פחד, אהבה, הממ ומו!

keoser

New member
פחד, אהבה, הממ ומו!

שיחה עם ילדה מקסימה: =-=-=-=-=-=-=-=-=-=- אמממממ אתמול חבר שלי התחיל לרמוז לי כל מיני... כאילו שאני ירד לו..... עכשיו אנחנו שלושה חודשים ביחד... ולא שאני לא בעד מין אוראלי אני חושבת שזה ממש נחמד אבל רק אחרי הרבה זמן שמכירים ובכלל אני חושבת שזה די משפיל... בגלל זה אני לא רוצה... אבל מצד שני אני לא רוצה לאבד אותו אני מפחדת שאם אני לא יעשה את זה הוא יזרוק אותי :/ מה אני אמורה לעשות? *אישית*, אני לא חושב שזה משפיל, אבל זו דעתי האישית. אם את מרגישה ככה -- אולי את לא מוכנה ואת לא צריכה לעשות את זה באמת. אם הוא יזרוק אותך בגלל שלא תבצעי מין אורלי איתו -- הוא לא שווה אותך ואת צריכה להיפרד ממנו בעצמך. אז מה אם הוא רוצה? אם מוכנה להקריב את האושר האישי שלך בשבילו? בשביל האהבה שהוא מקרין כלפייך? אתה צודק וכל מי ששאלתי אמר לי שאני יעזוב אותו אבל זה ממש קשה... הוא נורא חשוב לי... בואי אני אספר לך למה הוא כ"כ חשוב לך: הוא אוהב אותך. את לא אוהבת את עצמך. האהבה שהוא מקרין כלפייך הוא הדבר שאת רוצה בעצם, לא אותו אם הוא מתנהג ככה. אנחנו יצורים שכמהים לאהבה -- אבל רובנו לא מבינים שהאהבה היא בכל מקום שקיים -- זו אנרגיה שאנחנו יכולים לאגור, להפיץ, ואפילו לזמן אלינו מהיקום. אם תתרכזי בעצמך, ותביני שמה שאת רוצה זה בעצם את האהבה שהוא מקרין כלפייך -- תביני שאת לא באמת רוצה אותו אם הוא מתנהג ככה. ניראה לי החלטתי כבר... כולם אמרו לי אותו הדבר.. זה לא משנה מה אמרו לך -- מה שמשנה זה איך שאת מרגישה יקירתי :) את ילדה חכמה ומקסימה -- זה לא משנה מה אחרים חושבים, מה שמשנה זה איך את מרגישה לגבי זה אני לא יודעת... זה ממש מבלבל... אין לי שמץ מה אני רוצה... זה לא מבלבל -- את יודעת בפנים את ההחלטה -- את מפחדת לעשות אותה. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= כמה מכם בכאלו קשרים? מתי הייתם בכזה קשר? מה למדתם? מה לקחתם! שתפו וספרו! אני הייתי בשני קשרים כאלו עד שהתחלתי להבין ולהבחין בזה!

kung fu

New member
איזו שיחה מדהימה ../images/Emo45.gif

יפה! הקשר עם החבר הקודם שלי (שנתיים) היה קשר של דרך הפחד. שני החברים הקודמים לפניו....המממ...נראה גם דרך הפחד, אבל לא בכזאת עוצמה. זה היה קצת שונה. היו שם פחות דרמות ויותר אהבה. נראה לי. ממערכת היחסים האחרונה למדתי לחשוב על עצמי, לעשות מה שנכון לי, לא לוותר על עצמי, לא לשכוח את עצמי, לא להמעיט בערכי, ולא לוותר על רצונותיי. מה לקחתי? לקחתי גם פחדים
למשל, פחד (או אי רצון בעצם...אולי זה לא פחד) להיות בקשר רומנטי עם מישהו כי זה נראה לי חונק, ומעיק. אלא אם הוא הוא לוחם (במובן של דרך הלוחמים), ממש מיישם את ארבע ההסכמות, רוצה חופש לעצמו, ועוד כל מיני תכונות שאין לרוב האנשים בכדור הארץ וכו'.

למה???

New member
אף פעם לא הייתי בכזה קשר

למרות שזה לא קשור לשאלה, בא לי לשתף... אצלי זה: כשמישהו התאהב בי- גם אם בהתחלה רציתי אותו- ישר התרחקתי ממנו. כשהיה לי חבר והוא אמר לי שהוא אוהב אותי- נפרדתי ממנו. כשהיה לי חבר אחר והוא אמר לי שהוא אוהב אותי- אמרתי לו בחזרה "גם אני" אבל רק כי באותו הרגע אהבתי אותו... שבוע אח"כ נפרדנו. כשהיה לי ידיד שהייתי מאהבת בו ובוא לא היה מאוהב בי- אז לא הייתי מסוגלת להרפות... <החברים שהיו לי אני לא מחשיבה את זה כחברים... חחח כי זה היה ממש קצר
> מעניין מה הקטע של כל היחסים הלא הדדיים האלה וכל הפחדים וכו'...

אני ממש כמוך

כמעט. כל פעם שרציתי משהו, כשזה הפך להיות הדדי זה פשוט הפסיק לי, לא בא לי יותר. והאהבה שבאמת הרגשתי שהיא אמיתית היתה רק למישהו שהיה תפוס ולא היה לי סיכוי איתו והוא אפילו לא ידע... עכשיו אני מנסה לשנות את הדפוסים האלה וכתוצאה מכך אני נהייתי ממש מבולבל ולא בוטח בעצמי, האם עכישו כשאני לא רוצה זה בגלל שאני עדיין בורחת או שזה באמת כי אני לא רוצה? האם לנסות בכל זאת עכשיו זה לא סתם ויתור....?

למה???

New member
אז את בת! נכון?

(לפי הכרטיס האישי שלך אני מבינה שאת בת) לא הבנתי את השאלה השניה שלך... בהצלחה

כל כך נכון היו לי כמה וכמה

קשרים עד למדתי להבחין בדברים אבל זה היה כל כך מזמן והנושאים היו שונים, בלבול בין תשוקה לאהבה, זוגיות או ידידות כמה לא זוכרת גם הפרטים לא חשובים מה לקחתי משם להבחין מתי זו תשוקה מתי זוגיות אהבה או ידידות וגם פתחתי את יכולת ההבחנה בין עקר לטפל ממני ליידיסנו

איזו שיחה מענינת...

אהבתי את דרך ההסבר שלך לילדה ואת הרגישות של דבריך
התסריט מוכר לי מידיעה לכן כנראה גם לא נתקלתי בזה אף פעם באופן אישי, וזה אחד הדברים הבסיסיים שאני מעבירה לילדי, לכבד את רצון צד השני (הממ בנתיים הבת שלי עדיין קטנה גם תורה יגיע, והדברים שאמרת הם בדיוק אותם הדברים שתכננתי להגיד בעתיד
) עד עכשיו זה לכבד את הבחורה ואת רצונה

keoser

New member
טעיתי? זהו -- שלא :)

אחרי פרסום ההודעה, הרהרתי וחשבתי לי האם עשיתי את הדבר הנכון כשהראתי לילדה את המציאות בדרך הזו. ב4 לפנות בוקר הבנתי שטעיתי תוך כדי כתיבת הבלוג שלי. קישור להירהור, דרך המחשבה שלי והפתרון נמצאים כאן. :)

sovlanit

New member
KEOSER,קראתי את השרשור

וגם את הקישור לבלוג.... מעורר מחשבה והשארה. תודה ולילה טוב

kung fu

New member
פעלת מושלם ../images/Emo24.gif

זאת האמת. וקראתי את הבלוג

למעלה