פחד מהול בהתרגשות

m i c h a l i

New member
פחד מהול בהתרגשות

אחרי 5 חודשים בהם הפסקתי את הסדרי הראיה של הקטנה עם אביה, החלטתי השבוע לתת לו הזדמנות נוספת. הזדמנות להוכיח את עצמו כאבא אמיתי. אז יצרתי קשר עם העו"ס לאחר שלא הצלחתי להשיג אותו בעצמי. שלשום הוא חזר אליי בטלפון והתחיל לדבר על "שינוי לטובה" ושהיה שקוע בבעיות כספיות ( כאילו שאני לא) ושהוא מאד מאד רוצה לראות אותה. ביהמ"ש כבר סגר לו את התיק של הסדרי הראיה לאחר שהוא לא טרח להופיע לדיונים. המצב נכון להיום הוא שהוא חייב כספי מזונות של שנה וחצי ( !) שאותם לא משלמים לי מביטוח לאומי. הסכמתי לעשות את הצעד הזה למענה. אחרי השיחה איתו לא יכולתי לעצור את הדמעות... גם כי אני יודעת כמה הוא חשוב לה וגם כי אני כל כך חוששת. לא יודעת אם אפשר לסמוך עליו לאחר כל האכזבות שנחלתי ממנו ואני לא מוכנה שגם היא תתאכזב. אבל בכל זאת, אני כל כך זקוקה לכסף והיא כל כך זקוקה לו גם אם זה רק "כדמות אב" . בנוסף היא עברה מאז הפסקת הסדרי הראייה טיפולים באמצעות דימיון מודרך ויש לציין שלדברים שנאמרו שם יש השפעה מאד גדולה על ההחלטה שלי לאפשר לה לראות אותו. אז הוא אמר שיגיע היום... ואני כבר אמרתי לה לא לצפות ולא לחכות לזה... והיא אמרה לי "אמא, אני יודעת" ואני יודעת שמבפנים היא מתפוצצת מציפייה. הלוואי שלא יאכזב אותה היום, שלא ישבור את ליבה...

א ל ו ל י

New member
יש לי דמעות בעינים... ../images/Emo7.gif

אני מחזיקה אצבעות חזק חזק... שיבוא... שלא יאכזב... ושאם יבוא, ימשיך וישמור על קשר גם אח"כ ? איפה נפגשים? והאם זה אומר שהוא יתחיל לשלם?? שולחת לך ולנסיכה
ים ו
ות שהכל ילך טוב...

יפיופי

New member
מיכלי גם לי דמעות בעניים

ומחזיקה אצבעות חזק חזק, שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר שהנסיכה לא תתאכזב, שתהיו מאושרות, ושזה סימן למשהו חדש. ים של אהבה, ושנשמע דברים טובים.

m i c h a l i

New member
גם אני מקווה בשבילה...

אמרתי לה שהיום הולכים לקניון ( אגב יש שם היום פעילויות בחינם לילדים... כולל מתקנים חינם...). ואמרתי לה מראש שאולי הוא יפגוש אותנו שם ואולי לא. בכל אופן , בינתיים הוא התקשר מקודם ו"ביקש" אם אפשר להיפגש בת"א כדי שיוכל ל"השוויץ" איתה ליד חברים שלו. מה זה ה"שופוני יה נאס" הזה... תודו שזה מרגיז... התאפקתי מלטרוק לו את הפון בפרצוף. אמרתי בנחת אולי פעם אחרת. ( עוגי נכון שאת גאה בי?) אז אני מקווה שהוא יגיע וגם יביא כסף .( הוא אמר שיביא אבל כמובן שאני לא מאמינה לו). בקיצור, בעוד שבועיים אמורה להיות לי פגישה בסיוע משפטי בנוגע להוצאה לפועל. אם הוא יראה נכונות ואכן ישלם אפילו חלק מהסכום אני אבטל את הפגישה שם. אבל אם לא...........

אiסי

New member
מחזיקה לכן אצבעות ../images/Emo24.gif

שיעבור לך מהר ושהיא תהנה ממנו. מקווה שייתן את הכסף של המזונות . מה לעשות יש כאלה שעדיין חושבים שילדים גדלים מהעצים ומהאוויר ואת האוכל אנחנו קוטפים בגינה. תהיי חזקה בשבילה מיכלי

ורדינה67

New member
מיכלי,מקווה בשבילך שהכל יסתדר.|חיבו

מקווה שלא תתאכזבו ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר,רק מסקרנות מה פתאום הוא נהיה כזה נחמד?(כבדהו וחשדהו) המון עידוד לך ולילדתך,שולחת חיבוק ענק.

חנוכה 98

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול

מקווה מאד שהבת שלך תהנה היום עם אבא. מקווה בשבילך שהכל ילך כמו שצריך איתו ואיתה ושאת תרגישי קצת יותר טוב עם הכל .

היא זקוקה לו

תני להם להיות אב בת אין הוא רק דמות אב הוא האב! ולא משנה אם את מקבלת ממנו כסף או לא מה שמשנה שאת לא מפריעה ליחסים בדיבורים מיותרים.

m i c h a l i

New member
למה הכוונה דיבורים מיותרים?

ואיך אפשר להפריע בכלל למשהו שלא קיים? אני חושבת שאת לא מכירה את הסיפור לפרטיו אז אולי לא כדאי להביע דיעה על משהו שלא ממש יודעים....

m i c h a l i

New member
עידכונים

אז הוא הגיע. והיה כולו נופת צופים. והיא שמחה ( אולי פחות ממה שציפיתי) אולי הקימה לה חומה קטנה של הגנה... היינו בקניון 3 וחצי ( !) שעות. והוא קנה לה בגד חדש ונעלי התעמלות ועוד כל מיני פיצקעלך שהיא אוהבת. ובתוך כל זה גם הציע לקנות לאמא משהו
והתעקש שוב...ושוב (!). וקנה גם בגדים לעצמו ושעון חדש ( כמובן שלא צריך להזכיר את הסיגריות והטלפון הנייד... וכל זה מאבא שאומר כל הזמן שאין לו...) אז זה נכון שאני צריכה את הכסף בשבילה וכן, גם בשבילי אבל אני ממש ממש לא רוצה/צריכה לבזבז אותו על מותרות. להזכירכם החובות שיש לי לא נולדו אתמול והוא אחראי לרובם. בסופו של דבר, מה שאני חושבת מאיך שאני מכירה אותו זה ששוב נפל לו ליד סכום מסוים של כסף והוא ( כמו תמיד) מבזבז אותו בבת אחת. אני מאד מקווה שזה לא משהו חד פעמי ושזו לא היתה הפעם האחרונה החודש שנראה אותו. מקווה בשבילה, כי בסופו של דבר הוא חסר לה. אני מודעת לזה. ימים יגידו..... ותודה לכולכם על התמיכה התרגשתי מכם מאד....

א ל ו ל י

New member
נכנסתי רק לראות אם יש עידכון...

מיכלי היקרה... איך היו השניות הראשונות ביניהם? והפרידה? היה חיבוק? היא שאלה אותו מה קרה? חשבתי עלייך כל אחה"צ... מקווה להמשך טוב...

m i c h a l i

New member
תודה אלולי ../images/Emo24.gif

השניות הראשונות? הוא הפתיע אותה מאחור ( טוב נו גם זה רגיל אצלו... כל הטררם...) חשבתי שהוא יחכה במקום שקבענו... כשנפרדו היא פנתה ללכת והוא שאל איפה החיבוק אז היא חזרה לחבק... היא לא שאלה אותו מה קרה... אבל היא שאלה אותו אתמול בטלפון למה הוא לא התקשר אליה... אני ניסיתי להתקשר אליו מספר חודשים אבל הוא לא חזר להודעות שהשארתי לו. ( אח"כ הוא תירץ את זה בזה שאיבד את המספר שלי.. נו באמת... אני מופיעה ב 144 וגם אצל העו"ס). כשהיא שאלה אותי בזמנו מדוע הוא לא מתקשר אז אמרתי לה שאני לא מצליחה להשיג אותו. אני לא מצפה ממנו לגדולות ונצורות ואני חושבת שגם היא תודה רבה לך על הדאגה... אני מותשת...

mishele5

New member
מקווה עבורכם ,,,,,,,,

שזוהי תחילתה של מערכת יחסים, טובה,ואמינה בין אב,אם,וילדה שאמורה לקבל חום ואהבה,ללא קשר לויכוחים,ולמצבי רוח [של האב] במקרה זה. צריך לזכור,שהילדים הם מעל לכל ויכוח,ואינטרס אישי. מאחל לכם אושר,ונחת.

יפיופי

New member
גם אני לא הלכתי לישון בלי עדכונים

שמחתי לקרוא מיכלי איך עבר המפגש. כולי תקווה שיהיה לזה המשך. אני שומעת מדברייך את הספקנות והזהירות אולי כך את שומרת על הנסיכה. אני רוצה להגיד לך שאת אמא מדהימה ומאחלת לכן את כל הטוב שבעולם

באתי באיחור...

איך היה יקירה, אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושהנסיכה תהנה ואם ישבור את לבה אני שוברת לו... (סתםםםםם) בהצלחה יקירתי אני יודעת כמה מלחמות וקשיים עברתן שניכן, שיהיה לכן רק טוב א מ ן

למעלה