The Pinky And The Floyd
New member
פחד מתפשט בעורקיי
אני עבריין. חזרתי הרגע מחבר שלי .. עם האוטו .. ובדרך .. (פעם ראשונה) שוטר מסמן לי עם היד לעמוד עם הרכב בצד ... בחיים שלי לא פחדתי כל כך ....... עצרתי את האוטו בצד ... ``רשיון בבקשה...`` עכשיו .. אבא שלי לא אוהב שהתעודת זהות שלי באוטו (הרשיון בתוך התעודת זהות) ... כי הוא פוחד שיגנבו לי את זה מתישהו .. אז הוא מוציא אותה מהאוטו לפעמים ואני לא ממש טורח לבדוק אם הוא החזיר אותה... לכן .. התפללתי בכל כוחי שהוא לא הוציא אותה הפעם ....... פתחתי את התא כפפות .. ואני לא רואה את התעודת זהות .... בחיים שלי לא היה לי דופק כל כך גבוה
.... התחלתי לחפש את זה בפאניקה .. בסוף מצאתי ..... הבאתי לו .. ואז הוא הכניס ראשו המעוגל לתוך מכוניתי ... שכה יהיה לי טוב .. כאילו הוא חושד בי או משהו כזה ... אח``כ .. שימו לב לשאלה הבאה... ``למה אתה שומע מוזיקה ?`` אני לא מכיר חוק שאוסר על שמיעת מוזיקה ... אין לי מושג מה להגיד לו ... אם אני אגיד לו ``אסור ?!`` זה יהיה קצת חוצפה .. אם אני אגיד לו ``סליחה ..`` אני ישמע קצת מגוחך .. לכן שתקתי .. אחרי איזה 5 שניות של שתיקה .. ``סע ..`` כמובן שכיביתי את המוזיקה ... אבל תסבירו לי למה הוא שאל את זה ?! בכל מקרה ... גם אתמול חשתי עבריין ... נכנסתי לקיוסק .. לקחתי מהמקרר מיץ מנגו של JUMP זה משהו גאוני .. שילמתי למוכרת .. שהיא זקנה לגמרי. עמדתי בכניסה כדי לחכות לחבר שלי, ובו זמנית שתיתי את JUMP הנפלא. אחרי 30 שניות של תענוג: ``אתה לא שילמת לי על השתיה !`` למה זה קורה לי ?! ``אני נשבע לך ששילמתי ..`` ``למי שילמת ?`` (שילמתי לה ..) אם אני אגיד ``שילמתי לך ..`` היא לא תאמין לי ... כי היא שכחתה ששילמתי ... אם אני אגיד ``שילמתי למוכר השני ..`` היא תשאל אותו, והוא יודע בוודאות שלא שילמתי לו ... לכן אמרתי לה ``אני חושב ששילמתי לך ... אבל אני לא ממש בטוח`` איזה גרוע ... עלוב לגמרי ... ``לא .. אתה לא שילמת לי`` ואז המוכר השני בא .. ``עזבי אותו .. עזבי אותו ...`` גרררר ! כאילו אני איזה פושטק שלא כדאי להתעסק איתו ..... מעניין אותי אם היא ניסתה לגנוב לי או שהיא סתם סנילית... בכל מקרה .. אני ילד טוב, אני לא שותה .. לא מעשן .. אין לי כוח להרצאות האלה עכשיו 
אני עבריין. חזרתי הרגע מחבר שלי .. עם האוטו .. ובדרך .. (פעם ראשונה) שוטר מסמן לי עם היד לעמוד עם הרכב בצד ... בחיים שלי לא פחדתי כל כך ....... עצרתי את האוטו בצד ... ``רשיון בבקשה...`` עכשיו .. אבא שלי לא אוהב שהתעודת זהות שלי באוטו (הרשיון בתוך התעודת זהות) ... כי הוא פוחד שיגנבו לי את זה מתישהו .. אז הוא מוציא אותה מהאוטו לפעמים ואני לא ממש טורח לבדוק אם הוא החזיר אותה... לכן .. התפללתי בכל כוחי שהוא לא הוציא אותה הפעם ....... פתחתי את התא כפפות .. ואני לא רואה את התעודת זהות .... בחיים שלי לא היה לי דופק כל כך גבוה