פחד מתפשט בעורקיי

פחד מתפשט בעורקיי

אני עבריין. חזרתי הרגע מחבר שלי .. עם האוטו .. ובדרך .. (פעם ראשונה) שוטר מסמן לי עם היד לעמוד עם הרכב בצד ... בחיים שלי לא פחדתי כל כך ....... עצרתי את האוטו בצד ... ``רשיון בבקשה...`` עכשיו .. אבא שלי לא אוהב שהתעודת זהות שלי באוטו (הרשיון בתוך התעודת זהות) ... כי הוא פוחד שיגנבו לי את זה מתישהו .. אז הוא מוציא אותה מהאוטו לפעמים ואני לא ממש טורח לבדוק אם הוא החזיר אותה... לכן .. התפללתי בכל כוחי שהוא לא הוציא אותה הפעם ....... פתחתי את התא כפפות .. ואני לא רואה את התעודת זהות .... בחיים שלי לא היה לי דופק כל כך גבוה :) .... התחלתי לחפש את זה בפאניקה .. בסוף מצאתי ..... הבאתי לו .. ואז הוא הכניס ראשו המעוגל לתוך מכוניתי ... שכה יהיה לי טוב .. כאילו הוא חושד בי או משהו כזה ... אח``כ .. שימו לב לשאלה הבאה... ``למה אתה שומע מוזיקה ?`` אני לא מכיר חוק שאוסר על שמיעת מוזיקה ... אין לי מושג מה להגיד לו ... אם אני אגיד לו ``אסור ?!`` זה יהיה קצת חוצפה .. אם אני אגיד לו ``סליחה ..`` אני ישמע קצת מגוחך .. לכן שתקתי .. אחרי איזה 5 שניות של שתיקה .. ``סע ..`` כמובן שכיביתי את המוזיקה ... אבל תסבירו לי למה הוא שאל את זה ?! בכל מקרה ... גם אתמול חשתי עבריין ... נכנסתי לקיוסק .. לקחתי מהמקרר מיץ מנגו של JUMP זה משהו גאוני .. שילמתי למוכרת .. שהיא זקנה לגמרי. עמדתי בכניסה כדי לחכות לחבר שלי, ובו זמנית שתיתי את JUMP הנפלא. אחרי 30 שניות של תענוג: ``אתה לא שילמת לי על השתיה !`` למה זה קורה לי ?! ``אני נשבע לך ששילמתי ..`` ``למי שילמת ?`` (שילמתי לה ..) אם אני אגיד ``שילמתי לך ..`` היא לא תאמין לי ... כי היא שכחתה ששילמתי ... אם אני אגיד ``שילמתי למוכר השני ..`` היא תשאל אותו, והוא יודע בוודאות שלא שילמתי לו ... לכן אמרתי לה ``אני חושב ששילמתי לך ... אבל אני לא ממש בטוח`` איזה גרוע ... עלוב לגמרי ... ``לא .. אתה לא שילמת לי`` ואז המוכר השני בא .. ``עזבי אותו .. עזבי אותו ...`` גרררר ! כאילו אני איזה פושטק שלא כדאי להתעסק איתו ..... מעניין אותי אם היא ניסתה לגנוב לי או שהיא סתם סנילית... בכל מקרה .. אני ילד טוב, אני לא שותה .. לא מעשן .. אין לי כוח להרצאות האלה עכשיו :)

MERD!

New member
אתה ממש ממש מעורר רחמים..בלי להעליב

תגיד לשוטר מה אכפת לך אם אני שומע מוזיקה הוא לא יכול לעשות לך כלום תגיד למוכרת שתלך להזדיין ושהיא סנילית מטומטמת כי שילמת לה לפני דקה אלק מרגיש כמו עבריין :) מה אתה ילד קטן שבוכה כל פעם שצועקים עליו?

leeloo

New member
לא ניראה שמישהו פה נעלב....

אבל הקטע הוא שבאמת על עניין המוסיקה הייתי מתעצבנת! איזה מן דבר זה?! כאילו מכונית שלי, אין חוק אוסר, הקטע הוא שמשטרה אוהבת לפעמים להציק לאנשים חפים מפשע, ולא להעסק במה שבאמת חשוב, כמו שמישהו פעם עקב אחרי חברה שלי עד הבית והיא התקשרה למשטרה כי היא ראתה שהוא עומד בחוץ (והיא ידעה שהוא עוקב אחריה... אני לא זוכרת בדיוק למה אבל הייתה לה כל סיבה לחשוב ככה) והמשטרה אומרים: ``מצטערים גברת, אין כוחות פנויים``, תלכו לעזאזל! לא מסוגלים לעצור אנסים, לעצור פיגועים, אבל לעצור אנשים על כך שהם שומעים מוסיקה זה טוב ומועיל מאוד... או שלא. לילו

התנהגות הולמת כלפי שוטר

זה דבר חשוב מאוד ... אבא שלי טורח להסביר לי את זה מספיק פעמים. ולמוכרת כמעט אמרתי דבר כזה .. אבל הייתי צריך להיראות ילד טוב כזה .. אז הייתי רציני. אני מאמין לך שאתה כלי עולם.

MERD!

New member
............

לא קשור כלי למה אתה שם עליהם בכלל אלק התנהגות הולמת אם הוא בא ומביא לך שאלות מטומטמות תענה לו בהתאם ולמוכרת מה אכפת לך אם היא חושבת שאתה ילד טוב או לא?

בואנה !

שוטר עוצר אותך בצד, אומר לך לכבות את האוטו (עוד משהו שהלחיץ אותי) ושואל אותך שאלות ברצינות, זה לא הזמן להראות לו מה אתה חושב עליו. על התנהגות בלתי הולמת מקבלים עונש מספיק טוב.

mmm

New member
יפה יפה...

הגיון תמיד עוזר, אם m היה נתקל בשוטר הוא היה ממושמע, הרי המשטרה אמורה להגן עלינו, בלה בלה בלה, היא עושה את זה לרוב, לכן צריך להפגין קצת סובלנות. בלה בלה בלה. BY mW

goldy

New member
בפעם הבאה תשלם למוכר השני

וכל השוטרים מנייאקים! (לא סובל אותם, שאל אותו אם יש חוק שאוסר על שמיעת מוזיקה)

Wednesday

New member
חחח.. מתה על מוכרים סניליים

למרות החסרון הבולט שבהם: בסופו של דבר הם עלולים, איכשהו, לאלץ אותך אשרכה לשלם שוב. או שלא. בכל זאת נהניתי לקרוא :)

orchid

New member
קטעים איתך.. : )

היה מגניב לקרוא את ההודעה שלך גלעד, פשוט להקרע מצחוק : ) אני יודעת, אני יודעת, לא יפה לצחוק על צרות של אחרים, אבל עדיין...משעשע למדי בכל מקרה, אל תקשיב להם, אתה לא פחדן זה הגיוני שנכנסת למן הלם שכזה...אמאלה...שוטר הם מפחידים אותי, למרות שאני יודעת שרובם סתם בני זונות שמחפשים אותך (סליחה על הביטוי)... הפעמים הבאות (אני מניחה) יהיו קלות יותר בקשר לזקנה, וואי, זה פשוט קטע הורס. : ) רוני, שמתחילה להראות סימני בכי בכל פעם שצועקים עליה. :

flowr..

New member
אתה לא צריך

להרגיש כל כך רע.. האמת, אני גם לא ממש מבינה למה לקחת את זה כ``כ קשה. נכון, לא נחמד להרגיש שמתייחסים אליך כמו אל עבריין (למרות שאני חושבת שדי ניפחת את זה... הרי לא עשית שום דבר רע בזה ששמעת מוזיקה..). ובקשר למוכרת- היא *חשבה* שלא שילמת. היא לא זכרה.. אתה יודע ששילמת, אז אתה לא צריך להרגיש כמו עבריין... אז כל הרגשות אשמה האלו די מיותרים לדעתי. אתה לא עבריין. תתעודד קצת... flowr..

הרחבה בעניין ...

אז ככה ... הוא עצר אותי בכביש שהמהירות המותרת היא 50 .. וכולם נוסעים שם על 70-80 .. ושוטרים אפילו מתעלמים מהניין .. כי זה הגיוני שבכביש כזה רחב ופתוח לא יסעו על 50 קמ``ש .. זה איטי ממש .. יש לי חבר שהגיע ל140 קמ``ש .. אבל הוא מיוחד .. מותר לו. אז נסעתי שם על 80 בערך .. ובגלל זה פחדתי .. אבל מסתבר שזאת סתם הייתה בדיקת רשיונות, בכל זאת .. פעם ראשונה .. דיי נלחצתי :) בקשר לקיוסק .. זה סתם מציק לי על המצפון.

erlich

New member
אתם בטוח לא סובלים כמוני

זוכרים שהייתה לנו שיחה על סכיני גילוח? זוכרים שאמרתי שאני לא אוהב להתגלח? עכשיו דמיינו אותי, במצב הביטחוני הקיים, מהתלך ברחובות עם ``זיפי חמאס-פת``ח-תנזים-חיזבאללה.....`` כמו שהחברים שלי קוראים לזה. יש לכם מושג כמה עוצרים אותי? אם אני הולך בעיר אז זה סתם ``תראה ת.ז.``. אז אני מראה להם את המסמכים המתאימים והם ישר משחררים אותי. אם אני הולך עם חברה שלי (מה שלא קורה הרבה) אז לא עוצרים אותי, אבל אם אני הולך בכפ``ס לבד, אז סביר להניח שיגידו לי להוציא ת.ז. לפחות טוב לדעת שהם לא אדישים. תארו לכם, שהמורה להתעמלות שלי קורא לי ``חיזבאללה``. קריאת שמות טיפוסית: ``שי`` - ``פה`` ``עמית`` ``נמצא וממשיך לזיין`` (עזבו בדיחה פרטית). ``חזבאללה``, ``חיזבאללה``, ``אריה אריה, הנה הוא בא חכה שניה`` ``היי חיזבאללה יפה מאוד שהצתרפת, איפה היית? תיכננת פיגוע?`` סיפור מכולת כזה אין לי, בטח בגלל שלפעמים מעדיפים שאני פשוט אלך :). סתם אני לא ממש נראה כמו ערבי, ולא עוצרים אותי הרבה (רק אולי איזה פעם או פעמיים באיזה מחסום), אבל אני באמת לא מגולח רוב הזמן - פשוט אני נראה ממש טוב ככה (``כמו דוגמן`` דודה שלי). וגם חברה שלי אומרת שזה יפה. אבל המורה להתעמלות כן קורא לי חיזבאללה, וההקראת שמות הזו באמת התקיימה. מה אתם עושים היום? ארז.

למעלה