פחד טיסה

פחד טיסה

מישהו יודע באיזה תרופות מטפלים ואיך ההשפעה שלהם עובדת והכי חשוב למי לפנות בנושא הזה , רופה משפחה ? בתודה מראש

קובי כ

New member
תשובה

ניתן לפנות לרופא המשפחה בנושא זה. בדרך כלל נותנים תרופות נגד חרדה שנלקחות לפני הטיסה ואמורות להפיג את החרדה. כולן כולל כולן מחייבות מרשם רופא. בברכה,

ממתי

New member
בוא ואוריד לך את הפחד מהטיסה מיד

דעי כי הדבר הכי מסוכן בטיסות זה הדרך מהבית לנתב"ג ומנתב"ג הביתה. זה הכל עניין של פרופורציה וסטטיסטיקה. בשנה ממוצעת, יותר אנשים מתים בכבישי ישראל, מאשר אנשים מתים באסונות תעופה בעולם כולו. האם את חושבת על זה כל פעם כשאת נוהגת או חוצה את הכביש? נכון שעכשיו הטיסה מפחידה פחות? חופשה נעימה
מתי

איזה אנשים נחמדים יש בפורום הזה

האמת הופתעתי לטובה , חשבתי שפה כולם רציניים אבל מצטערת חברים מה שאני מרגישה לא קשור לסטטיסטיקות לטוס עדייון מפחיד ומבעית אותי יותר מאשר לחיות במדינה הזאת או לסירוגין לחצות את הכביש אמרתי לכם שההגיון לא צד חזק שלי ? בכל זאת אני מאוד מודה לכם .

תרופות לחרדה

או גם כדורי שינה , מפני ששמעתי שגם את זה נותנים במקרים האלה . ועוד שאלה קטנה מה טווח ההשפעה של כדורי החרדה או השינה . תודה לך .

holden c

New member
אל פחד

מבחינה סטטיסטית אמיתית טיסה היא דרך התחבורה הכי בטוחה. צריך רק לשמוע כמה הרוגים ופצועים יש מדי יום בתאונות הדרכים בארץ. העיתונות מנפחת את החדשות המדליקות(זה תפקידה בין היתר) ולכן אתה שומע על מטוס שהתרסק מידי כמה שבועות, אך בפועל ישנן מאות אלפי טיסות בעולם מידי יום. בגלל הפירסום הרב שלו זוכה הנושא ישנה הקפדה יתרה על בטיחות בכל הנושא הזה. וכיום הטיסה היא דרך התחבורה הבטוחה ביותר. עזוב אותך מתרופות, עזוב אותך מעיתונות- טוס לך בהנאה, אל תהרוס את גופך בגלל שיש אנשים שהאינטרסים שלהם והכוח שלהם מאפשר להם להרוס לך את הטיול. בעיתונות בחו"ל כתוב שבישראל מאד מסוכן לחיות- והנה אתה עדיין חי ואפילו יוצא לטייל.

תודה לך על מילות ההרגעה

אבל מה שאני מרגישה שום סטיסטיקה לא תעזור לי הייתי כבר פעם אחת בטיסה וזה היה נורא .... ביי

למעלה