פחד....

earth song

New member
פחד....../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה, אבל החיים מתחילים להסתובב יותר מדי מסביב למייקל ג´קסון... כל החיים אני שומעת שירים שלו, היום ראיתי קלטת שלו אולי פעמיים, יש לי תמונות וקליפים במחשב. אמא... אני מתחילה לפחד.. היתכן שאני הופכת למעריצה של מייקל ג´קסון?!?!?!?!?!?

i love MJ

New member
תקשיבי

אין דבר רע בלהעריץ את מייקל ג´קסון האדיר! וחוץ מזה, את נחשבת מעריצה ממזמן, אם את שומעת את השירים שלו, מקליטה הופעות, מתכתבת עם ילדים עליו, אפשר להגיד שאת אחת המעריצות שאוהבות אותו בתור זמר. תאמיני לי כל הפורום הזה אוהב אותו בתור זמר ובתור בן אדם אהוב. אז אין לך מה לפחד!

earth song

New member
אני...

אני לא מקליטה הופעות...... אני אולי אוהבת מאוד מאוד את השירים שלו, אבל אני לא מגדירה את עצמי כמעריצה של מייקל.. כי פעם הייתי מעריצה של זמר אחר וזה היה לגמרי אחרת פעם הייתי לגמרי מטורפת.. מייקל זמר נחמד והכל אבל אני לא מעריצה ובכלל כל האנשים הרמלאים ירדו עליי רצח שהם שמעו שאני שומעת שירים שלו..

i love MJ

New member
אסור לך!

אסור לך להקשיב לילדים מפגרים, שהולכים אחרי מוסיקה משעממת של בריטני פליץ, ווסטליף, או כל מי שזה לא יהיה. מייקל הוא מקום ראשון וכולם יודעים את זה, אפילו מי שלא רוצה להאמין. וחוץ מזה אפשר להגיד עליך מעריצה מתחילה, אם את לא כל כך זה ולא כל כך זה, חוץ מזה, זה לא משנה, העיקר שאוהבים ויאהבו לשמוע את השירים של מייקל, ויהנו לראות את הקליפים שלו. ואני מקווה שלא יהיה לכם אכפת שבמקום מייקל אני יתחיל לכתוב מייק :)

earth song

New member
היום ראיתי

את הקלטת making the video ´thriller´ איזה יפה.. חבל על הזמן..

yags

New member
MICHAEL JACKSON

גם אני התחלתי להעריץ אותו ככה בהתחלה אהבתי לישמוע את השירים שלו אבל אחרי הופעה אחת שהיתה בשנת 1999 ממש התחלתי להעריץ אותו הקלתתי את ההופעה הזאת יכולתי ליראות אותה איזה 10 פעמים ביום חוץ מי זה אין איש בעולם שלא אוהב לפחות איזה שיר אחד של מיקל גקסון!!!!

למעלה