פחד PART II

פחד PART II

טוב אז דיברנו על פחד הכול אחד פישפש קצט בעצמו ואולי גם גילה משהו חדש, אבל תנסו לחפור עוד קצת ממש עוד טיפה מה הפחד הכי גדול שלכם ? הדבר שאתם כל כך מפחדים מי מנו שאפילו קשה לכם לומר את זה בקול רם... תחשבו...

F650

New member
הפחד הגדול ביותר.

הוא הפחד הפשוט ביותר. (שלי) הפחד שלא ארוויח מספיק כסף כדי לקנות מזון, מיטה טובה וקורת גג חמה. הפחד הזה משבש לי את שיקולי הדעת בחיים ופשוט לא לחיות.

אני מניח שפחד מעצמי,

מהאפלה שבפנים. הרבה אנשים פוחדים להיות עוצמתיים כי הם קושרים עוצמה לרוע, ועל כן הם מוותרים על העוצמה שלהם וממירים אותה בפחד. אני לא יוצא דופן בנושא, הסיוט הכי גדול שלי הוא להיות הרסני. אבל בדרך לשם, יש לי עוד פחדים לא פשוטים.

הפחד הכי גדול שלי, כרגע....

הוא להיפגע בפיגוע... שלא נדע, (חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו
) אבל ביון החופשי שלי היה פיגוע באוטובוס באיזור מגוריי, ליד התחנה בה אני עולה לאוטובוס כל בוקר...

זה יותר הפחד להיות בכלל בסיטואציה

כזו... לאוו דוקא הפחד ממוות... אני חושבת שזה הפחד להיפצע... שלא נדע עוד...

פחדים...

גם אצלי (כמו F) יש פחד כלכלי, אבל הוא יותר מגיע מכך שלא אמצא את מקומי, או בכלל, שלא "אתיישב" סופסופ יום אחד, הכל אצלי זמני (באופן מובלט מאוד) ודי קצתי בנדודים. ויש עוד פחד אחד מחריד כ"כ והזוי כ"כ שאני באמת לא רוצה לדבר עליו.

GirlFromHell

New member
פחד הוא כמו המפלצות

שילדים קטנים מדמיינים מתחת למיטה ברגע שמדליקים את האור מגלים שהם נעלמים לגמרי או שהם למעשה איזה נעל טיפשית שנשארה מתחת למטה.

על זה בדיוק אני מדבר !

על הפחד הזה אני מדבר, זה הפחד שאת חייבת לדבר עליו כדי להתגבר עליו ! תנסי לעשות מאמץ ולספר עליו... אני מאמין שכולם פה רק תומכים בך !

אי אפשר להתגבר עליו

זה לא משהו בסטייל של פחד מנחשים/גבהים/מוות/וכו' זה משהו אחר, שאני אעדיף למות לפני.

גלית35

New member
כתומי אני יכולה להגיד לך מנסיון../images/Emo20.gif

שאכן הפחד קל יותר שמדברים עליו.

טוב אז ככה...

כתומישמיש אני ישמח לדבר איתך על זה (כמובן רק עם את רוצה.) בI.C.Q ביום שישי. אני לא רושם את המיספר שלי עכשו כי אני לא ממש חוזר אותו, אבל יום שישי אני היה בבית ואני הרשום אותו, כמובן שכול מי שמרגיש/מרגישה שיש לו/לה גם איזה פחד וקשה לו/לה לדבר על זה, אז הוא/היא מוזמן/מוזמנת גם...

תודה כישוף השחר../images/Emo141.gif

אבל אני באמת לא מעוניינת לדבר על זה, סיפרתי לאחד המשתתפים כאן וזה מספיק, זה לא מקל, ואין מה לדון בפחד כזה.

פוחדת מ"בורות" - חוסר ידע../images/Emo12.gif

גם אם לא ממש חשבתי על זה קודם... נדמה שכשקראתי את השורות הללו עוד אתמול, משהו צף ועלה בי, מעין תחושה עמוקה של "וואלה, מזה גמני פוחדת"... ואז ישבתי לחשוב קצת, ועוד קצת קצת ונדמה שאני פוחדת מ"בורות" והנה אני אסביר. (אולי יותר לעצמי
) כמנחת סדנאות, וכיועצת מידי פעם, אני חוששת מחוסר ידע, אני חוששת שיהיה איזה תלמיד שיעמיד לי שאלה שלא אוכל לענות עליה, למרות שכבר קרה הדבר לא פעם, ופשוט אמרתי "לא יודעת" אלא שעמוק בפנים נתפסתי בעיני עצמי כ"לא מתאימה" להנחות משום שבעצם אינני יודעת, ומנחה הצטייר בעיני כמישהו שאמור לענות על כל שאלה של תלמידיו, ואם הוא לא יודע לענות הוא נתפס כמנחה רע.
מישהו דיבר כאן על עוצמה הרסנית.... אני חושבת שלכל מנחה יש עוצמה מסויימת, ואיכשהו כאשר לא ידעתי לענות על שאלה מסוימת, הרגשתי הרסנית משום שזה שהיה מולי, היה זקוק לי ולא יכולתי להיות שם עבורו וחששתי שאני מנפצת לו את תמונת הציפיות כשבעצם אני מנפצת אותה לעצמי. סלט בראש או מה
פפפפפ
בוקר טוב

למעלה