פזו 106 אמינות וסחירות?

leeat

New member
פזו 106 אמינות וסחירות?

אני שואלת לשני אנשים שאני מכירה. אחד ידיד שלי רוצה לקנות 106 ראלי 1300. רישיון 6.5 שנים וכלי רכב משלו במשך שנתיים) ואחי רוצה לקנות 106 משנה 93 בערך (רישיון מלפני חודשיים). אמרו לי שה106 הוא רכב אם המון בעיות מכניות, עלות חלקים יקרה, וסחירות נמוכה. כמה זה נכון (מי שטען שערך סקר מראש רצה להשפיע נגד פזו)? האם הרכבים בעייתיים ורואים הרבה מוסך? הסחירות קשה? כמו כן האבא שלי הוא מנהל במוסך טויטה, האם יש רכב לטיוטה בעלות זולה (כ 15K) ושיתאים לצעירים? יום טוב לכולם ומצויין להכיר את הפורום שלכם. ליאת

sronis

New member
תשובות חלקיות

תגידי לאחיך ולידיד שלך כל הכבוד על הבחירה הטובה, אבל לא קונים 106 ראלי ומדברים על אמינות וסחירות, עם כל הכבוד. זהו רכב ספורטיבי שעובד קשה, ומן הסתם האמינות שלו תהיה נחותה משל מכונית לא ספורטיבית או לשם העניין - 106 רגילה. הרכב עצמו נהדר, מהמכוניות הקטנות המהנות ביותר שנהגתי עליהן מעודי. גם ה-106 הרגילה מכונית טובה מאוד. סחירותה בהחלט סבירה לשנתון ואמינותה טובה בהחלט אם מטפלים בה כמו שצריך. רק צריך לדאוג למצוא אחת במצב טוב. עלות חלקים יקרה? ממש לא. אפילו לא לראלי, שהיא הספורטיבית בחבורה. בקשר לטויוטה... המממ... אולי סטארלט? רוני

למעלה