פחד אימים

WaLtEr DiSnEy

New member
פחד אימים

רותי זה אני לפני כמה שבועות רשמתי לך על החשש מהאיידס ואמרתי שאני הולך לעשות בדיקת קומבו שהיא נחשבת אמינה ב 95% וחלק אומרים שיותר ועשיתי והיא יצאה שלילית אבל עדיין יש עוד בדיקה שאני צריך לעשות לקבוע סופית אני פשוט לא נרדם ובקושי נושם מהפחד הנוראי הזה רק תגידי לי אם יהיה בסדר ואם לא אם אני אהיה חזק מספיק להתמודד עם גורל נוראי כזה אלוהים ישמור איך נשמה יכולה לבחור לעצמה משימה לא אנושית כזאת??

scorpio86

New member
חחחח אתה כל כך מזכיר לי את עצמי

היה לי גם סיפור כזה, לפני שנתיים עשיתי סקס לא מוגן לגמרי ואני כל כך פחדתי מאיידס לא אכלתי טוב ולא ישנתי טוב חודשיים בסוף עשיתי בדיקה לאחר חודשיים והיא יצאה תקינה העניין הוא שזה קרה לי שוב פעם, לאחר חצי שנה עם נערת ליווי, למרות שבפעם השנייה, כן הייתי מוגן, אבל שוב נכנסו לי סרטים למוח הלכתי למטפלת שאותה אני מכיר טוב יש לה שיטת טיפול שנקרא "המסע" 3 ימים לאחר הטיפול, הפחד פשוט נעלם, בלי שעשיתי שום בדיקות ומאז הפחד לא חזר על עצמו שוב בקיצור...אני מכיר את החרדה הזאת קשה לצאת מזה בכל זאת...אני רוצה להזכיר לך שהסיכוי שייפולעליך היום פסנתר מהגג יותר גדול מהסיכוי שתקבל HIV, במיוחד אחרי הקומבו שעשית...

WaLtEr DiSnEy

New member
תודה

תוכל להגיד לי איזה מטפלת זאת? זה נורא עומדות בפני כמה אפשרויות כרגע או לעשות בדיקה אחרי 6 שבועות ו8 שבועות, הבדיקה אחרי 6 שבועות זה יותר כדי להרגיע כי לפי הרפואה באמריקה תוך 6 שבועות 99 אחוז חיובים ועם הקומבו השלילי שלי זה לא ישאיר מקום לספקות או לעשות רק עוד 8 שבועות אבל להשתגע עד אז ולקבל התקפי לב מכל סימפטום מוזר אם המטפלת שלך תוכל לעזור לי זה יהיה מבורך כי יש לי כל כך הרבה דברים לעשות שדורשים בריאות טובה בשבועות הבאים!!!

scorpio86

New member
כן בטח

אבל אני לא רוצה לעשות פה פרסומת, לשלוח לך את הטלפון שלה במסר אישי? אני מאוד אוהב אותה כי היא מטפלת ממש בשורשים של הבעיות תשמע.. רפואה זה לא מדע מדויק. תמיד יש חילוקי דעות בין רופאים לגבי מתי צריך לעשות בדיקה סופית, יש כאלה שאומרים אחרי 3 חודשים, יש כאלה שאומרים חודש, 6 שבועות, 8 שבועות. ובלי בכלל לדבר על הסיבה למה אתה חושב שנדבקת- זתומרת מה היה שם- בטח גם על זה אפשר להתווכח. בגדול, בהערכה מאוד גסה, אם אתה שוכב עם אשה (חדירה מלאה) שהיא בטוח נשאית, אז הסיכוי שלך להדבק עומד על 1 ל3000, תכפיל את זה בסיכוי שהיא בכלל נשאית (במקרה הכי מפלצתי- 1 ל100 בוא נגיד), תכפיל בסיכוי שהבדיקת קומבו שלך "פספסה"- 5 אחוז. קיבלתי סיכוי של 1 ל6 מליון. אם תעשה בדיקה אחרי 6 שבועות, נראה לי שאתה כבר יכול להיות רגוע...... (ולמלא winner- שמה יש בטוח יותר סיכוי שתזכה) אבל כדאי בכל זאת לעשות טיפול רגשי, כי עובדות "רציונליות" לא עוזרות במקרים כאלה ודרך אגב, לHIV אין סימפטומים אז אל תחפש (סימפטומים מופיעים רק אחרי 10 שנים)

WaLtEr DiSnEy

New member
עוד פרטים

זה היה עם מישהו ולא מישהו- לא היה שום סוג כלשהי של מין חוץ מאוננות ונשיקה צרפתית {הפחדים ממוקדים יותר בחלק של האוננות אבל לא אפרט כאן אלה בפרטי} אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא נשא כי אין לי שום דרך לדעת שהוא לא- והוא גם לא נשמע לי אמין כל כך, את בדיקת הקומבו ביצעתי אחרי 16 ימים, חלק מהרופאים אומרים שהיא 98-99 חלק 95 אחוזים, עד עכשיו לא קיבלתי תשובה חד משמעית אז מה הסטטיסטיקה שהדבר הזה מסתובב לי בגוף? אני לא יודע, רק יודע שהיה לי 3 אפטות בפה, שאולי נגרמו מתת תזונה ופריחה בעור שבסוף התברר שנגרמו מפרעושים ומה שנותר לי לעשות באמת להתפלל שכל הסיוט הזה היה רק בשכל שלי, זה לגשת אחרי 6 שבועות, אני משום מה סומך יותר על מנהל מרפאה בארצות הברית מאשר כאן, שאמר לי בתוקף שלעשות אחרי 8 שבועות זה מוגזמם והנוגדנים כבר ב 99 אחוז מתפתחים אחרי 6 שבועות........... אני אשמח אם תשלח לי את זה בהודעה פרטית!!

רותי 11

New member
אגב גם אני עשיתי פעם את הטיפול

של המסע, טיפול מעניין מאוד.

רותי 11

New member
חמוד אני חושבת שאתה יכול

להיות רגוע, שחרר את הדברים התמקד באהבה העצמית בצורה הנכונה שלה, ולא תחלה באיידס חלילה.

העין3

New member
../images/Emo6.gifבסוף תמות מהתקף לב או מחרדות בכלל...../images/Emo8.gif

WaLtEr DiSnEy יקירי... החרדה היא שמחלישה את הגוף ! ! ! ומה יוצא לך מכל החרדות שלך בעוד כמה שבועות יגלו שלחולה בטיפול נמרץ לב אין איידס אבל הלב קרס מחרדות ומחוסר מזון ונוזלים. תחזור לעבודה ידידי אתה בריא כמו סוס בר ואין לך שום נגיף בגוף ! ! ! אם אני אומר אני יודע . שנה טובה לך וחיים ארוכים. ערן

למעלה