פחחחחחחחח סתם שאלה

14מתן

New member
פחחחחחחחח סתם שאלה ../images/Emo6.gif

מה ההבדל בין פורום מכושפות למכושפות חברתי ?

M i k a M o o

New member
אם..../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

פורום מכושפות המקורי, 402, ננטש על ידינו (אנשי פורום מכושפות חברתי) כאשר הפורום הזה נפתח. הסיבה? במכושפות דברנו רק על מכושפות ולא היה חופש לדבר על דברים אחרים.. ופה אפשר לפתוח טופיק על הכל כמעט- וזה כיף! חוצמזה הפורום 402 התמלא כל מיני אנשים שאנחנו לא מכירים ולא מתחברים אליהם. אהם.

Woogyman

New member
לא הבנתי כלום מההסבר ../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

אבל נחמד שמישהו ענה לו
...

FokaFoka

New member
איזו נעל את...

אל תרגישי חלק מה"אנחנו" כי בתור אחד שצופה מהצד אני יכול להגיד לך בבטחון, אף אחד לא ממש סובל אותך והיציאות המחורבנות שלך(בטח שלא את המתיקות המצוצה מהתחת שלך.). אז שיהיה לך חג שמח ואני עוד אבוא להציק לך ולכנופייה המצחיקה, המגניבה והקולית שלך. רותם.

A n g e l u s

New member
או שפשוט תחסם ויעיפו ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

תתחת המכוער שלך מפה.

I Love Paige

New member
אם היית אומר את זה למישהו אחר../images/Emo188.gif

סבבה. כי אני בעד ביצ'יות.
אבל מיקה היא באמת מתוקה, וזה לא מצוץ מהתחת, או איך שלא קראת לזה. ואם אתה באמת רק צופה מהצד, אין לך שום זכות לבוא ולבקר אותה! אתה איתנו במפגשים? לא. אתה מכיר אותה מעבר לניק? לא. ואתה מודע לזה שעברת על חוקי תפוז וההודעה תמחק, נכון? ואני חושב שיש למנהלים מספיק סיבה לחסום אותך, או שתהיה בעתיד. אבל אני לא מנהל כדי לדעת את זה... בכ"ז, סתום את הפה.

FokaFoka

New member
לא שם עלייך, ילדון../images/Emo13.gif

מכיר אותה? לא. שם עליה? לא. רואה אותה? לא. מקבל ממנה רשמים ע"פ כתיבה והבעת דעות? בהחלט כן. הילדה קרציה קטנה ונגררת! אם אני שומע אותה באוזני רוחי אני שומע קול צייצני, מרגיז ומצוץ מהתחת. ואני חייב לציין שאני נורא מפחד מחוקי תפוז המהוללים.

SaberTooth

New member
הגד לי אתה, "ילדון"...

אני מנסה להבין איזו הנאה יכול לשאוב אדם מלבוא לפורום ולקהילה שהם לא לו, ולנסות (בלא הצלחה מרובה, אם יורשה לי להוסיף) לעצבן את כולם, ולא מבין. אם זו תוצאה של שיעמום, פוקהפוקה יקירי (סליחה, אני לא יודע את שמך), אתה מוזמן ללכת ולדפוק את הראש שלך באיזה קיר מזדמן, ולעזוב אותנו לנפשנו. הדיעות שלך לא מעניינות אותנו בגרוש, המשפטים הכאילו-ציניים שלך לא מצחיקים אותנו והעלבונות שלך לא מעליבים אותנו. כך שאתה בוודאי רואה, שכן אני מאמין שאתה אדם הגיוני, שנוכחותך כאן מיותרת וחסרת פואנטה. עכשיו, אתה מוזמן לקחת את הרגליים הוירטואליות שלך, ולעוף לעזאזל מהפורום שלנו.

buffgirl

New member
גרררר.. תום, אתה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כל כך סקסי כשאתה מדבר ככה...

SaberTooth

New member
*מחיה את סם ושואל אותו...

"מה הבעיה שלך?"* (כותרות קצרות #$^%^#@^&$...)

Woogyman

New member
*מת שוב*

והבעיה? מקום חזותי מפחיד. מאודדדדד מפחיד.

למעלה