פחד קהל

קארן21

New member
פחד קהל

שלום לכולם! הייתי מאוד רוצה להתגבר על פחד הקהל שיש לי מאז ומתמיד (מכירים את אלה שבחיים לא יצביעו בכיתה?) וחשבתי על קורס במשחק כפתרון. מה אתם אומרים? מכירים מישהו שזה עזר לו? אשמח לכל תגובה....

N i c o l e

New member
כנסי רגע...

אם יש לך פחד קהל אני חושבת שרק בטחון עצמי גבוה יותר יצליח לפתור את הביעה- ברגע שתיהי בטוחה בעצמך, לא נראה לי שתפחדי יותר...אם קורס משחק יתן לך את הביטחון הזה- אז קחי קורס משחק, לדעתי יש סיכוי שזה יעזור, יש אנשים עם פחד קהל שברגע שהם נכנסים לכזה דבר זה משרה בהם בטחון והם מרגישים שלפחות על הבמה הם יכולים להביע את עצמם בלי לפחד, אני מכירה ילדה בשכבה שלי שהיא גם שקטה כזאת, לא מדברת הרבה, והיא נכנסה למגמת תיאטרון ושם נפתחה קצת יותר- זה נותן בטחון להרגיש חלק מקבוצה- גם קבוצת שחקנים

קארן21

New member
תודה ניקול...

אני לא בטוחה שזה קשור לביטחון עצמי באופן כללי כי אני מקרינה המון ביטחון ביומיום ומול אנשים שאני מכירה או חדשים. גם אין לי בעיה להביע את עצמי דרך ריקוד מול קהל. הבעיה היא דיבור מול קהל. אני חסומה בקטע הזה. דרך אגב את יודעת איפה אני יכולה לקחת קורס משחק (לא משהו מקצועי) באיזור המרכז ולמבוגרים (אני בת 21...)?

N i c o l e

New member
לא ממש...

אני מירושלים כך שעל קורסים באיזור המרכז לא כל כךל ידוע לי, אבל אם תחפשי תמצאי בלי בעיה...

למעלה