פחד גדול

מדברייה

New member
פחד גדול

היי רותי, הופתעתי לראות את ההודעה בעניין הפחד הכי גדול, משום שהיום בבוקר חשבתי על הפחד שלי. מזה הרבה שנים, אני חושבת שמתחילת גיל ההתבגרות אני פוחדת מאונס. האם האם תוכלי לומר לי את היה בעברי משהו כזה?

רותי 11

New member
מדברייה ../images/Emo140.gif

יקירתי - אני רואה אותך כילדה בת 12 בערך, לובשת שימלה כהה עד אחרי הבירכיים יש עלייך גם גרביונים לבנים, שיער אסוף לצמות, אני רואה אותך הולכת לאט לאט אחורה כי מולך יש גבר גבוה מאוד מה שמלחיץ אותך עוד יותר, הוא מתקרב אלייך בצעדים מדודים ואיטיים, הוא יודע שהוא דוחק אותך לכיוון הקיר ואת מרגישה שאין לך לאן לברוח, מקום מבודד וחשוך (שעות הערב), הוא דווקא נראה לבוש בגדים של אדם אמיד מאוד הוא לא אדם עני או בריון ממש לא הוא תופס אותך מרים אותך וכמובן סותם במקביל את פיך את חסרת אונים הוא לוקח אותך למקום מרוחק ומבודד יותר, מבצע בך את זממו, הוא כמובן דואג להשתיק אותך ולהפחיד אותך שלא תדברי על מה שקרה שם, את כמובן מהפחד לא מספרת כלום מה שמרגיש לי שזה לא יה חד פעמי ושהוא חזר לעשות את זה מספר פעמים לא קטן, ואת לאט לאט קמלת ונמקת ולא יכולת (בכל אופן ככה הרגשת) לעצור את זה ולא יכולת לספר על זה.

מדברייה

New member
מדהימה

וואו! השארת אותי ללא אוויר. כולי צמרמורת... את יכולה לומר לי אם אני מכירה את האדם?כלומר, האם עליי להיזהר מאנשים שאני מכירה או שזה היה זר אקראי ברחוב.? השארת אותי חסרת נשימה. תודה רותי

רותי 11

New member
היי חמודה - זה לא היה זר אקראי

אם קראת לעומק ציינתי שזה חזר על עצמו מספר פעמים ולא את לא צריכה להיזהר, זה פשוט זכרון נשמתי.

מדברייה

New member
מה המסקנה

האם הכרתי אותו לפני הפעם הראשונה בה הוא פגע בי או שהפעם הראשונה בה הוא פגע בי הייתה הפעם הראשונה שנפגשנו? רותי, מה היא המסקנה עכשיו כשאני יודעת ממה הפחד הנורא הזה נובע? איך מתמודד ים עימו? חשוב לי לא להעביר את הפחדים שלי הלאה.למשל, היה לי חשוב מאוד שיוולד לי בן משום שפחדתי שתהיה לי בת שתפגע ממשהו דומה.

רותי 11

New member
המסקנה היא פשוטה להבין

שזה משהו שהיה ולא אמור לקרות וכל פעם שעולה הפחד הזה פשוט לשלוח אותו ממך והלאה לשלוח את הפחד לבריאה אפילו לעטוף אותו בבועת אור ולשלוח אותו הלאה, או כמובן לעשות את התרגילים שהבאתי בזמנו עם הדנ"א שלנו.

למעלה