פחד מפגיעה

outbreak2

New member
פחד מפגיעה

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזו, יצאתי עם מישהי בחודשיים האחרונים שהתאהבתי בה קשות. בחורה מאוד איכותית לדעתי אך גם מלאה בסרטים. בעבר שלה היא חוותה פגיעות מפני גברים שונים ואף לפני כמה חודשים ניסה אחד מהם לתקוף אותה מינית. היא הייתה בתקופה של דאון רציני ואיבדה אמון בגברים ורק לאחרונה החלה לפתוח את העיניים ואז היא פגשה אותי. אני לא יכול להגיד שהדברים הלכו באופן חלק וכל פרק זמן מסוים במיוחד אחרי שחווינו עלייה מסוימת ברמת הקשר היא החלה לתפוס קצת מרחק ולהתמלא בפחדים שוב. חשוב לציין שבכל אחת מהפעמים שהיא איבדה את עצמה הייתי כאן בשבילה ותמכתי בה והשתדלתי לתת לה את הביטחון שהיא צריכה. אני מתייחס אליה טוב, אמיתי וכנה. במהלך השבוע שהיה עברנו מספר חיכוכים אשר לטענתה גרמו לה להרגיש כאילו היא מאבדת את החופש שלה (חשוב לציין שאני הייתי קצת יותר אסרטיבי איתה כי קצת התייאשתי אך הדברים שעשיתי היו לגיטימיים לגמרי לדעתי כמו לבקש שתגיד לאקס שלה שיפסיק לשלוח לה הודעות בשעות מוזרות בלילה או שאני לא אוהב שהיא יוצאת להשתכר עם ידידים שלה לבד והצעתי שאני אפגוש אותם קודם או שנשב כולנו ביחד) היא פירשה את זה בתור שליטה על החופש שלה דבר אשר אפשר להבין אותו אך במקום לדבר על הדברים היא החליטה לברוח שוב וכנראה להתחיל במסע של ניתוק הרגש. קיבלתי המון סימנים ממנה שאני באמת משהו מיוחד, היא אוהבת אותי ושכבה איתי שזה דבר מאוד מסובך לה ואני הייתי בסה"כ ה-3 שלה. החלטתי שהיא צריכה קצת זמן ונתתי לה ספייס של כמה ימים עם הרבה פחות לחץ והשבוע נפגשנו ודיברנו והיא אמרה שאני צריך לבחור אם להיות איתה כשהיא לא סגורה על עצמה או ללכת ולקוות שהיא תיסגר על עצמה. החלטתי ללכת כי להיות תלוי באוויר מאוד רע לי. היא אמרה שאם היא עושה רשימה של למה כן להיות ולמה לא היא בערך חצי חצי והיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ושהיא מבולבלת. כל מהלך הפרידה היה מלווה במילים דמעות ונשיקות וכן היא אמרה שהקשר הזה לא ייגמר/נגמר בגלל חוסר אהבה אלא בגלל דברים אחרים. היא אמרה שהיא תבין מה שקורה לה היא תבוא לדבר איתי ולא משנה גם אם תהיה לי חברה אחרת. כרגע במצב שבו אני נמצא אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מצד אחד ברור לי לגמרי שיש לה פחד מאינטימיות ופגיעה ושעד שהיא לא תפתור את זה היא גם לא תוכל לתת מעצמה ולזכותי ייאמר שאם החרדות האלו צפו אז כנראה שהיא ראתה אותי בתור פוטנציאל אמיתי. מצד שני אני לא בנאדם שמוותר ולא כל כך בא לי לוותר על זה למרות שזה לא בשליטתי. האם אני צריך לברוח או לתת לה מרחב + הודעות כל כמה ימים שאני עדיין פה ולא בורח לה ? הכאב שלי הוא גדול בשל הידיעה שאנחנו באמת מתאימים זה לזו כאשר אין סרטים ברקע וכיף לנו מאוד ביחד. אני יודע שאני לא יכול לשלוט על הכל אבל עדיין אני חייב להרגיש קצת שליטה על המצב אז מי שמכיר סיטואציות כאלה או היה אני אשמח לשמוע תגובה תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני אישית לא אוהב ספורט אתגרי

כשאני הייתי בזמנו בקשרים כאלה הם לא החזיקו מעמד. אבל אם אתה כן אוהב ספורט אתגרי - לך על זה. לפי דעתי, אם אתה כן מחליט ללכת על זה, זה ממש לא משנה באיזו טקטיקה תלך. תמיד תגיע לאותו מקום, למקום הלא יציב שאי אפשר עם ואי אפשר בלי ואני לא יודעת ואני כן יודעת ואני פוחדת אבל אני רוצה וכולי וכולי. היא צריכה למצוא את עצמה קודם, וזה לא תלוי בך והמחיר שתצטרך לשלם כדי לתמוך בה ולהכיל אותה הוא מאוד כבד. אם דב רכזה קורה באמצע קשר - זה משהו אחר. יש מחויבות. אבל אם זה קורה בשלב שבו הכל אמור להיות דבש, מה יהיה כשבאמת יגמר ירח הדבש?!?

אייבורי

New member
טיגידם טיגידם

האביר על הסוס הלבן <הוא האביר שעושה ני, ני ני ני ני> סליחה, נסחפתי לרגע לימי ילדותי בהן הנערות היו דרמטיות לא סגורות על עצמן והבנים היו גברים בהתהוות חסוני חזה ונטולי כרס. תשמע, ראשית הקטע של אני רוצה לדעת עם מי את משתכרת או לבקש שהאקס לא ישלח הודעות בשעות מוזרות זה בהחלט קטע של שליטה. או יותר נכון חוסר ביטחון שלך, תעבוד על זה. בעניין הגברים שפגעו בה בעבר, תגיד לה שזה נורא נחמד ואפילו מעניין אבל זה לא רלוונטי לגביך ואתה בטח לא צריך לשלם את מחיר המניאק הקודם <בתכלס זה סתם מניפולציה של תרחם עלי ותן לי לעשות מה שאני רוצה כי הקודם היה מניאק> עכשיו תגיד לקשישים פה, היא כזאת כוסית ששווה את כל הבלגן?

outbreak2

New member
אהבתי

אני מסכים שיש פה קטע של שליטה אבל אני חושב על 2 דברים 1.אם הייתי מרגיש ביטחון בקשר שלי איתה לא הייתי צריך להגיד לה את זה 2. היא אמורה לדעתי לשים את הגבולות האלה לבד בלי שאני אגיד מתוך כבוד אליי כך אני תופס את זה. לא יודע אם היא שווה את זה אבל אני מאוהב בה אז זה מה שמסובך אחרת הייתי בורח אולי שנה שעברה.

czar

New member
ש......

עם כל הכאב, אל תכנס למיטה חולה, חולה מאד עם ראש סביר

מה אתה בעצם שואל?

אם להישאר בסטנד ביי? לפי איך שזה נשמע מכאן, אתה לא פחות "לא יציב" מאשר היא. אתה מייד זקוק לאישורים, ועוגנים, והצהרת כוונות. קשר בין שני אנשים שמחפשים דבר ראשון בטחון בקשר הוא אסון בהתהוות. לפחות מישהו אחד חייב להיות עם הרגליים על הקרקע...

outbreak2

New member
התפתחות מעניינת

מאז שנפרדנו שזה מעט מאוד זמן החלטתי להגיד לה שנאי פה בשבילה ואני נותן לה ספייס שתבין מה קורה עם עצמה, הכוונה שלי בזאת להעביר מסרים שיחלחלו לאט לאט שתבין שאין לה מה לפחד ממני (וזה בזמן שאני מתלבט אם ללכת או להישאר למרות שנראה לי שאני אשאר) היא לא יצרה איתי קשר ואתמול בלילה ב 3 בבוקר כשהייתי עם ידידה בבר היא שלחה לי "חשבתי שתהיה היום ב X" ש X זה הבר שהכרנו בו. שלחתי לה "לא אני בתל אביב :)" בתגובה היא שלחה "איפה" עניתי "בוייס" היא אמרה "טוב תהנה" כזה טיפוסי של נשים לא מרוצות...אחרי כמה דקות שלחתי לה "איפה את?" היא ענתה "הייתי ב X אחכ בגוסיפ ועכשיו אצל ידיד שלי" וזאת בכוונה לגרום לי לקנא אבלללל לא נפלתי בפח ורשמתי לה "תהני :)" ואז התחיל הבלאגן...."אני לא אוהבת את המשחק הזה שלך!" ואני "אין משחק רצית חופש ועצמאות ושאני לא אשתלט עלייך אז קיבלת" והיא "אתה רק מרחיק אותי עוד יותר. לילה טוב!" רשמתי לה "את רוצה שאני אגיד לך שאני מקנא? אז אני מקנא מאד!" והיא "לא אתה לא!" בקיצור ככה זה המשיך עד לשיחת טלפון איתה שבה היא אמרה שהיא שיכורה וככה וככה ואני קצת שטפתי אותה ואמרתי לה שעד שסוף סוף מגיע מישהו עם פוטנציאל אמיתי את כמה ובורחת אז תתאפסי על עצמך! היו עוד כמה הטפות בדרך ממני כשהיא שותקת כמו תמיד..."את אוהבת אותי?" "לא יודעת" "את רוצה אותי?" "לא יודעת" הכל לא יודעת נראה שכל פעם היא מחפשת את האישור לזה שאני רוצה אותה ואז מתרחקת שוב. אני יכול לקחת לה את זה אבל לדעתי היא תברח כי הסיפור פה הוא סיפור של חוסר ביטחון ובריחה ממני תתפרש לדעתי כחיזוק לפחדים שלה. נוסיף על זה שבבוקר היא שלחה לי הודעה דרמטית "בא לי למות!" ואחכ לא ענתה לפלאפון וכיבתה אותו כאילוווו מההה???? נפלתי חזק.

אייבורי

New member
אופפפפפפפפפ

שוב יש הפסקה בדיוק שהתחיל להיות מעניין מביא פופקורן ומחכה לסקס.

czar

New member
תגיד, אתה לא רואה שזה משחקי ילדים??

לא מבין שנפלת על קינקית שעושה לך מניפולציות?? זוז משם כבר, אתה מבשל תבשיל בעייתי שכשתאכל אותו הוא יהיה מסריח כל כך. ראית במקרה רמזור? מכיר את "שירי סרטים"....זה בדיוק הסיפור........

לנושנוש

New member
נשמע כמו שטויו במיץ....

עוד לא פגשתי אף אחד שהצליח "ליישר" מישהו אחר בעזרת הטפות מוסר או שטיפות כאלה ואחרות. עזוב אותה. בחיית אימא שח'ך.... אתה מבזבז זמן ואת הזעם הצדקני שלך. כמובן שאתה צודק שהיא לא בסדר, אבל בסדר היא לא תהייה מזה.

wolf59

New member
שחרר אותה

אם היא לא נעולה על עצמה עזוב אל תשקיע זמן לגבי זה ששכבה איתך ואתה רק מס 3 שלה אז מה לכל אישה יש את מס שתים ושלש ועוד.... אם היא באמת הייתה רוצה אותך למשהו יותר רציני לא הייתה הולכת להשתכר עם חברים ואותך משאירה בבית לך תדע מה ההיא עושה אחרי השתיה ? תמשיך את החיים יש עוד אוטובסים איכותיים בדרך

TotalCommnader

New member
אתה הקורבן של הקורבן. אם חבר שלך היה מספר על

שהקטעים הרעים שהיא עושה לך חברה שלו עושה לו היית מייעץ לו לעזוב. לא יודעת אם אוהבת, מתרחקת, עושה סצינות ולא מטפלת בעצמה. אתה אמור לתמוך בה בתהליך שהיא עוברת עם עצמה אבל היא לא עוברת שום תהליך כזה. מי שהתקיף אותה ממשיך ומתקיף אותך דרכה. לא חבל?

talben11

New member
מקבל

אין בעיה עם כל מה שרשמתם ואני מקבל את זה מאוד. אבל לצאת מהתחושה של כאילו משהו באמת ישתנה זה קשה במיוחד לאור העובדה שאם היא לא הייתה רוצה שאיזושהי נקודה היא לא הייתה שולחת הודעות ולא הייתה אומרת לי שזה שלא הראתי לה שאני מקנא מראה לה שאני לא רוצה אותה...הזוי ילדותי ומטומטם ועם זאת קשה

אני מתקשה להחליט

מי מכם בעצם יותר שרוט... בעצם, זה לא כל כך משנה. אתה כבר עלית על מסלול ההתרסקות, ושום דבר לא יזיז אותך משם. ממליצה <המלצה אחרונה בהחלט> להתעמק דווקא בקטע הכפייתי הזה של לחפש במה להיתפס, כשכל הסימנים של "ברח ומהר, לפני שתדרוס אותך הרכבת" כבר כתובים בצהוב זוהר על הקיר השחור.

Noma Bay

New member
מה עשינו לפני שהיו SMS ???

וואו - הטוויסט המעניין של הסיפור שלך הוא דווקא החלק האחרון....:) (בימינו לא היו SMS - אז פשוט היינו צריכים לחלכות למכתב, או טלפון...) בכל מקרה - עצתי היא להמשיך הלאה... קל להגיד, כי יש משהו מאוד "קוסם" בטלטלות הרגשיות האלו, ואתה בחלט כבול אחרי האימפולסיביות שלה, שיש בה, מסכימה, משהו מרתק. אבל - זה גם נורא מעייף. אתה חי עם "סרטים" כאלו, ופתאום אתה מגלה שאתה שחקן ראשי בהם, ורב הרע מן הטוב, וזה רק מסתבך. נראה לי שמגיע לך יותר. אולי תאמץ את המחשבה הזו וזה יקל. בהצלחה

outbreak2

New member
ההתפתחות האחרונה

החלטתי לנתק קשר עם הבחורה למרות שזה לא קל בגלל הרגש אבל ההיגיון ינצח אף על פי שרציתי לשמוע ממנה את המשפט "אני לא רוצה אותך" אבל היא לא מסוגלת להגיד אותו. בכל מקרה הפלאפוון שלי היה כבוי היום עד שעה 16 בערך וכשפתחתי אותו ראיתי ממנה 3 הודעות: "האם מחקת את X (האקס שלה) מהפייסבוק שלי במקרה באותו ערב שהיינו אצלך בפייסבוק?" ואחכ "תגיד לי את האמת" ולבסוף "לא חשוב. הייתה אי הבנה". כמובן שלא עניתי לה אז היא המשיכה לכתוב...מה נסגר????? האם יש פה עסק עם חולת נפש ועם פוטנציאל לאובססיביות ברגע שאני אברח??

היא נשמעת אחת אובססיבית וילדותית

שחושבת שמישהו חייב לה משהו.. היא גם לא נשמעת כאילו נותנת יחס יפה.. תברח תברח תברח...

לנושנוש

New member
נישמע שהיא מבולבלת ומתקשה לשחרר...

חולת נפש ועם פוטנציאל לאובססיביות? אולי......כנראה שלא חיבבת אותה יותר מדי.

למעלה