פחד אלוהים!!
השעמום הזה... והנה בעייתי: הועברתי לא מזמן מתפקיד משעמם אחד לתפקיד שאמור היה להיות הרבה יותר מעניין (טוב, אז לא כל כך הרבה, אבל לפחות קצת...). אפילו עברתי בניין ובמקום להיות קבורה בקומות תחתונות של בניין אחד, אני נמצאת עכשיו במרומיו של בניין שני, הכי קרוב לאנטנות פולטות הקרינה החזקה שבגללה יש כאן מישהי שמקבלת אישורים מהרופא לא לבוא לעבודה כי הקרינה עושה לה כאב ראש, כדבריה (ואני תוהה מה היא עושה לרופא בתמורה... כסף, כסף אנשים, סוטים שכמותכם...
). בכל מקרה, אי היא זו הסוטה קמעה מהנושא. ובכן - אמרתי שהתפקיד היה אמור להיות מעניין יותר ומאתגר יותר (את זה עוד לא אמרתי אז אני אומרת עכשיו) והנה - הפלא ופלא! לפתע אני מוצאת את עצמי עושה עוד יותר כלום משעשיתי בתפקידי הקודם! ואני מתפחלצת מהמצב! כל כך רוצה לעבוד, שעוד לא ראיתי בנאדם בעולם שרק משווע לעבודה כמוני במצב הנוכחי.. יש הצעות? כבר עברתי על הפורומים, עשיתי קפה, תה ועוגיות, דיברתי בטלפון עם מי שרק אפשר (ואי אפשר הרבה, לאנשים יש עבודה, אתם יודעים..) ועדיין נותרו לי כמה שעות רעות להרוג.. בקיצור - ה-צי-לו!!!
השעמום הזה... והנה בעייתי: הועברתי לא מזמן מתפקיד משעמם אחד לתפקיד שאמור היה להיות הרבה יותר מעניין (טוב, אז לא כל כך הרבה, אבל לפחות קצת...). אפילו עברתי בניין ובמקום להיות קבורה בקומות תחתונות של בניין אחד, אני נמצאת עכשיו במרומיו של בניין שני, הכי קרוב לאנטנות פולטות הקרינה החזקה שבגללה יש כאן מישהי שמקבלת אישורים מהרופא לא לבוא לעבודה כי הקרינה עושה לה כאב ראש, כדבריה (ואני תוהה מה היא עושה לרופא בתמורה... כסף, כסף אנשים, סוטים שכמותכם...