פחד אלוהים!!

אקווה

New member
פחד אלוהים!!

השעמום הזה... והנה בעייתי: הועברתי לא מזמן מתפקיד משעמם אחד לתפקיד שאמור היה להיות הרבה יותר מעניין (טוב, אז לא כל כך הרבה, אבל לפחות קצת...). אפילו עברתי בניין ובמקום להיות קבורה בקומות תחתונות של בניין אחד, אני נמצאת עכשיו במרומיו של בניין שני, הכי קרוב לאנטנות פולטות הקרינה החזקה שבגללה יש כאן מישהי שמקבלת אישורים מהרופא לא לבוא לעבודה כי הקרינה עושה לה כאב ראש, כדבריה (ואני תוהה מה היא עושה לרופא בתמורה... כסף, כסף אנשים, סוטים שכמותכם...
). בכל מקרה, אי היא זו הסוטה קמעה מהנושא. ובכן - אמרתי שהתפקיד היה אמור להיות מעניין יותר ומאתגר יותר (את זה עוד לא אמרתי אז אני אומרת עכשיו) והנה - הפלא ופלא! לפתע אני מוצאת את עצמי עושה עוד יותר כלום משעשיתי בתפקידי הקודם! ואני מתפחלצת מהמצב! כל כך רוצה לעבוד, שעוד לא ראיתי בנאדם בעולם שרק משווע לעבודה כמוני במצב הנוכחי.. יש הצעות? כבר עברתי על הפורומים, עשיתי קפה, תה ועוגיות, דיברתי בטלפון עם מי שרק אפשר (ואי אפשר הרבה, לאנשים יש עבודה, אתם יודעים..) ועדיין נותרו לי כמה שעות רעות להרוג.. בקיצור - ה-צי-לו!!!

נתן.ל

New member
אפשר לעשות כמה דברים ../images/Emo22.gif

לחפש שירים בקאזה לחטט באף עם אצבעות הרגליים אפשר לקרוא כל מיני סיפורי רשת (בבמה חדשה יש כמה מעניינים ) גם סיפורי אירוטיקה וסקס יכולים לעשות טוב על הנשמה אפשר להתחיל עם גברים(או נשים) משועממים דרך הרשת אפשר לכתוב סיפורים ולפרסם כאן או בבמה חדשה גם סיפורים אירוטיים מותר אפשר לצייר לי כבשה (אני נסיך לא קטן
) אפשר גם לצייר לי כבשה שחורה (חלומי הרטוב
) לצ´וטט באיציקיו באודיגו בצ´אט של תפוז לימון ואבטיח אפשר גם לתת עיצות לאנונימית בפורום של אפי על מה עושים על מנת להעביר את הזמן (מאד יעיל
)

דן צ

New member
אימיילים , זה הפתרון

ואני לא צוחק אלה ממש רציני מוצאים חברים ושולחים להם אימיילים מצחיקים ומדהימים בתמורה אותו אחד ששלחת לו אימייל שולח לך אימייל אחר וכך את מפיצה את האימייל הזה ובונה לך מין תעסוקת אימיילים כאלו, את מקבלת ומפיצה ובאותה ההזדמנות גם נהנית מהם. אז לסיכום , את בונה לך רשימת תפוצה , ובתמורה אנשים מכניסים אותך לרשימת התפוצה שלהם וזהו כל העיניין. את יכולה לשאול את אושר, היא ברשימת תפוצה שלי

עבודתך נשמעת הולמת לי ככפפה

על מה הטרוניה? על השעמום או על אי ניצול כשרונותייך הבולטים? ראשית אמרי תודה על כך שהנך מועסקת במשרה הטומנת בחובה משכורת חודשית. שנית, האם טרם רכשת עבורך משחקי מחשב מאתגרים ומרתקים? אשמח להמליץ על כמה שהעבירו עמי חודשים ארוכים של שעמום (זה היה בתקופת הסכמי אוסלו, כך שלא היו הרבה מועמדים להתנקשות). וברצינות: האם ניגשת לאחראית המחלקה או שמא בטעות זה גבר, ושטחת את בעיותייך? האם אמרת למישהו שאינך חשה מאותגרת ומעונינת? או שמא זו שאלת קיטבג קלאסית? אם ברצונך לקבל עלייך אחריות נוספת, אין ספק שההצעה תתקבל בברכה אצל הממונים, ואף רעיון שכזה ייטיב עמך בהמשך חייך. אם מדובר בנישה מצוינת מבחינתך, וכל רצונך הוא להעביר את הזמן בסבבה, אולי זה הזמן לשוטט קצת ברחבי הרשת, למצוא מאמרים מצוינים לפורומנו הקט, לאתר לי שיר של ה human league שאנוכי מחפשת מזה 20 שנים, ואולי אף לקחת קורס וירטואלי קצרצר לפולנית מדוברת, דבר שיפתח בפנייך עולם גדול, עשיר, ורב שידוכים מצד אמהותיהם המאושרות על כך שמצאו כלה נפלאה ואך דוברת את שפת המקור.

אקווה

New member
ובכן כך...

הטרוניה היא על שני הדברים, כשעל השני בהחלט יותר. ואם אגש לבוס הזכר שלי ואומר לו שאין לי פה מה לעשות, לדעתי הוא יגיד לי שאני לא ממש חייבת להיות כאן, אם אי לא רוצה.. אני מנסה לשבור את הראש הגדול שלי ולמצוא עוד נישות ותחומים שאני יכולה לעסוק בהם והקשורים בעבודתי, ו-אין! אין מה לעשות! אם אין אירועים אין מה לעשות ואין כרגע אירועים. ואני לא היחידה פה שלא עושה הרבה. כל אחד מוצא לו פה ושם משהו, ואני - נאדה, חוץ מהדבר השנוא עלי ביוצתר והוא לנגז´ לאנשים בטלפון. אבל גם זה אין הרבה. אז נותנים לי פה ושם עבודות פרטיות (בתשלום חלקי כי זה על חשבון שעות עבודה) וגם מבקשים ממני סיוע בדברים הקשורים לדבר הזה שנקרא מחשב ושיש אנשים שלא בדיוק יודעים להסתדר איתו, אבל כמה זה כבר קורה? ראבאק, יש י 8 שעות להעביר! וצ´אטים עם אנשים זרים לא ממש קורצים לי, ולחפש בנזוג גם לא כי יש מישהו כרגע, הדבר היחיד הוא הרעיון של רשימות התפוצה באי-מייל. אז אם יש מישהו המעוניין להצטרף ולצרף אותי - זוהי קריאה נואשת...
בקיצר - שלא תבינו לא נכון - אני מודה כל רגע על שיש עבודה, הלוואי רק שיכולתי לבטא את היכולות שלי בה... כל תודותיי, אקווה.

חס וחלילה לא אמליץ לך להתפטר

אבל אם מדובר ברגיעה זמנית במקום עבודתך (שהרי ישנם ימים עמוסים, ואם זכרוני אינו מטעני, היה אף יום שהתנדבת להשאר מעבר לשעות העבודה על מנת לסייע, קחי את הבטלה המאולצת בחיוך, נצלי את השקט הזמני והשתעשעי לך להנאתך בשלל ההצעות שישנו למרחב הוירטואלי להציע לך. זה הזמן לאתר חברים ישנים ב"חבר´ה" (ראי דוגמת הנויורומטר מהשבוע שעבר), הביסי את המחשב בביצועי הסוליטיר שלך (אם כי ישנם משחקים מצוינים מזה, וזה לא המקום לפרטם), והשמידי נגיפי מחשב (מילה שרכשתי אמש) באשר הם. חסר מה לעשות ליד המחשב? ובנוגע לבוס: הגישה אינה "אין לי מה לעשות פה", אלא "האם אוכל לעזור בנוסף לתפקידי הנוכחי?". "האם ישנו פרויקט בו אוכל להיות לעזר?". ואם אכן אין פרויקט שכזה, קווי לימים יותר מענינים ועמוסים, בהם תיזכרי בערגה בשקט שצנח עלייך לפתע ביום חמסין לוהט.

למעלה