פחד ואימה

MARMELAD

New member
פחד ואימה

אז חבר יקר הולך לעשות בדיקת איידס. מה מייעצים לו?

BlueCat

New member
באמת מפחיד...

קודם כל- להיות רגוע. מתח אף פעם לא עזר למישהו...

ביג דיל

New member
לעשות שריר כדי שיראו את הוריד

אם לא, יצטרכו לחורר אותו עם המזרק עד שימצאו את הוריד הזה. תראה, לא הבדיקה מלחיצה אלא התוצאות. מייעצים לחבר לא לדאוג ובינתיים עוזרים להסיח את דעתו מזמן הבדיקה ועד שהתוצאות יגיעו. זה קצת מנחם. סביר להניח שהתוצאה תהייה שלילית ואז נפתרה הבעיה.

Liroy25

New member
להביא איתו כסף במדויק

במידה והוא הולך לעשות זאת באגודה למלחמה באיידס, כי אף פעם אין להם עודף. אלא אם כן הוא רוצה לשאת תרומה צנועה. וחוץ מזה שינשום עמוק וירגע..

MARMELAD

New member
סיפור מזעזע

אני בצבא הייתי תורם דם ותמיד הבנתי שאם יהיה לי איידס יודיעו לי. זהו, שאף פעם לא הודיעו לי והרגשתי די בטוח כי תרמתי כל ארבעה חודשים. ואז אמא שלי אומרת לי שהם בכלל אל מודיעים אלא ישר זורקים לפח וכו´ וכו´ ובקיצור : אני לא יודע אם היא צודקת או לא אבל היא הלחיצה אותי. אקיצר, הלכתי לי לקופ"ח באילת לעשות את הבדיקה. הרופאה שלי בדיוק עברה לסניף אחר אז הסתפקתי ברופא שהיה במקומה. לקחו לי את דגימת הדם, שלחו לאן ששלחו, ואני ככה בדרך החוצה שאלתי בשיא השאנטי - מתי אני מקבל את התשובות? והרופא בשיא השלווה עונה לי - שבוע שבוע וחצי. כמעט התעלפתי. מה שבוע וחצי? רוצה היום!!! מחר! גג מחרתיים! אבל זהו, שבאילת שולחים את הבדיקות למעבדה במרכז ומחזירים לאילת. לוקח זמן. אז אני במשך שבוע וחצי מדמיין את מותי המתקרב ובא. במשך שבוע וחצי אני מדמיין לפרטי פרטים כל סטוץ וכל חצי סטוץ, מוגן ולא מוגן שהיה לי מאז הפעם הראשונה (והיו הרבה). ואני מתחיל להפוך בראשי ממי נדבקתי. מי הבנזונה. למי היה איידס, כי בטוח נדבקתי! הרי זה ברור מאליו! ואיך אני מודיע לכל מי שהייתי איתו שיש לי איידס? ולמי להודיע בכלל? לכולם? אבל אז כולם ידעו שיש לי איידס! רגע. אולי לא כדאי להודיע לכולם. ולתת להם לחיות עם איידס בלי שידעו מזה? אוי ואבוי. זה לא יכול להיות ככה. אני לא כזה בנאדם רע. אז מה אני עושה, לעזאזל? ולמה הייתי צריך לשכב עם המניאק ההוא שהדביק אותי?! *דמעות* *היסטריה* *כמעט אבדן נפש* ואז אני מגיע לקופ"ח. הולך אל הדוקטור. איפה התוצאות שלי? הוא אומר לי - אתה בסדר. "אני רוצה לראות את הבדיקה" אני עונה לו. והוא אומר. "אמממ... הבדיקה הלכה לאיבוד" ואני כולי מתחרפן לו מול הפרצוף: מה הלכה לאיבוד? תמצא אותה! איך אני אדע אם אני בסדר?!?!?!?!?! והוא עונה לי "אם היה לך איידס היו מתקשרים להודיע, אם לא התקשרו אז אתה בסדר". אבל אותי זה לא מעניין. אני לא מאמין. הרי לי יש איידס, אני כבר יודע את זה! כבר השתכנעתי
בקיצור הפכתי את הקופ"ח. הרמתי בצעקות את כל שתי הקומות של קופ"ח כללית סניף ראשי. צעקתי, איימתי וקיללתי. לא הסכמתי לעשות עוד בדיקה, עשיתי עין רעה לקופ"ח ולרופא והלכתי הביתה עצבני. שבוע אח"כ הגעתי לרופאה שלי בסניף השני והבדיקה היתה שם. אין לי איידס. כפרה עליה.

שמנתולה

New member
על איידס כן מודיעים לאחר תרומת דם

שאלתי כשתרמתי, על דברים פחות חמורים הם לא טורחים להודיע וזורקים לפח, על איידס כן מודיעים!

MARMELAD

New member
השאלה היא עד כמה זה בדוק

כי גם אני שאלתי ואמרו לי שכן... ובכ"ז אמא שלי (אחות בבי"ח) אמרה לי שלא. עכשיו, סביר מאוד להניח שהיא לא יודעת / ניסתה להלחיץ אותי בטריקים אימהיים לעשות בדיקה של ממש
אבל בכ"ז זה בילבל אותי.

almog4

New member
תגובה ושאלה

תגובה לבהלת האיידס: בטח שמודיעים. עם גילוי נגיפי איידס בתרומת דם מודיעים לתורם הדם. לא רק כדי להקל על תורם הדם את החיים, אלא גם מתוך כוונה שהוא לא יתרום דם בעתיד. (אלטרואיזם אמיתי, אה ?) ושאלה: אם כל כך חוששים, למה לחכות לתרומת דם בשביל לדעת אם נושאים נגיפי איידס?? הרי אפשר להיבדק באנונימיות בסניפי "האגודה למלחמה באיידס", בעלות סמלית, וככה גם לתרום להם כמה ג´ובות באותה הזדמנות, שזה בכלל דבר חשוב. ועוד הערה: אני כרגע בחופשה מהמילואים, ובהצפה הורמונלית מגברֶי ישראל הגבריים (לפחות אלה שנמצאים איתי במילואים). כל הכבוד לצה"ל. אלמוג

לירונר

New member
שאלוהים יעזור לי... אני והסניליות..

מרוב שהצטרפו כל כך הרבה אנשים בזמן האחרון אני לא זוכר אם נתתי לך קפה... אז אם לא קבלת - הנה לך, כוס קפה (
) ואם לא ספרת לנו על עצמך - אתה מוזמן... יש לך כבר כוס קפה לשיחה
נ.ב ברוך הבא ~
~

BlueCat

New member
../images/Emo101.gifשנהייה כולנו רק בריאים!../images/Emo57.gif

אז מה אם אני קצת חולה בנפש?

MARMELAD

New member
זה חשוב להקפיץ

בכל אופן אם תציץ בקישורי הפורום יש קטגורית איידס מעודכנת (ותודה לג´וני הירושלמי על הרשימה)

למעלה