פזלים קינדר

פזלים קינדר

היי לכולם . בדרך כלל אני בפורום אוספים ואספנות . יש לי מספר אוספים אוסף אחד של טלכרדים מישראל , אוסף נוסף של דיספנסרים מסוכריות פז (PEZ) ואוסף בובות מתוך ביצי הפתעה של קינדר . בין ההפתעות של קינדר יש לי גם אוספון של 60 פזלים מתוך השוקולדים . אני יעלה מס' תמונות של הפזלים . האם יש עוד מישהו בפורום שיש לו / אוסף / לא אוסף פזלים של קינדר ? דורון

פזלים קינדר - נתונים

וכאמור יש לי עוד הרבה סתם לידיעה -1. לכל פזל יש 15 חלקים 2. יש סדרות שמכל ארבעה פזלים יוצרים פזל יותר גדול וכל רביעיה של יותר גדולים יוצרת אחד יותר גדול ( של 16 פזלונים )3. גודלו של כל פזל 10*6.5 ס"ממצורף פזל של סנופי

123נעמי

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

צלם לנו את הפאזל הכי גדול בסידרה המורכבת (16 פזלונים)

פאזלים קינדר

לצערי יש לי רק רביעיה אחת מושלמת ועוד מספר שלישיות אבל אין לי 16 מושלם . אוסף הקינדר שלי מתמקד בבובות שנקראות H.P - hand paint . צבועות ביד כלומר כל הבובות הקשיחות ועוד כמה שאהבתי . יש לי אוסף מעל 10 שנים אבל הפאזלים היו עד לא מזמן בארגזים יחד עם עוד מאות קינדרים שלךא היו מורכבים ורק בזמן האחרון הם יצאו לאור העולם .

ssyוM

New member
אתה חייב ...

פשוט חייב להשוויץ עם האוסף שלך
שם

123נעמי

New member
מיילא מי אכל את כל השוקולדים

זו לא בעיה
לפחות אצלי השאלה הגדולה היא: מי מנגב אבק מכל הבובות האלו

אבק ?

כל הבובות מסודרות בתוך ויטרינות עם מדפי זכוכית ודלתות זכוכית . הילדים לא מתקרבים ולא נוגעים וגם כשאני מוסיף בובה זה נעשה בחרדת קודש ( וזו גם ההזדמנות לניקוי אבק נקודתי ). האבק כמעט ולא נכנס - אין מושלם !

123נעמי

New member
אם ככה....

אז באמת זה מושלם. כל הכבוד
אהבתי את האוספים המשך ככה

א ר י ק ל

New member
לדורון-

שלום לך. אילו רק היית יודע. לפני שנים היה לי אוסף מ-ר-ש-י-ם של הפתעות קינדר ובתוכו היו גם פאזלים, ושלל יצורים/הרכבות. היו לי מלא..באמת. כמה מאות. תרמתי את הכל.

חבל

אולי נשאר לך משהו מאוסף ה PEZ ? אם יש מישהו שמוכן לתרום קינדרים או PEZ אני אשמח לקבל . קצת פזים להנאה

SuperVixen

New member
אני חיפשתי שנים את ה PEZ המושלם

עד שבסוף מצאתי אחד של... גרגמל! אין לי תמונה כרגע, אך אני אשתדל להביא בקרוב.

למעלה