פחד ממראות

Psychopath1

New member
פחד ממראות

ישנה בדיקת מציאות שעושים והיא להסתכל במראה.. שקראתי עלייה כתוב היה שזה יכול להיות מפחיד שראיתי אנשים אחרים כותבים שעשו אותה חלק אמרו שזה היה מפחיד בחלום הצלול הראשון שלי לא ידעתי שאני חולם, עד שקמתי מהמיטה לצחצח שיניים וראיתי את עצמי במראה בתור שטן.. מלא קמטים כולי אדום והשיער אדום משהו מפחיד. בחצלול השלישי שלי ראיתי את עצמי מעוות במראה ואז היא הייתה מטושטשת אבל למרות שניסיתי להמשיך להסתכל הכל היה מטושטש. בקיצור, יש לי קטע כזה אפילו שאני לא רוצה להגיע למצב של בדיקה במראה, התת מודע שלי ידפוק אותי ואני ימצא את עצמי שוב במראה ואני לא יודע איך אני יראה את עצמי. אני מנסה לא לחשוב לפני השינה על הבדיקה במראה, אבל אני תמיד מוצא את עצמי מדמיין תמונות מזוויעות שלי במראה. הפחד עד עכשיו לא גרם לי להתעורר כי היה לי השכל להרגיע את עצמי בזמן החלום. מה עליי לעשות ?

Silly LoveSong

New member
מבינה אותך

לדעתי כדאי לך לנסות בדיקת מציאות אמנם לא מפחידה אבל מפתיעה שתמיד עובדת - השעון הדיגיטלי.

גם מבינה..../images/Emo223.gif

גם לי תמיד היה הפחד מהבדיקה הזאת מה שכן מישהו רשם פעם שכדאי לנסות להיכנס למראה ככה שתמיד רציתי לנסות את זה אז פעם אחת רצתי לעבר המראה עם עיניים עומות XD אבל אף פעם לא הצלחתי להיכנס אלייה בכל מקרה אני חושבת שרק בגלל הפחד שלך קורה שאתה רואה דברים מפחידים אתה יכול לראות את זה בתור דרך מצויינת לדעת שאתה חולם, לזכור תמיד שזה כולה חלום אז אין ממה לפחד או פשוט להימנע מזה

Psychopath1

New member
כנסו >>

אני דווקא עושה בדיקות מציאות במראה כדי להתגבר על הבעיה.. לא יודע אם זה יעזור לפי דעתי כדי לי להפסיק כי זה יגביר את הסיכויים שאני יעשה את אותה הבדיקה בחלום ואני יראה משהו מפחיד. בכל אופן יש לי עוד שאלה: אם אני נרדם עם שעון יד, ואני מודע לזה שאני נרדם עם שעון יד, זה אומר שיש יותר סיכויים שיהיה לי שעון יד בחלום?

silverhawk

New member
זו לא בדיוק בדיקת מציאות

אך ניתן באמת להשתמש בה ככזו. בכל מקרה, המראה היא תופעה מעניינת מאוד בעולם החלומות בכלל והחלומות הצלולים בפרט. מסיבה לא ברורה, המראות מציגות מראות משונים מאוד, ולעיתים קרובות מפחידים (למרות שזה מאוד אינדיבידואלי, כמובן). אישית אני רואה את החוויה כמעניינת וממליץ שתנסה להתגבר על הפחד, אולם אם אתה חושש מכך, אתה יכול פשוט להמנע מהמראות בחלום.

למעלה