פחדנות נשית

soofgania

New member
פחדנות נשית../images/Emo5.gif

זה באמת מעניין איך זה שבנים ובנות פשוט בנויים אחרת. ומעשה שהיה--- שלשום רציתי לתלות כביסה בחצר ואיך שאני פותחת את דלת התריס כדי לצאת מהסלון לחצר ראיתי לטאה קטנטונת<בגודל זרת>על המסילה. כנשוכת נחש סגרתי בטריקה עזה את התריס ונמלטתי חזרה לסלון אחרי כמה שעות באתי לבדוק אם נעלמה אבל ראיתי אותה עדיין שם לא על המסילה אלא בין דלת התריס למשקוף,אוףףףף סגרתי שוב שלא תתפלח לסלון ובכל פעם שבדקתי פשוט מיאנה הכלבה סליחה...הלטאה ללכת. יומיים לא תליתי כביסה! אחרי יומיים נכנס השכן לבקש..........סוכר.. ירדתי על 4<בלי ראש כחול..>והתחננתי שיבריח ת'לטאה הנודניקית. השכן ניפח את שריריו וניגש למלאכה,פתח את דלת התריס בדק דופק וגילה שאינה נושמת כלל
התברר שמחצתי אותה כשטרקתי את הדלת,רצתי להביא לשכני היקר שקית ומקלון בכדי שיקח ממני ת'יצור המחליא ויזרוק אותה בדרכו החוצה. שכני אסף את הגוויה ויצא לזרוק אותה כמה שיותר רחוק ממני... אחרי כמה דקות נשמעת נקישה בדלת,הצצתי בעינית וראיתי את שכני שוב.. לא עניתי.....חוצפן!לא מספיק שהבאתי לו לטאה רוצה גם סוכר? הסיפור אמיתי!!!

חחחחח אבל סופגי.?????

לא שמעת על המשפט "המתחיל במצווה אומרים לו גמור"? ממממ אמרתי גמור? י'ראש כחול לא התכוונתי לזה, מה את ממלאת אחריי ההוראות ישר אה?

soofgania

New member
נו...הוא באמת בא לבקש סוכר

אמר שהוא אוהב ללקק תסוכר שעל הסופגניה
רונה לסדר לך אותו?הוא פנוי רגשית.. שחף הלוואי שהייתי גומרת כ"כ מהר אני מחפשת מומחה שילמד אותי לגמור כמה פעמים רצופות..בינתיים אני מסתדרת איכשהו עם ידידי טינטן ולא שכחתי מה שהבטחתי

../images/Emo7.gif לבי לבי ללטאה המסכנה.

ללטאה הזו קוראים שממית. היא אוכלת זבובים, יתושים, נמלים וברחשים. והיא לא ארסית או מזיקה. לפי אמונת עמים רבים היא מביאה ברכה לבית ואסור לפגוע בה וגם כתוב במשלי ל' פסוק כ"ח "שממית בידים תיתפש והיא, בהיכלי מלך " . את ממוצא לובי? כי הרבה מיוצאי לוב שונאי שממיות.

soofgania

New member
אני לא שונאת!אני פ-ו-ח-ד-ת../images/Emo5.gif

ואני ממוצא תימני דווקא.. וכמובן לא מחצתי בכוונה פשוט מהפחד שתיכנס הביתה,טרקתי מהר את הדלת.

למעלה