פחד במה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
פחד במה

טוב, אז זו לי הפעם השניה לעלות על הבמה. בפעם הראשונה העלה אותי דודו טופז וקיבלתי טיסה ללונדון. הערב, העלה אותי לבמה לני רביץ. הייתי איתו על הבמה כמחצית השעה. הצחוקים באולם מהדברים שאמרתי (ערב של הומור, האיש מנהל סדנאות לאופטימיות וצחוק), התחילו להדאיג את לני רביץ והוא אמר שתיכף יוריד אותי כי אני גוזלת לו את הפרנסה.. עשינו קטע הומוריסטי ביחד, תפקידי היה לדבר ברומנית בנושא שהוא קבע לפתע, והוא כלא שולט בשפה, ענה לי בג'יבריש,...... וכך ניהלנו שיחה, כמובן שגם קיללתי ברומנית כי חש...בתי שאף אחד בקהל לא מבין.... בטח שלא לני רביץ.
הוא הציע לי בצחוק להופיע ביחד.... ואמר שיתן לי בסוף המופע חצי ממה שיקבל...... ואז נתן לי מדבקה שבה כתוב : "ניצחתי בתחרות הזרע" , מה שאומר שאני ניצחתי את כל מיליוני הזרעים האחרים שרצו שם להיות ראשונים (הכוונה שלו היתה להחמיא לי......בדרכו שלו והשקפתו ) וכמובן הקדיש לי את ספרו "בשמחה תמיד" , ובכתב ידו כתוב בדף הראשון : עבור צביה - בריאות טובה , צחוקים והומור. באהבה לני" -נו, בהתקרבי לעשור השביעי של חיי, יש מצב שאעשה הסבה מקצועית..... הגיע הזמן.....
חזרתי מרוגשת מאד..... אחרי מחיאות כפיים רציניות של הקהל וגם תגובות אישיות של אנשים מקהל הצופים שניגשו אליי להגיד לי שהייתי מדהימה.....
ואני אפילו לא ידעתי.

magy

New member
חש.......בתי = חשבתי

העורך לא אפשר לתקן.......

magy

New member
איזה דבלית אני

הכנסתי לפח הזבל את ההקדשה שכתב לי וסרקתי......
ומחקתי את הפח.........
כעת צריך לסרוק מחדש..... ואין לי כוח.....

אוקצור , הוא הקדיש לי את הספר..... - 4.11.14
גם התאריך חשוב.....

בהזדמנות אסרוק שוב......

magy

New member
נעשה סדר

1. קיבלתי
2. סרקתי
3. הדבקתי בפייס
4. הכנסתי לפח
5. מחקתי את הפח
6. אני דבילית..........................