פחחח הגועל ת"א

פחחח הגועל ת"א

שונא אותכם אחרי המשחק הם עושים לי איפה האלוקים של הפועל ים! והתחלו להתגרות עם כולם שונא תקהל של הגועל כופרים איכס אינשלה ביתר תנצח אותם צפון ת"א בעע התאפקתי לתת להם מכות איזה עצבים אוף הפועל עולה יש קהל אין קבוצה ביזיון לדרוקר

AmiTutiT14

New member
גם איתי התחילו לריב הערסים הקטנים..

לפני המשחק, עדיין הלכתי בכביש הראשי, חיכו לי בהיכל, ואז קפצו כמה ערסים תל אביבים בני 12 ועקבו אחרי והתחילו לצעוק לי שהפועל יצורים ותל אביב יזינו אותם. אבל לא עניתי להם כי מכונית דרסה אותם.

AmiTutiT14

New member
את הערסוואתים מתל אביב..

סתם.. פשוט לא עניתי להם, לא היה לי כח..

שiש

New member
חיחי

יופי. זה אומר שעכשיו כל הדרכים פנויות, ואת יכולה סופסוף לשמור שבת. :)

נצל"ש - מה שמזכיר לי את האוהדים של

ראשל"צ. חיים אם אתה היית במשחק מול ראשון 10 דקות בערך לפני המשחק עמדו מאחורה איזה 4 ילדים קטנים אוהדי ראשון שהתחילו להתגרות באוהדים של הפ' י-ם ביציע שלנו ואנחנו צחקנו עליהם. הם צעקו יש בי אהבה והיא תפסיד משהו כזה.. חחח . יש מצב שאתה זוכר את זה?

שiש

New member
עזבו

בשביל מה להתעצבן בגלל כמה ילדים קטנים? אז אמרו. המטרה שלהם זה להרגיז, אין צורך לתת להם את התענוג. זה מה שמזין אותם. ברגע שתתעלם מהם ומשכמותם, הם ישתתקו. אין טעם לרדת לרמה שלהם.

צודקת במאה אחוז!

אבל זה לא היה ילדים זה היה בחורות ובחורים מגעילים אבל בכל מקרה את צודקת! אבל היתי עצבני בטירוף

AmiTutiT14

New member
מה אכפת לך?

שיקללו כמה שהם רוצים, גם ככה זה מצחיק אותכם (אה את יואב בעצם..) אבל לרדת לרמות של אוהדי אשקלון (לזרוק אבנים) אז יש מקום להתעצבן.

למעלה