פחדים מהעבר וקארמה

פחדים מהעבר וקארמה

רותי שלום שוב אני כאן עם שאלות בתי בת ה 3.5 ויש לה פחדים נוראיים מנסיעות מה שממש לא מקל עלנו אני משערת שזה קשור לגלגולים קודמים ??? איך אפשר לטפל או למנוע זאת ? מה עבר עליה שהיא בפחד כזה???? ועוד שאלה על קארמה (כתבתי נכון) ממה שידוע לי כל קשר יש לו את הזמן והתקופה המתאימה /המתקנת לו ולפעמים הם נגמרים לפני שמיצו עצמם מה ההסבר לכך?

רותי 11

New member
עולם ו מלואו חמודה

ברור שזה קשור לתקופות חיים אחרות אבל מכיוון שאת לא יכולה לעשות הרבה את יכולה לדבר אליה לדבר לנשמה שלה ולומר לה שאין לה ממה לחשוש,שמה שקרה לא יחזור על עצמו היום את בטוחה, היום את נמצאת במקום אחר בחיים אחרים. אגב היא בגיל שאת בהחלט יכולה לשאול אותה המון שאלות על תקופות חיים קודמות זה גיל שהזכרון שלו מאוד פעיל והם יכולים לשתף פעולה, את יכולה לשאול אותה למה היא פוחדת מנסיעות מה קרה לה שגרם לה לחשוש מהנסיעות, סבירות גבוהה שהיא פשוט תספר לך, אבל את צריכה להיות מוכנה להקשיב ולקבל את מה שיש לה לומר לך, כי כמעט בטוח שהיא תספר על תקופת חיים אחרת ואם היא תאמר לך שקרה לה משהו, תקבלי את זה באהבה ותרגיעי אותה ואל תאמרי לה את מדברת שטויות כי לא יכול להיות למשל שהיית גדולה או היית מישהי אחרת, היא ישר תיסגר בפנייך. את יכולה לשאול אותה שאלה מאוד מעניינת אבל לשאול אותה במילים שני כותבת לך: האם את זוכרת מה היית כשהיית גדולה? ואני מחכה לשיתופים שלך.

בהחלט משתפת

מודה שאחרי שקראתי את ההודעה שלך היתה לי ציפייה ענקית אני כ"כ מאמינה ומתחברת לנושא שזה נראה לי כ"כ ברור !!! אבל לצערי היא רק צחקה טענה שהיא לא פוחדת מנסיעות = מה שברור לנו ההורים שז לא נכון ששאלה אותה "את זוכרת מה היית שהיית גדולה?" - היא צחקה ואמרה "אמא אני לא מבינה מה את אומרת איך אני הייתי גדולה" - מודה שהפתיע אותי יותר שהיא הבינה שהשאלה שלי מוזרה

למעלה