פזמון חוזר 16/04: שקט שקט

eranrabl

New member
פזמון חוזר 16/04: שקט שקט

1. טיול בשדירה - יהודית רביץ (מתוך "עד לאן שהלב לוקח", 1994) 2. הימים הארוכים העצובים - אריק איינשטיין (מתוך "מזל גדי", 1968) 3. לא יודעים - אושיק לוי (מתוך "קצת שקט", 1971) 4. אחרי שהסירות - נתן כהן (מתוך "זמן ומקום", 1983) 5. פריז בחורף - בועז בנאי (מתוך דף המייספייס שלו) 6. הלילה תדע - איתמר רוטשילד (מתוך עמוד המייספייס שלו) 7. ואולי עכשיו - משינה (סינגל מ- 2003) 8. שוש אלמוזלינו היתה צריכה להיות סגורה אצלי באיזה כד - הבילויים (מתוך שידור ברדיו תל אביב, 2005) 9. חולם - אריאל זילבר (מתוך "בה-דה-די-דיאה", 1988) 10. אל תלכי עכשיו - אבי מטוס (מתוך "לוקח את היום לאט", 1986) 11. רכבת הלילה - דודה (מתוך "דודה", 1980) 12. בלילה - צליל מכוון (מתוך "צליל מכוון", 1979) 13. שובה - חווה אלברשטיין, עדנה גורן ושולה חן (מתוך סינגל מ- 1969; שלי - את מכירה את השיר הזה? במומה מספרים שזה שיר ברזילאי עממי שעוברת) 14. השירים הכי יפים - דני צוקרמן (מתוך "חלום פרטי", 1997) 15. זאת שמעל לכל המצופה - הגשש החיוור (סינגל מ- 1975) 16. זרזירים - הזבובים (מתוך "בזזז...", 1997)

gilgamesh

New member
תקליט דיפלומטית, 16/04: שקט לא פחות

1:: נמרוד לב :: שבע שורות על פלא הירקון 2:: יובל בנאי :: רחוב העצב החד סיטרי 3:: אריק איינשטיין :: סתיו יהודי 4:: שלמה גרוניך ואפרת בן צור :: את ואני והמלחמה הבאה 5:: פרויקט הגומיה :: שתרגישי את אהבתי 6:: גבריאל בלחסן :: אם יהיה זה רצונך 7:: אלג'יר :: בתוך הצינורות 8:: נקמת הטרקטור :: משתעשע 9:: שלומי שבן :: מחר (ב"ה) 10:: רונה קינן :: המעיין הזוהר 11:: אביתר בנאי :: תתחנני אלי 12:: יוסי בבליקי :: יש לך מקום β∑؃ⁿ³

magicalwomen

New member
שקט נשי 16.4.07

תכנית ישראלית ברובה ושקטה, עם כמה שירים שאני אפילו לא ממש מכירה... 1. אתי אנקרי - יציאת מצרים (לכבוד פסח ועוולות קודמות ליום השואה) 2. גליקריה - שבחי ירושלים (כי שכחתם שאני גם תימניה חובבת מזרחי לעת מצוא) 3. בתי - מהפכה קטנה (מוקדש למפגינים בגן הורדים למען ניצולי השואה) 4. מיקה קרני - מרגע לרגע (מוקדש, כרגיל, לדודו, ולארץ האהובה שלנו) 5. דנה ברגר - ושום סלע (המשך ארצי מולדתי) 6. ריטה ורמי - שבועה (עמודי תווך ישראליים) הפינה הגברית לשבוע: 7. Bernard Butler - I'm tired (מי שהיה באולפן היום אפילו יודע למה... אגב, מי אחראי להמצאותו בספריה?) 8. חווה אלברשטיין - עוד חוזר הניגון (לא, לא כמו ברי...) 9. רונית רולנד - בדמייך חיי (מישהו מוכן להסביר לי את משמעות השיר?) 10. יהודית רביץ - פני מלאך 11. איילה אינגדשט - לנוע (בניחוח יהודי שכזה) 12. ריקי גל - היי שקטה אגב, שקט נשי זה לא דבר והיפוכו?
אני הולכת לישון... רעות נ.ב. בועז, מה באמת חשבת על איילה?

davecom

New member
אסכולת רוק 16-4 - פלייליסט

1. Ghost Club - Los Hombres Invisible 2. Big Black - Kerosene 3. Acoustic Ladyland - Paris 4. Hollywood Brats - Sick on You 5. Paralex - White Lightning 6. Helmet - Make Room 7. The Melvins - Civilized Worm 8. Witch - Rip Van Winkle 9. Psychic Ills - Inauration 10. Psychic Ills - I Knew My Name 11. Alex Delivery - Sheath-Wet

פסיכיאטר אלקטרוני פלייליסט 17.4

התכנית עבדה ככה: לילי בחרה שיר, ואז אני בחרתי שיר שמתקשר אליו אסוציאטיבית, ואז היא בחרה שיר שמתקשר אליו אסוציאטיבית, ואז אני.... מה שניסיתי להגיד זה שאין לי שום קשר לשיר הראשון שנכנס. תאשימו אותה. האסוציאציות מוסברות בסוגריים. הירושימה שלי - יזהר אשדות Atomic - Blondie (הקשר בין הירושימה לאטום ברור) Aquarius - Hair (הקשר בין בלונד לשיער ברור) Cut Your Hair - Pavement (שוב שיער, הפעם בלי) Under The Sea - Little Mermaid (סבסטיאן היה אסוציאציה של לילי, והמבין יבין) עין גדי - יהודית רביץ (ים שלא כיף לחיות בתוכו) Blue Light - Mazzy Star (כחול) This Blue Life Of Mine - רות דולורס וייס (עדייו כחול) Only Happy When It Rains - Garbage (בחורות שאוהבות כשעצוב) Lithium - The Polyphonic Spree, Nirvana Cover (המילה Happy) קסיוס - רונה קינן (ליתיום מתקשר להפרעות נפשיות, שמתקשרות ליונה וולך) Yuri G - P. J. Harvey (לא ממש ברור מה הקשר, אולי ששני השירים יפים ומוזרים)

fugitive

New member
פלייליסט עיר מקלט 17.4

-1- Not Over Yet- Klaxons -2- ניצחון- רם אוריון -3- רעש לבן (לייב)- ברי סחרוף -4- Go Ghost- Ex Lion Tamer -5- Black Mirror- Arcade Fire -6- Wolves at Night- Manchester Orchestra -7- בפעם הבאה- דבק -8- עטלפים בעמק- פוריטנים צעירים -9- Flight of a Dove- Mad Bliss -10- שש שעות- עמיר לב ואביתר בנאי -11- Belarus- Low (המלצת השבוע: החדש של Low, קורע לב כרגיל, אבל שונה מאד מבחינה מוזיקלית מכל מה שהם עשו) -12- Island of Faith- רות דולורס וייס -13- Hopes & Fears- לירן קהת אני רוצה לנזוף בכם על חוסר הפגנת הנוכחות אתמול, אבל אני מניח שאם זה היה בירושלים כולם היו באים... אז היו רק שני שדרי עבר ושדר אחד לעתיד (שמתגלה כמתמיד ביותר). טוב, נו.

kesher music

New member
עיר מקלט בגלי צהל?

אומנם לא הייתי בהופעה בבארבי בת"א, אבל שמעתי הבוקר את בעז, שהתראיין בנושא הסינדרום בכתבה בגל"צ. כבוד!

fugitive

New member
אכן, 15 שניות של תהילה

לא יצא לי לשמוע בעצמי, אבל דווח לי. שמעתי גם שהשם שלי נאמר בהטעמה לא נכונה. שמישהו ידווח למוטי על טעויות הקריינות בגלצ.

davecom

New member
אז ספר איך היה

לא כולם פה שומעים גל"צ, סנובים שכמותנו. ולמי אתה מתכוון כשדר לעתיד, שוב פעם ארז? ותן לי לנחש - שדרי עבר (שלושה ניחושים), עופר והילה?

kesher music

New member
הקשר המוזיקלי ר"ש 18/04 - קופים

והינה ר"ש בנושא קופים, שלא תוכלו להאזין לו באייקאסט: (אולי יום אחד, כשהתוכנית תהיה מספיק איכותית... ולא, ממש לא נעלבתי שלא קיבלתי מייל בנושא...רגע, אולי קצת... לא, לא נעלבתי בכלל!) 1. Peter Gabriel / Shock the Monkey 2. Elvis Costello / monkey to man 3. The Monkees / I'm not your stepping stone 4. Counting Crows / monkey 5. Dave matthews band / Proudest monkey 6. Jack Johnson / upside down (אין קופים בשיר אבל על עטיפת האלבום מצויירת להקת קופים) 7. Pixies / monkey gone to heaven (יש קופים בשיר, והם גם מצויירים על עטיפת האלבום). 8. Foo Fighters / monkey wrench 9. Bush / monkey 10. Beastie Boys / brass monkey 11. Gorillaz / fire coming out of a monkey's head 12. The Rolling Stones / monkey man ובלי קשר: למרות שיש עוד הרבה שירים על קופים, קבלו שני שירים שקשורים לחתולים. 13. Pantera / cat scrach fever 14. The Cat Empire / sly (שיר כייפי במיוחד!) סופשבוע טוב ושבת שלום טליה

G4rfi3ld

New member
רק על מנת לסבר את האוזן

כל מי שרוצה שהתכניות שלו יעלו לאתר אייקאסט מוזמן להביא לנו את מבחר התכניות שברצונו להעלות ביחד עם פלייליסטים לכל התכניות, זאת בדיוק כפי שהסברתי אתמול לטליה. בהתחלה העלינו מספר מסוים תכניות שראיתי לנכון, זאת משום שמדובר בהמון-המון עבודה על כל תכנית ואי אפשר היה להתמודד עם להעלות את כ-ל התכניות ששודרו ברדיו. כיף פיטר גבריאל שולט

kesher music

New member
ורק על מנת להבהיר

טוב, אז כנראה שלא הובנתי כהלכה: לגמרי, אבל לגמרי, התלוצצתי (בלי רופאי - מה שיכול להסביר את חוסר ההבנה...) אני יודעת שתהליך הוספת התוכניות לאייקאסט הוא הדרגתי ודורש המון עבודה. והבנתי שיש אופציה להביא ולהעלות לבד את התוכניות, ולכן, באמת שממש לא הייתי צינית כשכתבתי שלא נעלבתי, (ובטח שלא הייתי צינית כשכתבתי לגבי הצורך והיכולת לשפר את איכות התוכנית שלי באופן כללי... ) לצערי, לא נראה לי שכדאי לי להעלות את הקשר המוזיקלי לאייקאסט בקרוב, כי אני אוטוטו כבר מסיימת את השידורים שלי (לפחות עד לחזרה שוב בקיץ, אולי?) חוצמזה, כל הכבוד על היוזמה, השקעת הזמן והעבודה הרבה בהצטרפות לפורמט החדש, שיזכה את התחנה לחשיפה רחבה יותר באינטרנט! :) כן ירבו, ונאמר אמן.

G4rfi3ld

New member
תודה לטליה על ההבהרה

ודווקא יש המון טעם בהעלאת התכניות עכשיו. טיים איז רייטינג

davecom

New member
כדאי כדאי

מי שיכול נראה לי גם חשוב שיעלה תוכניות. כל סופ"ש כשנעלה תוכניות לאתר נשתדל להעלות אותם ל icast (אם לא תהיה תקלה כמו עכשיו). גם לי לקח זמן עד שהתחלתי להעלות. :)

Trixerin

New member
מסקינגטייפ ר"ש 19.4.07

[היה לי כיף אתמול!] Moogcookbook- Smells like teen spirit Mecano- Treasure lost and found [Holland] British sea power- Remember me נערות ריינס- עורב Distillers – Coral fang Paul Brill- The Troubled life of Hershel Grimes Zdob si Zbub- Tractorul [Moldova] Johnny Cash- Folsom Prison Blues נדב אזולאי- לאסוף שאריות Gavin Friday- Next Auktyon- Glaza [Russia] Souvenir- tout met petit mots [France] Tori Amos- Professional Widow Firewater- Another perfect Catastrophe Element of Crime- Gelohnt hat es sich nicht [Germany] Rufus Wainwright- Greek Song

למעלה