פחד אהבה

teila

New member
פחד אהבה

אנו חיים את החיים, חושבים על העבר, חיים את הווה ומפנטזים על העתיד אנו נוטים לדמיין ואף לחלום, חלומות לעיתים מתגשמים, ולעיתים הם כלל לא נעשים.. אנו חיים בתוך סרט.. אני השחקנית.. אתה השחקן.. ומסביבנו הקהל הגאה אנו חיים על פי נוסח החיים עפ``י כתוביות המתרגמן.. הרי בסרטים הכל טוב ויפה. אז למה? למה שאוהבים כ``כ חוששים? ממה כ``כ מפחדים? ולמה לחפש אשמים? אז במקום להאשים את הסביבה, או את אהובת ליבך? תחשוב לעצמך.. האם רגע זה או שניים שווים את הכעס? המתח? הרוחות הפרצים שחודרים מכל הכוונים? שום דבר בחיים לא שווה שליבך יחסיר פעימה.. כי הלב הוא יקר מפז.. ליבי לא נשבר מקללות, לא מעלבונות, ולא מקללות.. לא מאבנים. ולא מסלעים.. אלא מאכזבה.. מהפחד להפסיד.. מהפחד להיות לבד.. שלכם תהילה

blue love

New member
שחקנים...

עוטים על עצמנו מסכה..בכל פגישה..בכל פעם מחדש.. אנחנו שחקני תאטרון טובים...או טובים פחות.. היא שמה על עצמה איפור...מסתירה את החסרונות...והוא לובש את מסכת השרמנטי ...הרומנטי שלו... אך גם שחקנים..טובים ככל שיהיו..מפסיקים לשחק בשלב מסויים..ואז את מקבלת את המוצר האמיתי... הקהל מחפש את ההצגה...הקהל נהנה מהמשחק...אבל אנחנו...(השחקנים).. נהנה יותר מתפקיד חיינו..ה``אני`` שבנו.. blue

ייטב

New member
בלוווווולאב-

יש לי תלתלי זהב וגם אני כמוך מאוסה מן הבמה שאנשים בונים להם על מנת להציג את מה שאינם את מה שאולי היינו רוצים שיהיו אך לא!!! אתה כותב מדהים. הארת לי את השבת עם קצת רומנטיקה... תודה!! שבוע טוב. ממני. נ.ב שלחתי לך מייל[email protected] ורק טוב שיהיה לנו.

תהילהההה

את צריכה להיות מי שאת בכל פגישה לא לפחד מהפחד להיות לבד לא לפחד להפסיד תהיי מי שאת אל תמכרי את נפשך היי אשת ``המכירות`` הטובה של עצמך והיזהרי מאנשים מכירות שאת נפשך רוצים למכור. והם בהמוניהם. יוניתוש

yoli

New member
זאת שאלה קשה..

האם אנחנו מוכנים לחשוף את עצמינו לקצת יותר מרגע רומנטי, שהוא לרוב אם אדם שאין אנו מכירים באמת, מהי חשיבות ההכרות באהבה..האם אפשר לאהוב בלי להכיר?ומה בעצם ההכרות היא? אמיתית?עמוקה?כנה?....

למעלה