מהמם והוא גם בן יותר מ50 אז תשבי בצד ולכי תעריצי את מריצה הפליצה הזאת מיאו,ירבוע,יום טוב.

כל הכבוד!!!../images/Emo54.gif

גם אני מתכחשת לצו האופנה בכל הקשריו אותי דווקה הוציאו מסוף שנות השישים למעשה ואין לערוך השוואה בין אלן ריקמן האליל לבין המורדים או קטנטנות אלו סדרות בלי תוכן אמיתי ששמה ילדים מעשנים בגיל שנתיים ובגיל חמש יש להם כבר רישיון נהיגה

April Snape

New member
!!!כן כן כן../images/Emo124.gif

אנחנו מעריצות בדיוק את הזקן הזה בעל ה-57 עם הקול הקטיפתי שנראה בערום יותר טוב מכל בן 20 שאני ראיתי, שמשחק יותר טוב מכל הבראד פיטים והקיאנו ריבסים למיניהם, ושרק משתפר עם השנים! הלואי שיחיה לנצח, ושיפול לי לידיים רק פעם אחת...
למה אני עדין נותנת לדברים כאלה לעצבן אותי?!

מלאכית16

New member
יו גו גירל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|אורן|

ניסחת את זה בצורה מעולה

April Snape

New member
מה קורה אחות קטנה? ../images/Emo25.gif

את רואה כמה טמטום יש בעולם?

April Snape

New member
רגע רגע...

רק עכשיו קלטתי שזה נאמר ע"י ילדה בת 12. אז לא נורא, גם אני בגיל 12 ראיתי את רובין הוד בשביל קווין קוסטנר. מצד שני יש לי חברה בת 12 שכבר יודעת לבד שריקמן הוא הגבר. אבל אם כל בנות ה-12 היו חכמות כמו דיאנה הקטנה שלי העולם הזה היה הרבה יותר נסבל...

למעלה