כרפס מאודה
New member
פחד אלוהים..... (האמנם?)
את ההודעה הזאת בדיוק כתבתי ב-topspeed.co.il לפני כמה דקות.. אבל אז נזכרתי שפורום המכוניות של תפוז יותר טוב..
אז בסדר אפשר לענות רק פה.. <וזהו, סיימתי עם מסע החנופה לפורום> אז ככה.. ואני מצטט מהמקורות כי אין לי כוח לכתוב שוב את המכתב הדבילי ששלחו לי ממשרד התחבורה.. קיבלתי היום מכתב בדואר רגיל ממשרד התחבורה\רשות הרישוי כתוב שם, בלשון הזאת: "נהג חדש, רשיון נהיגה מספר XXXXXX כידוע לך רשיון הנהיגה שברשותך הינו לתקופה מוגבלת, עקב היותך נהג חדש. על פי סעיף 12 א´ לפקודת התעבורה, נהג חדש שהורשע באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית לפקודה - חידוש רשיונו מותנה בבחינות ובבדיקות שתקבע רשות הרישוי. בהתאם לרישומינו הורשעת באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית (???). עליך לפנות בהקדם למשרד הרישוי באזור מגוריך - לקביעת הבחינות והבדיקות לצורך חידוש רישיונך" מהבהלה בקריאת המכתב כמעט חטפתי מיגרנה (משום מה הצליל ´שלילת רישיון´ התנגן לי באוזן). ה"רקע" שלי הוא די מינימלי - העבירה היחידה שעשיתי היא מלפני כמעט שנתיים, נהיגה ב-104 קמ"ש במקום של 80. מאז לא קרה שום דבר. בכל אופן, אודה לכם מאוד אם תסירו את הדאגות מליבי ותעזרו לי לפרש את הכתוב.. מה לעזאזל אומר המונח עבירות המנויות בתוספת השלישית?? למה המכתב הזה נשמע כ"כ נורא ומאיים?? ובקיצור.. אילו בדיקות ובחינות אני אצטרך לעבור?.. תודה לעונים ויום טוב
את ההודעה הזאת בדיוק כתבתי ב-topspeed.co.il לפני כמה דקות.. אבל אז נזכרתי שפורום המכוניות של תפוז יותר טוב..