פחדנים!!!

אתה יודע רונן

אם באמת אנחנו פה היינו קצת בוגרים ולא מתיחסים לניקים שבבירור באו ליצור מלחמות הכול היה נראה שונה אבל לכולם מדגדג באצבעות.

../images/Emo6.gif גשש בלש בפעולה ../images/Emo150.gif

רונן, למה לקחת את זה כזה קשה? לפעמים זה ממש לא מפחד לא מתוך ליצנות, הומור, קצת צחוקים. ולפעמים זה מתוך אי נעימות, לשני הצדדים או לצד אחד, כי לי למשל אם יהיה משהו מאד ביקורתי נניח לומר למישהו פה, אני אשקול לעשות את זה בניק בדוי על מנת לחסוך ממני אי נעימות או לחסוך לצד השני פגיעה יותר גדולה כשידע מי האיש שכתב לו את מה שכתב. ואני יהיה איתך סופר כנה פה- בדרך כלל אני מגיב בניק שלי, אך יש לי עוד מספר ניקים שבהם אני משתמש לפי שיקול דעתי ולפי הנוחות שלי והאפשרויות שיש לי לעשות את זה בצורה וירטואלית פה ובכל מקום אחר. במציאות למשל זה לא יכול להיות ככה... שם מה שאתה זה מה שאתה, גם פה זה מה שאני, אבל אותו האדם רק בשם אחר עם אותה דיעה ושפה ורגש. ואני יגיד לך עוד משהו? אפילו פה, בשירשור הזה- יש אנשים צבועים..... תודה על ההקשבה.

תיקון טעות

"לפעמים זה ממש לא מפחד לא מתוך ליצנות, הומור, ..... התכוונתי לפעמים זה לא ממש מפחד אלא מתוך ליצנות, הומור"

מיקי 43

New member
רון

לא תשנה ולא תחנך את האנשים כאן מי ששפן בחיים שפן גם כאן ומי שאמיתי בחיים אמיתי בכל מקום כוללכאן

רונננננננננן

מבינה אותך מבינה מה אתה אומר קולטת היטב את המסר יכולה לומר לך, שלפעמים אנשים משתמשים בניק בדוי כדי לכתוב משהו אישי ולא נעים להם לאחר שנחשפו במפגשים. לא רותים לחשוף את האינטמיות, אבל עדיין להתייעץ ולקבל פידבק כזה או אחר. אם נעשה למטרות אחרות שציינת, נוטה להסכים איתך, אבל ביננו, מה זה שווה? לכעוס? - למה? מה זה נותן? תתחבר אתה לאמת שלך, וכפי שהספקתי להכיר אותך היא אמת נפלאה ותניח לכל השאר. ערב מקסים שיהיה לך איש

למעלה