פחדתי ולא עוד !!!!!!!

פחדתי ולא עוד !!!!!!!

פחדתי להוותר לבדי עד שהכרתי את עצמי פחדתי מכל כישלון עד שעשיתי נסיון וגיליתי שהסיכוי להיכשל הוא רק שאינך משתדל. פחדתי אף מהצלחות עד שהחלטתי לנסות שקודם יש להקפיד להיות מאושר עם עצמי. פחדתי מדיעות של אחרים עד שגיליתי שלאנשים יהיו דיעות,וודאי, בכל מקרה,עלי... פחדתי להיות דחוי בעיני אחרים עד שלמדתי להאמין קודם בעצמי. פחדתי תמיד מיסורי הכאב עד שלמדתי שהכאב חיוני כדי להתבגר. פחדתי תמיד מהאמת עד שגיליתי כיעורו של השקר. פחדתי מהחיים בהוויתם עד שגיליתי את הדרם. פחדתי ממוות ובשורותיו עד שגיליתי כי לא ל``סוף`` כוונותיו אלא שהוא רק המעבר להתחלה חדשה אי-שם. פחדתי מגורלי עד שלמדתי כי בי הכוח בלבד לשנות את חיי. פחדתי משנאה וגיליתי שאיננה איומה יותר מחוסר התייחסות, דהיינו, ההתעלמות. פחדתי מאהבה עד שבי נגעה והפכה חיים חשוכים לימי אור אינסופיים. פחדתי מדברים מצחיקים עד שלמדתי לצחוק על עצמי. פחדתי סתם להזדקן עד שגיליתי כי כל יום חכמה צובר. פחדתי מהעתיד-אולי איום? וגיליתי שהחיים משתפרים כל יום. פחדתי מן העבר וגיליתי כי אינו מכאיב כבר. פחדתי מחושך משמים עד שגיליתי זוהר הכוכבים. פחדתי להשתנות עד שלמדתי כי אפילו פרפר מקסים שמצאתי חייב לעבור מטאמרפוזה בגוף לפני שיוכל בכלל לעוף !

גילית.

New member
שיר יפה נורא, אהבתי מאוד

לארבל היי, אהבתי את השיר יש בו הרבה מן האמת לגבי הרבה בני אדם, אני חושבת לעצמי מתי כבר תתעשת ותוציא ספר שירים, הגיע הזמן לא? גילית

גילית.

New member
ארבל , ואולי תשורר וגם תתעשר?

ארבל, היי אולי תשורר וגם תתעשר, וגם תעשיר את האחרים, לא הכל בחיים קשור בכספים, לעתים חיינו מועשרים, אם אנו עושים טוב לאחרים. ממני האופטימית תמיד גילית

ייטב

New member
נראה לכם שארבל קיבל מספיק על הראש?

גם לשקר וגם להנות מהקרדיט. ראית שהבנות הולכות שבי אחריך לא מפריע לך שזה לא בגלל מה שאתה? ואחרי זה פלא ש..... הרצחת וגם ירשת?

pank

New member
לארבל מהכרמל

למרות שעוד בטרם הצטרפותי לפורם, הערכתי את כשרון כתיבתך החד והסרקסטי מעט.חייבת להודות שחשתי צורך עז ובלתי מוסבר להתעלם ממך (לא חושבת שזה מקרי ויודעת עם החושים החדים שלי שזה מאוד הדדי) אבל השיר שכתבת תיאר שלבים שעברתי בחיי, כאילו לקחת את הפחדים שלי וערכת רשימה. חייבת לומר שלא יכולתי להישאר אדישה לשיר שלך. פאנק שלרגע קצר יצאה מגדרה. נכתב בהוקרה.

כל הכבוד....

שיש לך חושים חדים....למה רק כוונו כלפיי? כל הכבוד לי שאעפ``כ הצלחתי להגיע לעינייך ולמחשבתך... כל הכבוד על הכנות...

pank

New member
אהבתי את הסרקזם....

אבל זכית ממני לכבוד ולהערכה, גם לתרגם זו אומנות.

ארבללללללל קטע מדהים

אני לא יודעת אם כתבת כי רצית לכתוב או מעבר לזה. אבל רק אני יודעת כמה הקטע הזה זה ממש שלי, תפור עלי ובשבילי. מעולה פשוט מעולה. יוניתושששששששש

Bobette Bryan

New member
Copy Writes H-( H-(

Hello Mr. Arbelon I liked your translation, However as I don`t you, I think that by mistake you forgot to add the credit to the original writer. I hope it wouldn`t happen again as I know the Israelis are quite good with copying. Best Regards Bobette Bryan By the way, for those who want to read the original, they are most welcome to visit the following site. http://www.passionup.com/fun/fun248.htm?e=joanadarc%40br%2einter%2enet&f=judyblueeyes%38%40hotmail%2ecom&confirm=1

ב א ר י

New member
ארבל ....

אני מצטער אך הבן אדם צודק !!!! אבקש ממך כאשר הינך כותב דבר מה שאינו מקורי שלך,אנא ציין את שם הכותב,שמור על זכויות היוצרים של היוצר. תודה. בארי

blue love

New member
כך ארבל...כך זה כתוב במקור!

I feared being alone until I learned to like myself. I feared failure until I realized that I only fail when I don`t try. I feared success until I realized that I had to try in order to be happy with myself. I feared people`s opinions until I learned that people would have opinions about me anyway. I feared rejection until I learned to have faith in myself. I feared pain until I learned that it`s necessary for growth. I feared the truth until I saw the ugliness in lies. I feared life until I experienced its beauty. I feared death until I realized that it`s not an end, but a beginning. I feared my destiny, until I realized that I had the power to change my life. I feared hate until I saw that it was nothing more than ignorance. I feared love until it touched my heart, making the darkness fade into endless sunny days. I feared ridicule until I learned how to laugh at myself. I feared growing old until I realized that I gained wisdom every day. I feared the future until I realized that life just kept getting better. I feared the past until I realized that it could no longer hurt me. I feared the dark until I saw the beauty of the starlight. I feared the light until I learned that the truth would give me strength. I feared change, until I saw that even the most beautiful butterfly had to undergo a metamorphosis before it could fly. ``Lessons of Life,`` written and designed by Bobette Bryan, 2000 וחבל שלא הארת את תשומת לבנו שהשיר מתורגם...ולא פרי עטך!! blue

לחברי הפורום !!!!

אין לי שום כוונה להתחמק מאשמה בקשר לאי ציון שם המחבר האנגלי.... די היה להתהדר בתרגום שאיננו סימולטני וגם הוא היה קשה מאד לצורך בניית חרוזים בעברית. אציין שלא ראיתי כי יש שם מחבר לשיר וחשבתי כי מדובר בשיר שזכויותיו אינן מוגנות כמו שיריי כאן. אבין כל מי שיכעס אבל אתעלם מכל מי שמשתלח !! מעניין שכל המשתלחים יש להם חשבונות עבר איתי על רקעים אחרים.צמאון הדם שלהם אולי מרמז שמה שכתבתי עליהם בעבר בפורום זה או אחר הינם דברי אמת...אבל הם לא טרחו לצאת ולהגן על שמם הטוב והסיבות שמורות עימם-הם רק הלכו והתבכיינו לפני מנהלי פורומים שימחקו האישומים כלפם. אני אינני מבקש מאומה....לביקורת אני ראוי אך למשתלחים אשיב בלשון שהם מכירים !!!

תודה !

ובאיזה צ`ט רצית להיפגש?-זה מסובך... בגלל השעות הבלתי מתואמות.... אבל מייל בכיף!

למעלה