פחד מבנות

בודד28

New member
פחד מבנות

אני נכה בכיסא גלגלים ובקושי זז ,ואני לא מסוגל להתחיל לדבר עם בנות ושלא נדבר על להתחיל עם בנות, במפגשים חברתיים אני יושב בצד ,ובכלל אין לי משהו להגיד.

משוחרר19

New member
פחד מבנות

גם לי יש את הפחד הזה (אני לא נכה) וגם להרבה אחרים, אבל תנסה להבין שאם לא תיזום שיחות עם בנות שום דבר לא יקרה. אתה חייב להיות חזק ולנסות לאגור כמה שיותר אומץ ולנסות לדבר עם בנות. ותנסה את השיחות הרגילות: (בת כמה, מה עושה בחיים, איפה היא גרה, אם היא עשתה צבא? ואיפה היא שירתה? איזה דברים היא אוהבת? ושונאת? דברים כאלה) תראה משם לאיפה זה זורם. ושוב, אתה חייב לעשות צעד ולהתחיל עם בנות כדי שמשהו יקרה! בהצלחה!! :)

בודד28

New member
הבעיה

היא ליזום..סתם לגשת לבחורה ולדבר? והקטע של הנכות כבר מוריד מהבטחון ובנות מרחמות עליי.. וגם אני צריך להגיד לעובד זר שיסיע אותי ,ואז אני תקוע מול הבחורה ,שלא מבינה מה רוצים ממנה ,ואז אני אמור להגיד 'היי איך קוראים לך' ,כל המצב ממש מביך ומסכנה הבחורה ,כי היא לא תרצה קשר עם נכה ורק תנסה להיות נחמדה כדי שלא אעלב.

משוחרר19

New member
ליזום זה אחד הדברים הקשים

גם בשבילי זה קשה מאוד, ואם אתה חושב שבנות ירחמו עלייך, אני חושב שאני ישעמם בנות או לא יעניין אותם יותר מידי. יש לי רעיון בשבילך, חשבת על אתרי היכרויות? מההתחלה תרשום הכל על עצמך, אם בחורה באמת תקבל אותך כמו שאתה היא תפנה אלייך. אני חושב שזאת הדרך הכי טובה, וגם אל תנסה לחשוב שבנות מדברות איתך רק בגלל רחמים, אני מכיר מלא זוגות שאחד מבני הזוג הוא נכה.

יש אתר היכרויות של נכים. הוא נקרא lovedavka

בודד28

New member
כן ,אני כבר שם

ולא שפונים אליי. אני רק שאלתי במציאות מה עושים ,

למעלה