"פחד קהל"

Albalak

New member
"פחד קהל"

שלום שלום. אני מחפש כל מידע אפשרי על המחזה וההצגה "פחד קהל" (משה נאור ומעיין בלום), וכמו כן גם מידע על הכותבים של המחזה. אם מישהו ראה את ההצגה, קרא את המחזה ורוצה לתת דעה, תמונות, מאמרים הכל יכול לעזור! מצאתי קצת חומר ב"הבמה", ככה שאין צורך בלינקים לשם. תודה רבה, וסופ"ש מצויין לכולם. סלמט

Ashaham

New member
נדמה לי שראיתי אותה די מזמן..

היא עלתה לפני שנתיים בצוותא? על חייל שמגיע לחוג משחק הזוי אני צודק? אני לא זוכר הרבה מההצגה...

אני לא יודע לאיזה חומר אתה מתכוון

בתמונות וכתבות אני לא יכל לעזור אבל אני מכיר אותם ואוכל לענות לך על שאלות או להשיג משהו אם אתה צריך מאד.. מעיין ומשה הם בוגרי הסטודיו של ניסן נתיב. משה סיים ב 98' ומעיין ב 2000 משה כתב את 'ג'ונגול', ומעיין את 'כלבים על ספות' (יחד עם מולי שולמן) לפני שנפגשו. כתבו יחד את 'פחד קהל', ו'מחזמר'. עוד שאלות...?

Albalak

New member
תודה רבה!

הכל טוב, כל הפרטים. אני פשוט מעלה את זה עם המגמה שלי בסוף השנה (הפקת גמר, כיתה יב') וקבילנו טקסטים, ובגלל שזה יחסית אלמוני, ובגלל שזה הגיע מהכאן, כלומר נכתב כאן, קצת קשה למצוא על זה אינפורמציה. מעניין אותי אם מישהו ראה את ההצגה או קרא את המחזה וככה לשמוע מה יש לאנשים להגיד.. תודה על התגובות (אשמח אפילו לעוד
) סופ"ש רגוע. ביי ביי.

Albalak

New member
קפיץ קפוץ ../images/Emo13.gif

חשבתי אולי לנסות עוד פעם :) ככה אחת אחרונה... כל ציוץ על ההצגה/מחזה יכול לעזור. ערב טוף וביי ביי.

למעלה