פחד מבדיקות דם

פחד מבדיקות דם

שלום רב, אני חייבת לעבור בדיקות דם בקרוב (אנחנו מנסים להכנס להריון) הבעייה היא שאני ממש ממש פוחדת!! מבדיקות דם!! כל החיים זה היה ככה (גם אצל אמי ואחיותיי...) עברתי כמה בדיקות בחיי אבל תמיד זה היה מלווה בסחרחורות, קוצר נשימה, חיוורון וכמעט - עילפון. ניסיתי בעצת אמי לעשות זאת בשכיבה, אני כמובן לא מסתכלת על המחט אבל זה לא עוזר. גיליתי, שאם דעתי מוסחת - זה דווקא בסדר, אבל היא לא יכולה להיות מוסחת יותר מכמה שניות. זו בדיקה שאני חייבת לבצע - ובקרוב. אני תוהה מה מקור הפחד הזה, והאם יש טיפול אלטרנטיבי שיודע להתמודד איתו? אין לי עניין לקחת תרופות נגד חרדה... תודה רבה!

0 אור 0

New member
מבינה לנפשך

אני גם מפחדת ממחטים, אם כי בדרגה מתונה יותר ממך, ובכל זאת הצלחתי לעבור בשלום 3 הריונות ועוד כמה דברים שדרשו מחט, יש כמה וכמה שיטות ברפואה משלימה שיכולות לעזור לך (בלי שצריך ללכת לדיקור
) את צריכה לבחור לפי מה שאת מרגישה שנכון ל (מילולי, אנרגטי, מגע, צמחים או תמציות), אבל משום מה יש לי תחושה שדמיון מודרך או תמציות יתאימו לך ביותר. את יכולה ללכת לטיפול בתמציות באך שהוא עם תמציות גנריות, או להומאופתיה שהיא עם אבחון יותר מעמיק והתאמה אישית יותר מדויקת.

ub8

New member
פחד ממחטים

דמיון מודרך הוא אידיאלי לדבים מהסוג הזה. תהליך קצר, יכול יפחית את הלחץ באופן משמעותי מאד.

יעל ND

New member
יש המון דרכים

אבל אני ממליצה לך לפנות לפסיכולוג קוגניטיבי, 2, מקסימום 3 מפגשים - ותשכחי מהסיפור. מקור הפוביה תישאר, כמובן, אבל כבר לא יפריע לך לתפקד, במקרה זה - לעשות בדיקות דם. בהצלחה.

mic26

New member
בנוסף לעצות שנתנו

אני רוצה להמליץ על אן.אל.פי או על קינזיולוגיה. אבל קשה מאוד להתגבר על פוביה בזמן אמת. כלומר, אם את חייבת לעבור בדיקה, זה יותר מידי מלחיץ. לדעתי כדי להתגבר באמת על הפוביה צריך לעבור כמה טיפולים בשקט בלי ההכרח להתגבר על זה באופן מיידי.

עוז46

New member
פחד מבדיקות

ממליץ על עיסוי טוב ומשחרר.לא של חצי שעה. לא יודע אם יעזור לפחד ממחטים, אבל יכול לעזור מאוד להריון. ובוקר נקסים לכולנו

תודה לכולם

אני רוצה טיפול אינסטנט אני מאוד חסרת סבלנות (בחיים, באופן כללי...) את הבדיקה אני צריכה לעבור ביום השלישי למחזור - שפשוט לא מגיע, לדעתי מהלחץ של הבדיקה... עכיו איך אני בוחרת מטפל? האם הטיפולים המשלימים שניתנים בקופות החולים הם טובים?

כולנו רוצים אינסטנט../images/Emo13.gif

כולנו רוצים שהכל יסתדר מעכשיו לעכשיו. הצורך הזה בד"כ לא מביא למקומות הנכונים. מי ישבטיח לך אינסטנט כנראה "עובד" עליך. כניסה להריון משמעה התקדמות לאימהות וזה אומר התבגרות והבנה שהחיים הם תהליך וצריך לאסוף כוחות וסבלנות להיות בתהליך הזה. גם התגברות על הפחד הוא תהליך שאיננו אינסטנט. אני מציעה לעשות את זה בטיפול הומאופתי שיעזור לך להתגבר על פחדים, וגם יוכל לעזור לך להכנס להריון ולעבור אותו בצורה בריאה. הטיפולים בקו"ח יכולים להיות טובים או גרועים, תלוי במטפל. מבחינתי-תנאי העבודה בקו"ח לא מאפשרים טיפול מספק. כל טוב עירית

גם לי זה היה

גם אני סבלתי מפחד ממחטים כן ישנם טיפולים רבים שיכולים לפתור זאת ביואורגונומי ותטא הילינג הם שני סוגי טיפול שיעילים בטיפול בבעיה כזו את מוזמנת ליצור קשר

עדינה77

New member
הורדת החרדה

שלום, כפי שראיתי שענו לך, נראה שהמקור של הפחד שלך מבדיקות דם זו בעצם פוביה. בפוביה ניתן וכדאי לטפל באופן מעמיק - כדי שגם אם תצליחי להתגבר באופן חד פעמי על הפחד, זה לא יחזור לך שוב. כפי שהמליצו לך טיפול קינסיולוגי הכולל בתוכו דמיון יכול מאד לעזור בשחרור פביה וחרדה. הצלחה רבה,

למעלה