פחד משינוי

hllfe

New member
פחד משינוי

הגעתי לגיל שכבר ניסיתי הרבה דברים בחיי (40) ופתאום בא לי לעזוב הכל ולסוע לנסות לחיות בפריז יש לי שפה, יש לי אזרחות צרפתית ואפילו יש לי מקום מגורים אבל.................... יש גם את הפחד לעזוב הכל (ולא חסר לי כלום כרגע) להתחיל מקום חדש בחוסר ידיעה מה יהיה מה עושים? מאיפה לוקחים את האומץ לשינוי? מאיפה מתחילים? זה אחד מחלומות חיי לחיות בפריז אשמח לעזרתכם

adih770

New member
התבונני בפחד בחייך...

התבונני דרך השאלות הבאות. יש עוד חלומות שאת מוותרת עליהם? היכן הפחד מנהל / מעקב את הרצונות שלך? מהיכן את מכירה את הפחד הזה לראשונה בחייך? אם לא היה פחד מה היה קורה? אל מה את צריכה לוותר כדי לנסוע לפריז? הכל שלך גם הפחד והוא משרת אותך לפחות בנק' אחת נסי להתבונן מהי? מה מילה אומץ מעלה לך (במחשבות)? ראית משהו חדש? בהצלחה.

תלתלית3

New member
עד שלא תגשימי את חלומך

הוא ימשיך להציק לך ותמיד תחיי בתחושה של החמצה. אם אין לך שום דבר שמגביל אותך מדוע לא לנסות ולהגשים את חלומך ? במקרה הגרוע תחזרי ארצה. את יכולה לקחת שנת חופש ולנסות. עדיין להשאיר הכל כאן ולא למכור, לשנות או כל דבר אחר. ככה תהיי יותר בטוחה, שתמיד יש לך לאן לחזור. תחילים מההתחלה, בוחרים דרך ואם היא לא טובה, בוחרים אחרת רק כך תדעי מה מתאים לך. יתכן ואת זקוקה ליותר פרטים אודות המעבר אזי תקראי, תשוחחי עם אנשים, תצברי לך את כל המידע שאת זקוקה לו, על מנת שתהיי פחות מופתעת. אם יש לך קרובים בצרפת, שאלי גם אותם. בהצלחה טליה

תלתלית3

New member
ועוד דבר

חלומות נועדו להגשמה. שאי כנפייך ועופי רחוק. השמים הם הגבול. באהבה טליה

efrat dor on

New member
שלום

הפחד שאת מתארת טבעי ביותר - הרי פחד הוא אחד הרגשות הבסיסיים של האדם. בסיטואציה בה את מעוניינת בשינוי , ברור כי תחושי את הפחד כיוון שאת מביטה אל מעבר " איזור הנוחות "שלך - חייך בארץ. השאלה היא - האם את נותנת לפחד לנהל אותך או שאת בוחרת בחלומך. בעיניי - התשובה ברורה. באהבה, אפרת

isaacm

New member
פחד לעומת סקרנות

הפחד שלך לעומת הסקרנות שלי
בעצם, לא שלי אלא שלך. האם את באמת צריכה לעזוב הכל כדי לממש את החלום שלך? מה מבין השניים קוסם לך יותר: לעזוב הכל או לחיות בפריז? אם לחיות בפריז - אולי יש לך דרך לעשות זאת בלי לעזוב הכל. אם לעזוב הכל - איך נכנסת פריז למשוואה. באיחולי התלבטות פוריה איציק

למעלה