פז"מולדת שנה

אירלין

New member
פז"מולדת שנה

שלום לכולם! לחבר שלי יש בקרוב מאד פז"מולדת שנה ואני ממש רוצה לעשות לו משהו נחמד, הוא שרוף צבא כזה ורצה להתגייס מגיל שלוש בערך. הוא מתכנן על קריירה צבאית (ככה שיהיו לו עוד הרבה כאלה בהמשך ). בכל אופן, אני מחפשת נואשות רעיון, הוא עוד מעט סוגר שנה בצבא ובגלל כל מיני עניינים וסחבת, הוא מסיים טירונות (שלישית שלו) רק ביום שלישי הקרוב. אני אשמח לרעיון אפילו חלקי שאני אוכל לפתח או להתאים. המון המון תודה! יום טוב!

KarinDi

New member
וואו

נשמע שהייתה לא התחלה לא קלה בצבא, איזה יופי שהוא עדיין נלהב...זה לא פשוט! כמה רעיונות: - אלבום עם תמונות מהשנה הראשונה - טבלת ייאוש - משהו שימושי, כמו שק כביסה, תיק כלי רחצה וכו - ערכה לחייל החורפי - עוגה עם נר אחד האם זה הכיוון? האם את רוצה יותר להכין או לקנות? האם יש לך תקציב? נסי לספר לנו עוד קצת עליו ומה הוא הולך לעשות...

אירלין

New member
אוקיי אז ככה...

קודם כל המון המון תודה! כבר נתת לי רעיונות שימושיים ביותר :) אני מאד אוהבת להכין דברים, במיוחד בשבילו, אבל אם זה יהיה שימושי (אפילו בבית) זה מצוין. לגבי תקציב, כמו כל הסטודנטים אני קצת קצרה בכסף, אבל אפשר להסתדר אם זה שווה את זה (אני צריכה לזכור שיש לו גם יומולדת 20 השנה...). הוא התחיל בחובלים לפני שנה ופרש אחרי 5 חודשים, הוא הגיע למסקנה שהוא לא רוצה לעשות סוג כזה של שירות, וגם לא היה לו טוב שם, אחר כך הוא היה קצת בבית עד ש"התגייס" לחיל האוויר לנ"מ. בעיקרון הוא רוצה (ותמיד רצה) ללכת לטייס, והוא ממש נלחם על זה, הוא יגיע לשם בסוף, אבל בינתיים הוא מתקדם בנ"מ אם תכנון להגיע לקצונה. הוא יודע טוב מאד מה הוא רוצה וסוף סוף דברים מתחילים להסתדר. אוי וואוו, אם תתנו לי להתחיל לדבר עליו אני לא אסתום...נראה לי מספיק בינתיים... :) יום טוב!

KarinDi

New member
את נשמעת מאוהבת :)

פשוט כיף לקרוא אותך כותבת עליו! נשמח לדעת איזה רעיון מצא חן בעיניך ואם את צריכה עוד.... עוד רעיון שעלה לי מהתיאור שלך- לקנות לו לוח קליעה למטרה, לכתוב על פתקים את המטרות שלו (קצונה, טייס וכו', אפשר לעשות דברים מצחיקים כמו "פלאפל", "כסא הרמטכ"ל) ולהדביק במרכז עם סקוצ'ים. ככה שבהמשך הוא יוכל לשנות את המטרות שלו כל פעם מחדש...

אירלין

New member
../images/Emo23.gif אני באמת מאוהבת....

וואי! זה רעיון ממש טוב! הוא מאד מוצא חן בעיני
המון תודה...עכשיו אני צריכה להוציא אותו לפועל. אני חושבת שהוא יצחק ממתנה כזאת. תודה רבה קרין. שיהיה סוף שבוע נפלא!

למעלה