פחחחחחח

פחחחחחח../images/Emo6.gif

אתם לא יודעים מה קראתי עכשיו
מארק אנטוני מנסה לפרוץ לשוק האמריקאי, הוא מקליט סינגל ראשון בשיתוף סיירה שיופק ע"י ליל ג'ון
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, שהיצור הזה יזוז מסיירה

חחח אין לי מושג../images/Emo6.gif

קרעתי עכשיו בפורום סיירה וחשבתי שאני לא קורא את השם טוב!! קראתי מאה פעמים וזה נשאר "מארק אנטוני" בעעעע

חחח זה נשמע מוזר

אבל גם ריקי מרטין שהוא זמר לטיני לקח הפקה של סקוט סטורץ' ושילב את אמיריה ופט ג'ו חחח איזה הזוי זה

Lopezit

New member
משו יותר מזעזע שקראתי

שבאיזה שיר או הפקה של GUNIT יש להם שורה שהם אומרים Can't wait till jenny dies

מההההה רצינית???

איזה שיר? ומי אמר שהם התכוונו לג'ניפר? כי ממה שאני יודע 50 אוהב את ג'ניפר...

קבלי:

Mark Anthony Is Trying To Get Crunk The latin-american singer is trying, this days to explode into the american Hip hop music scene. This days he is working with Lil John(Yea, Goodies, Get Low) on a brand new song that goin' to be the first single from is future english album(still hasn't realesed dait) the song featuring The new hip hop princes Ciara and described by her ass "A On Fiyeah Club track with influance of latin and crunk music". Robert Jones Daily Miror

Lopezit

New member
וזה אומר שזה נכון?

לא מארק אמר שהוא לוקח הפסקה ממוזיקה שלא נדבר שהם מתחילים לצלם סרט עכשיו ובטח ובטח שהוא לא יעשה אלבום עם ליל ג'ון

../images/Emo5.gifאני מקווה

שסיירה לא תתקרב לדבר הזה אבל מצד שני מארק אנוטוני הוא אחד שאף אחד לא מכיר אז למה שימציאו עליו שמועות? חחח בכל מקרה ביררת על השיר הזה של גי' יוניט?

למעלה