פחדנים!!!

r o n35a

New member
פחדנים!!!

לא מבין את התופעה שבה אנשים נכנסים בניק בדוי על מנת לומר את שמפריע להם או לסגור חשבון. מדוע אני שמשהו מפריע לי כותב אותו ללא כל פחד גם אם דעתי מנוגדת לדעת הרוב. השימוש התכוף בניק בדוי על מנת לפגוע באדם כזה או אחר בזוי!!! מראה על שפלות ,פחדנות ,אנשים קטנים. אם אתה מאמין בך, במה שאתה כותב, באמת שלך- עמוד מאחוריה!!! אל תהיה שפן!!!

רחלי228

New member
../images/Emo45.gif

זה לא פחד. קוראים לזה "לא נעים" התנחמדות וכו' או סתם צביעות ואל תעשה הכללות כי מרבית הכותבים פה, כפי שאני ראיתי, לא מסתתרים.. אז בגלל תפוח רקוב אחד, לא צריך לזרוק את כל הסל.

r o n35a

New member
רחלי לא הכללות

אבל בתקופה האחרונה יותר מידי. הופך לתופעה.

רחל מותק

כמה ניקים..יש לך?????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo45.gif כמה צודק רונן

וכמה אני כעסתי אתמול בשירשור ההוא על הרוע,צרות העיין,ועל ההסתתרות מאחורי ניק בדוי. אכן,עליבות נפש ורוע לשמו. על השאלות הקונקרטיות ששאלתי את אותה אחת,היא העדיפה לא להתייחס כלל.

החתולית

New member
יש גם אנשיים בזויים

פחדנים ועלובי נפש - ככה זה בעולם, לצערנו. אני מתעבת אותם בדיוק כמוך, רונן. הפחדנים העלובים הללו, הם בדרך כלל גם די מרושעים ובנוסף לכל, ממש לא אכפת להם שזה מה שחושבים עליהם, כי הרי לא יודעים מי הם באמת. לחלקם יש עור עבה עד כדי כך שגם אם חושפים אותם, הם ימשיכו לכתוב בפורום ואפילו להגיע למפגשים. יותר מזה, תמיד יהיה מי שיחבק אותם, למרות התנהגותם הבזויה. בפעם הבאה שתגיע לאירוע של הפורום, חשוב על זה שאחד האנשים שלוחץ לך את היד או נותן לך חיבוק ונשיקה, יכול להיות אותו פחדן בזוי שאתמול התנהג בצורה שפלה (או פחדנית, כמובן).

תראה לפעמים איזו קטילה...

עושים פה אחד על השני... הרמיסה, ההשפלה, המירמור, הכעס, התסכול שיוצא פה שלפעמים כלל לא קשור בכלל למה שכתב האדם שרצה להביע דעה על משהו או סתם לשתף או סתם לשאול. לא מעט מהמגיבים, מגיבים מהבטן ולא עניינית... מגיבים באופן אישי לאדם שהעלה בעיתיות מסויימת שהוא רואה בה או אפילו אם סתם בא לו לשתף גם במשהו טוב, יורדים עליו באופן אישי וכלל לא מתייחסים לנושא המדובר - כמו שבוע שעבר שמישהי בכלל העלתה נושא חיובי של זוגיות וירדו עליה שהיא מנקרת בזוגיות שלה - זו סתם דוגמא. לפעמים עדיף לשאול ולהתייעץ בשם בדוי ולו רק בכדי לקבל תגובות אמיתיות ולא תגובות משפילות ורומסות... זה שאדם שמגיב רומס את כבודו של מי ששאל בגלל שהוא מכיר אותו או מכיר את חבריו או יותר נכון את מי שלא חבריו... זה גרוע יותר מלהיכנס בשם בדוי. אולי אם כל אחד היה מכבד את דעתו של השני גם אם דעותיהם שונות ולא 'מפארים' רומסי כבוד בשם הצדק והחברות - אולי לא היו מפחדים להיכנס בשם בדוי.

../images/Emo45.gif צודק רונן בכל מילה ../images/Emo70.gif

אבל לצערנו הם מפחדים ומפחדים מתוך רוע לב כך אני רואה אותם צרות עין כמו השירשור ההוא עדיין לא ראיתי , על כל מקרה לא חושבת שמקום הפורום הוא המקום הנכון לסגור חשבון לשם כך יש מסרים !ועוד פי וכמה תחת ניק בדוי והזוי !!!!! רונן לצערנו יש כאלו עלובי נפש כך אני קוראת להם , ללא חוט שידרה

Taz39

New member
וואלה...כי אתה גבר גבר...

למה פתחת את השירשור הזה...רוצה גם לקבל 100 תגובות ( סוונסה זה במיוחד בשבילך )...אני אדאג להקפיץ את זה... לקבל חיזוקים של הדס...גם לאחר השירשור הזה...עדיין יפתחו ניקים בדויים...זה כמו להלחם בתחנות רוח... עכשיו כולם ימחאו לך כפיים...ויגידו שאתה צודק ומה אז... טאז - קפיץ קפוץ...

r o n35a

New member
לא תאמין ,שמעתי את מחיאות הכפיים

עד לכאן אז הגעתי. שם לב!! עדיין לא הגעתי למטרה. חסרים לי עוד 90 שרשורים. ועכשיו לגופו של עניין להתעלם מהבעיה זה חלק מהבעיה. הרבה נהנים לקרוא את הניקים הבדויים לחכך ידים בהנאה ולהנות מרכילות ססגונית. כל עוד ,כל עוד זה לא עליהם. אתה לא מכיר אותי ואת ההתנהלות שלי. אולי במקום לקפוץ תן התיחסות ענינית.

ערסlight

New member
מה אתה לא מבין?

אדם שמשתמש בניק שהומצא בכדי להגיב, לסגור חשבון, או לומר דברים שאין לו יכולת לעמוד מאחוריהם בזהותו הידועה, זה אדם ללא עמוד שידרה, חסר ערך עצמי, מפוחד ומה שהכי נורא... תקוע עם עצמו ככזה. זאת המציאות שהוא חי בכל יום מחדש. זה לא מספיק? [קצת חמלה...]

ואיך נדע שגם אתה לא?

רק לפעמים, אתה יודע... לעת מצוא, כשיש לך משהו לוחץ להגיד ולא ממש נעים לך לצעוק? או סתם אתה לא רוצה שיחסמו אותך... אני מניח שאם הגישה היתה שמותר לדבר חופשי, לא היה צורך בכלל בהסתתרות מאחורי ניקים מזויפים, זמניים , שנפתחו לצורך שירשור מסוים. בכלל, במקום לדון לגופו של עניין, דשים פה לגופו של אדם. אותה תגובה בדיוק, כשבאה מפי אחד המוזמנים למסיבה תתקבל כשקולה ואחראית ושווה התייחסות. כשאחר המוחרמים (תזמינו אותי כבר למסיבה!!) יגיב באותן מילים, יקבל חרפות וגינויים, ולא יוזמן יותר לעולם.

Mastul4u

New member
ואם ללוחץ ולא נעים הזה... קשורים

ילדים למשל... וחשיפתם עלולה לפגוע בהם... או לחילופין בעיות אינטימיות, שאתה מעדיף לא לחשוף... מסטול שחושב שההבדל בן פחדן לזהיר הוא כמו בן פקח לאהבל....

לא פחדנים....

זהירים. מצד אחד אם יגידו את דעתם לא יזמינו אותם... והרי אין חיים מחוץ לפורום...נכון? ובכלל פה למדתי שלא משנה מה תעשה...אם מישהו יפיץ עליך שמועה זה יידבק אליך כמו זבוב לחרא....... אז יש את החכמים שלא כל כך נופלים יש את המ...שנופלים ובכל פעם ממציאים סיפור...וממשיכים אותי כל אלה לא מטרידים...מטרידים אותי אלה שפותחים ניקים כדי להכנס בחברים שלהם!!!! כן בחברים שלהם אלה שהביאו אותם למפגש שלא כולם הוזמנו. אלה ששולחים לאדם נשיקות ואהבה מעל הדפים האלה ובעצם לא סובלים אותם!!! ובתור אחד שפעם השתמש בניקים כאלה (וכן יש לי ) אומר לך שהבנתי ממזמן גם אם לא מכבדים דיעה של מישהו אבל זו דיעה של מישהו שמכירים היא מנכרת במוח. ושאלה לי אליך רון...אתה באמת חושב ששירשור כזה יעשה משהו? עכשיו נראה כמה ישתדלו להיכנס בי...

r o n35a

New member
טלה

מטרת שרשור להציב מראה. ככה אנחנו נראים ככה נראה הפורום. כל עוד מתעלמים (יש שנהנים) מהתופעה של שימוש בניקים בדוים אנו נותנים לגיטימציה למשתמש להשתמש בהם. כל עוד נפתח שרשור על ידי ניק בדוי ואנו מגיבים לו (גם אני מודה על חטא) ,אנו משחקים לידיו. למה פתחתי שרשור פשוט כי נמאס לי מהסירחון!!!

למעלה