פחד מהאישה הזקנה

פחד מהאישה הזקנה

או לחלופין - המכשפה. מעולם לא חוויתי את התופעה הזאת אבל היא מפחידה אותי ממש.. כל יום לפני השינה איכשהו יוצא שאני חושבת על זה [לא בכוונה, זה נכנס לי לראש איכשהו], ואז אני מתחילה להרגיש כבדה ולשקוע כזה במיטה. אז אני מכריחה את עצמי לישון על הצד או על הבטן כי לפי מה שהבנתי בתופעה הזאת מרגישים שמישהו יושב עליך או משהו. זה ממש מציק וקשה לי להירדם בגלל זה. הכי מציק זה שבכלל לא חוויתי את זה [לא רוצה גם לחוות] וזה עדיין מפחיד אותי. יש לכם עצות איך להרגע? תודה

BislYMeN

New member
|קומקום|

נסי ווזלין... אי אפשר לפתור כאלו בעיות... להגיד לך לנסות לא לחשוב על זה לא יעזור כי בטוח ניסית... אבל מה שכן כשתתעוררי בבוקר ותרגישי את האפקט הזה, את הרי תדעי שזה אפקט המכשפה ושזה לא אמיתי, ושעוד כמה דקות זה יגמר... אז אין לך מה לדאוג... את יכולה לנסות לישון עם מוסיקה

silverhawk

New member
חבל שתלחיצי את עצמך יותר מידי

התופעה הזו לא נפוצה כמו שאת חושבת, ואם לא תנסי את שיטת הווילד - ודאי שלא תתקלי בה. ובכל מקרה - התופעה ממש לא מפחידה כמו שהיא נשמעת. בסך הכל מדובר בדימיון שלך.
וברוכה הבאה לפורום

תודה../images/Emo13.gif

העניין הוא שיש לי דמיון מאוד רחב, וכשאני מתחילה לחשוב על כאלה דברים אני נלחצת מזה לגמרי. אני מוזרה:/ בכל מקרה, תודה לשניכם.

silverhawk

New member
דמיון נרחב זה דבר מצויין!

בייחוד בעולם החלומו הצלולים! את פשוט צריכה לנצלו באופן פרודוקטיבי. הדבר החשוב ביותר הוא שתזכרי שדבר ממה שקורה אינו אמיתי, אלא בראשך בלבד.

למעלה