פזו 106 ראלי

• פותח הנושא aod
  • פורסם בתאריך

aod

New member
פזו 106 ראלי

פזו 106 ראלי , שנת 97 האם שווה יותר מהמחירון??

© DrorZi

New member
זו שאלה כללית יותר

"האם רכב שווה יותר מהמחירון" יש מספר שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך: 1. "כמה אני רוצה את הרכב הזה" 2. "האם יש לי את האפשרות לבחור או שמספר האקסמפלרים קטן" 3. "בהנחה שמצאתי אחד במצב X האם מצב X מצדיק את המחיר" לגבי הראלי תשובות שאני היתי עונה 1. מאוד 2. מצומצם 3. אם הרכב במצב הנכון (שלדה נקיה, מנוע וגיר ללא בעיות, הצבע שמור וכו) יש אפשרות שהיתי מוכן לשלם מעל. תן פרטים מדוייקים ונענה יותר טוב.
דרור זי, 306XSI

aod

New member
פרטים

שנת 97 יד2 80000 ק"מ פרטי בלי תאונות ולא משופר

© DrorZi

New member
שמורה או לא ../images/Emo35.gif

הנתונים שאתה מציג מאפשרים למצוא רכב שמור ואפשר גם אחרת. דוגמא: ה XSI שאני נוהג עליה (היא לא שלי היא של שיר) משנת 95, עם 70K, היא יד ראשונה והיא שמורה מעולה, טיפולים בזמן, חלפים מקוריים ואין שום סימן לבלאי בתוך האוטו. (שלא לדבר כי לא עבר תאונה אחת פרט לפגיעת כנף מינורית) הרכב הזה ישיג מעל למחירון בקלות. האם מצב הרכב שמצאת דומה
האם לקחת אותו לבדיקה
דרור זי, עכשיו מה מצבו

aod

New member
עוד לא ראיתי

עוד לא ראיתי את האוטו אבל מהשיחה שלי עם מוכר הרכב הבנתי שניא שמורה מאוד ומטופלת ברור שאקח את האוטו לבדיקה לפני שארכוש המחירון של האוטו הוא 39000 המוכר דורש 43 האם זה הגיוני אפילו אם האוטו במצב טוב למה אתה מתכוון בסימני בלאי? מעצם נסיונך עם פז´ו הם לא עושות בעיות?

razmel

New member
כללי ברזל

אף פעם אל תתקשר למישהו שמציע "מחיר גמיש", אדם שמבקש מעל המחירון, השקיע ברכב, טיפל בו ותחזק אותו ולכן הוא מבקש יותר. אדם שמרשה לעצמו לבקש מעל המחירון, צריך גיבוי. תבקש לראות הסטוריית טיפולים מלאה, העדר תביעות מחברת הביטוח, תברר כמה זמן הרכב אצלו (אדם שמוכר לאחר תקופה קצרה בד"כ מנסה להפטר מהרכב לאחר שגילה הוצאות צפויות). בהנחה שהכל נבדק, כדאי לקחת את הרכב לבדיקה. רכב שמור ומטופל יבטיח לך ראש שקט. לאחר הבדיקה: אם הכל עבר בהצלחה, ומצאת רכב נדיר שגם נשמר בקפידה - מצאת את מבוקשך. עכשיו מגיע השלב החשוב - ההורדה במחיר... כל אחד ושיטותיו הוא... רז.

למעלה