פחד גלגלים?!

פחד גלגלים?!

קודם כל אני שמחה להצטרף לקהילת הכלבים. חוץ מהעובדה שאני אשת הזקן אני גם אמא של פיקאצ'ו. אדם בדמות כלב. מעורב פוינטר עם דני . בן שנתיים וחמישה חודשים. נמצא אצלנו שנתיים וארבעה חודשים. לפני חודש ושלושה שבועות נולדה לנו בת העונה לשם נועם. פיקאצ'ו מתנהג איתה ממש למופת: בכל פעם שהיא מעט מייללת בעריסה ומייד רץ ומתיישב לידה. כל פעם שאנחנו מטפלים בה הוא מתקרב , מריח מלקק וזה בסדר. בשבוע הראשון , שהגענו הביתה מביה"ח יצאתי עם פיקאצ'ו ונועם לטיול עם העגלה כל יום בצהרים. בשבוע השני כשרציתי לחזור על כך פיקאצ'ו סרב בתוקף. מעולם לפני כן לא ראיתי אותו מסרב לטיול. גם מתוך שינה כשהוא שומע את המילה טיול הוא מייד נעמד ליד הדלת או שער החצר. בהתחלה חשבתי שאלו הם סימני קנאה בנועם , אבל אחרי מספר ניסיונות שהאחרון בהם היה ללכת עם העגלה ריקה , הוא עדיין מסרב ללכת לטיול. אני מוציאה את העגלה החוצה , לוקחת את הרצועה שלו ביד שיראה שהוא גם מוזמן , אני קוראת לו והוא מתבצר עמוק באדמת החצר. יש לציין שהוא לא אוהב שום כלי על גלגלים : נובח על ילדים שרוכבים על אופניים או על סקייטבורד ואני כבר לא מדברת על רכבים ממונעים. אשמח לכל רעיון שיעזור לי להוציא את פיקאצ'ו לטיול באמצע היום עם נועם בעגלה. תודה

ניל´´י

New member
הי אשת הזקן....

ראשית מזל טוב על נועם!!!! גם לי יש נועם בבית (בן)
שנית, נסי אולי לצאת איתה כשהיא נמצאת במנשא עליך ולא בעגלה, לפחות בטיולים הראשונים, אולי הוא יתרגל לנוכחות של התינוקת/אחות החדשה. לאחר שיתרגל לטיולים עם המנשא יתכן ויסכים ללכת גם ליד העגלה.

למעלה