פחחחעעע

moonwalker1

New member
פחחחעעע../images/Emo6.gif

לכל שונאי רובי ווילאמס השחצן למיניהם..חחחח קבלו איזה עוול נעשה למושחר הבריטי הזה..שמתיימר לתפוס את מקומו של מייקל ג'קסון המלךך הבלתי מעורער!! ועוד באמצע הופעה שלו..חחחח יאוו זה ענקקק

VAMPhantom

New member
זה היה מפחיד לראות דווקא...

אם חס וחלילה היה קורה משהו, ושוב: הכל בגלל מעריץ שלו שנכנס בו הטירוף... (ותחשבו על זה!)

TalovesMj

New member
אוי לא! פחות ירידות על מייקל בהופעות ובשירים!

אבוי לעולם! יהיה למוסד גמילת הסמים פחות אחד לטפל בו! רק לא זה
רק תזכירו לי.. רובי.. מה? איפה? מי..?

VAMPhantom

New member
אבוי שלא הובן המסר...

רק אציין בנוסף: לכל אומן יש מס' מעריצים מטורפים במיוחד... מנסה לא לחשוב, אם מעריץ שכזה יגיע קרוב-מדי למייקל... להזכיר אגב, היסטורית מעריצים?! המעריץ של לנון שרצח בפתח ביתו? המעריץ של אביב שאיים בהתאבדות ואח"כ חיפש אחריו?! המעריץ של קלי קלרקסטון (נדמה לי ששלה) שהשאיר לבנה מענינת ברכב אביה?! (מעריץ אחר אח"כ ביצע גם דבר דומה ממש לרוני סופרמקט) המעריץ עכשיו של רובי, שהתגנב וזרק ת'אומן מהבמה לפתע?!

g a g a

New member
ישו הצלוב!!! גמני לא הבנתי אותך כראוי!

חמסה חמסה טפו טפו שום בצל מלח מים!!!!
איך אתה בכלל מעלה את הנושא הכאוב הזה?

VAMPhantom

New member
אז מה היית מעדיפה?!

לטאטא ת'בעייתיות מתחת לשטיח?! מומלץ שלא... אם תחשבי על כך...

g a g a

New member
מה יש פה לטאטא?!?

אני רק אומרת חמסה חמסה ! ויש לקוות שמעריצי מייקל קצת יותר שקולים ממעריצי רובי וכיו"ב...

VAMPhantom

New member
זה שאת מקווה ש...

מעריצי מייקל (לא בכללי, אלא בפרט, הבודדים) יותר שקולים ממעריצי אומנים אחרים, זה לטאטא;) מי כמוני יודעים, שיש כמו לכל אומן, במיוחד למייקל, מעריצים לא הכי שפויים... (למה במיוחד למייקל?! אחרי הכל, לו יש "מעט" יותר מעריצים מאשר לאחרים)

HOT4Umichael

New member
אני דווקא כן הבנתי את צבי..

נכון זה נשמע נורא...אבל יש משהו במה שהוא אומר לצערנו :/ נקווה שהכל יעבור בשלום עם המעריצים של מייקל :)

pulpula

New member
אני לא אתפלא אם המעריץ הזה

היה מסומם בדיוק כמו הכוכב שלו.

g a g a

New member
ככה יעשה לאיש שחש שהוא התחליף למלך הפופ

חח סתם
גבי, מה אתה כזה כבד? :)))

Coldplayplay

New member
ואיי אתם פתטיים

אתם אוהבים את המוסיק של ייקל סבבה לגמריי מה אתם אוכלים סרטים על זה ויוצאים למלחמה על כול העולם מה הקשר של רובי ווילימס למייקל שאתם כמו פאנטיים תוקפים אותו מ הוא עשה לכם לעזאזל אתם לא פחות גרועים מאותו מעריץ שדחף אותו אתם חלשי אופי וחסרי חיים..וזה לא קשור לאהבת השירים של מייקל..הוא לא אוהב אתכם ותאכלס לא רוצה אפילו להכיר אותכם אתם נהנים מהמוסיקה סבבה הוא אוהב שאוהבים את המוסיקה שלו ואוהב אתכם על זה אבל לא שום דבר מעבר הוא לא רוצה שתלחמו יעני תלחמו למענו באנשים אחרים...אתם עצובים ופטתיים תחיו את החיים

pulpula

New member
אטוץ' מאמי...

אם כבר האליל חסר הבושה שלך הוא הפתט הראשי. למה הוא חש צורך לרדת על אמנים אחרים בשירים ובראיונות שלו. חלש אופי וחסר חיים שכמותו. ושילך להסניף בבית לא על הבמה זה נראה ממש לא טוב, אבל אני לא צריכה להגיד לך את זה.

למעלה