א 3 ב ע ו נ י ת
New member
פחד מהחיים
שלום
אני בת 32 כמעט
אימא ל 2 ונשואה לבעל טוב ומקסים .
אני הרבה מאוד פעמים ניתקפת חרדה של מה אני אעשה אם יקרה לבעלי משהוא . במקרה וימות או יפצע קשה .
אני מאוד חוששת שאם חלילה יקרה לו משהוא אני לא אצליח להשתקם לא אצליח להסתדר ולהחזיק מעמד בלעדיו.
הבנות יהיו מאוד בדיכאון אני אהיה בדיכאון.
הכל יתפרק .
אני חושבת שאני יותר קשורה אליו וזקוקה לו מאשר אוהבת אותו .
אני חושבת שאני יותר תלויה בו כמו נאחזת בו .
ולמרות כל זאת לפעמים אני מתייחסת אליו ממש לא יפה .
אני מאוד פוחדת שאילו יהיו בסוף נבואות שמגשימות את עצמן . ובאמת משהוא רע מאוד יקרה .
גם לבנות אני דואגת - ושומרת לפעמים קצת יותר מידי.
אבל עליהם יותר קל לשמור ולגונן .
הן לא מסתובבות לבד תמיד מבוגר לידן. 0למרות שאנו גרים באיזור מוכה טילים והסכמה היא ממשית )
אף פעם לא מת לי מישהוא קרוב חוץ מסבתא שנפטרה לפני 8 שנים מיד לאחר החתונה שלי .
ולא הינו יותר מידי קרובות .
אני דווקא רציתי להיות יותר קרובה אליה אבל היא "הבריזה לי " לפני שהספקתי להתקרב אליה .
כך שבעצם הפחד מקונן בי כל הזמן שיום אחד הרגע הזה יגיע . ואני לא אצליח להתרומם ממנו .
כלסיפור על מישהוא שמת .
כל תוכנית טלויזיה עם מוות אני - בהתכנסות עם עצמי ודיכאון.
יכול להיות והתחושות הן טבעיות אבל...
איך נירגעים מהפחד .של המוות ?
אני גם מפחד בעצמי מהמוות שלי - יהיה כוואב לא יהיה כואב מה ישאר ממני ? נכה לא נכה ...
יש לי תחושה והרגשה שאהיה על כיסא גלגלים כך אוכל לשים נעלי עקב גבוהים גבהים וזה לא יעשה אותי גבוה ה מידי כי אני גבוהה גם ככה ...
מחפדת שהכל יתגשם.
ואולי אני משוגעת ?
-אני-
שלום
אני בת 32 כמעט
אימא ל 2 ונשואה לבעל טוב ומקסים .
אני הרבה מאוד פעמים ניתקפת חרדה של מה אני אעשה אם יקרה לבעלי משהוא . במקרה וימות או יפצע קשה .
אני מאוד חוששת שאם חלילה יקרה לו משהוא אני לא אצליח להשתקם לא אצליח להסתדר ולהחזיק מעמד בלעדיו.
הבנות יהיו מאוד בדיכאון אני אהיה בדיכאון.
הכל יתפרק .
אני חושבת שאני יותר קשורה אליו וזקוקה לו מאשר אוהבת אותו .
אני חושבת שאני יותר תלויה בו כמו נאחזת בו .
ולמרות כל זאת לפעמים אני מתייחסת אליו ממש לא יפה .
אני מאוד פוחדת שאילו יהיו בסוף נבואות שמגשימות את עצמן . ובאמת משהוא רע מאוד יקרה .
גם לבנות אני דואגת - ושומרת לפעמים קצת יותר מידי.
אבל עליהם יותר קל לשמור ולגונן .
הן לא מסתובבות לבד תמיד מבוגר לידן. 0למרות שאנו גרים באיזור מוכה טילים והסכמה היא ממשית )
אף פעם לא מת לי מישהוא קרוב חוץ מסבתא שנפטרה לפני 8 שנים מיד לאחר החתונה שלי .
ולא הינו יותר מידי קרובות .
אני דווקא רציתי להיות יותר קרובה אליה אבל היא "הבריזה לי " לפני שהספקתי להתקרב אליה .
כך שבעצם הפחד מקונן בי כל הזמן שיום אחד הרגע הזה יגיע . ואני לא אצליח להתרומם ממנו .
כלסיפור על מישהוא שמת .
כל תוכנית טלויזיה עם מוות אני - בהתכנסות עם עצמי ודיכאון.
יכול להיות והתחושות הן טבעיות אבל...
איך נירגעים מהפחד .של המוות ?
אני גם מפחד בעצמי מהמוות שלי - יהיה כוואב לא יהיה כואב מה ישאר ממני ? נכה לא נכה ...
יש לי תחושה והרגשה שאהיה על כיסא גלגלים כך אוכל לשים נעלי עקב גבוהים גבהים וזה לא יעשה אותי גבוה ה מידי כי אני גבוהה גם ככה ...
מחפדת שהכל יתגשם.
ואולי אני משוגעת ?
-אני-