פחד PART II

Mona Ella

New member
מה רק אני פוחדת מכאב???

אני נמנעת מהרבה דברים בגלל החשש להיפצע... ולדעתי זה חיסרון

GirlFromHell

New member
אוקיי

כשאני מסתכלת על הפחדים פה זה גורם לי להרגיש די טוב עם עצמי. הרבה מהפחדים פה היו שייכים לי בעבר אבל כרגע לא עושים לי כלום. פעם פחדתי מהמוות עד שגיליתי שזה פשוט חלק מהחיים. פעם פחדתי מהעצמה של עצמי עד שגיליתי שמי ששולט בה זה אני ואני לא אנצל אותה לרעה. פעם פחדתי משינוי עד שגיליתי שיש בו כל כך הרבה הזדמנויות חדשות. פעם פחדתי שאני אפגע או שאחרים הקרובים אליי יפגעו עד שהבנתי שאני מוגנת ושזה חסר טעם לבזבז את הזמן שלי על פחדים כאלה. נראה לי שהפחד הכי גדול שלי כרגע הוא שלא אצליח להתגבר על הפחדים האחרים שלי. שהם ייתקעו איתי ושהכאב שנוצר מהם ימשיך לרדוף אותי. אני מאוד מפחדת להרגיש שוב את אותה עצמת כאב נוראית שחוויתי לא מזמן אני מפחדת שאני לא אוכל להתמודד עם זה שוב ושזה יהרוס אותי. אבל לשמחתי אחרי שהדלקתי את האור על הפחד הזה הוא גם מתחיל להיראות טיפשי ולהעלם לאט לאט. עד שבקרוב לא יהיה עוד -)

אני שמח שחזרת אלינו...

אולי את יכולה ליקרוא לפחד הזה בשמו ? עוד פעם, גם את וגם כול אחד אחר, עם את רוצה לדבר על זה לא פה אני עוד כמה ימים מפרסם את הI.C.Q שלי, אני ישמח לדבר עם מי שמרגיש שהוא לא יכול לדבר על זה פה.

GirlFromHell

New member
לא צריך לתת לו שם

לא צריך לתת אישור להמשיך להתקיים ולא צריך לתת לו סיבה להמשיך להתקיים. צריך לראות אותו. להוציא אותו לאור ולהבין שאין שום סיבה לפחד. מה שהיה היה ואינו צריך להשפיע עלי כרגע. צריך לשחרר את העבר לא לשמור אותו עמוק בפנים.

למעלה